Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülme

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aquamarinea

Uzanıp kendi yanaklarımdan öpüyorum...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
199
319
Öncellikle Merhaba.
Benim dökülme sorunum var.17 yaşındayım saçlarımda anormal bir şekilde dökülme var.Bütün şampuanları sabunları denedim fayda etmedi. Yaşıtlarımın ve çevremdeki çoğu kadının gür ve uzun saçlarını gördükçe imreniyorum. Her gün bir sürü tel dökülüyor. Dökülmeden de anlaşıldığı gibi saçlarım çok ince kafama yapışmış vaziyette.. At kuyruğu yapınca bir tutam gözüküyor ve komik duruyor. Küçüklüğümden beri hayalimdi uzun ve gür saçlar ama nerdee...
Annemin de sürekli yerde saç gördükçe neden bu kadar saçların dökülüyor yakında kel olacaksın demesiyle üzüntülere boğuluyorum. Hele ki bir de 40 lı yaşlarında ki 2 halamın saçlarının arka kısımlarının seyrek görüntüsü acaba genetik mi dedirtiyor.:KK61:

Tamam şükretmeliyim belki , neyse ki kafamı örten iki tutam saçım ve bir adet kafam olduğu için ama üzülüyorum işte. :mad:Bir de çok kıllıyım vücudumdaki kıllar biraz saçımda olaydı ne olurdu? :KK53:

Neyse, bir doktora görüneceğim mutlaka.
Sizin bildiğiniz bir yöntem ilaç vb. tavsiyeleriniz varsa bana yardımcı olabilir misiniz ? Son bir kaç aydır takıntı haline getirdim bunaldım artık.:KK61:

Çok denedim ama saçlarımı taranmaz hale getirdi daha fazla döküldü tabi kokusu da cabası.
valla ben tavsiye vrmeye calışıyorum ama benim de saçlarım çok dökülüyor, ince telli oldugundan daha da seyrek duruyor. tepesi kel gibi zaten bi tuhaf... ama bende demir eksikliği falan var muhtemelen ondan. doktora hiç gitmedim..
ilaç falan kullanma boşver sen doktor tavsiyesi dinle

burdan şu ilac iyi demek yanlış olur tatlım. bir an önce doktora git. kansızlık ve troidine mutlaka baktır. b12 lerinede baktır. bazen saçı iceriden beslemek gerekir.

15 yasindan beri aaclarim dokuluyooooo diye mizmizlaniyordum 29 yasindayim hala dokuluyo ama cikiyo da. allahtan gur. huysuzlanmayi biraktim zaten.

15 yasindan beri aaclarim dokuluyooooo diye mizmizlaniyordum 29 yasindayim hala dokuluyo ama cikiyo da. allahtan gur. huysuzlanmayi biraktim zaten.
Benim de gür olsa bu kadar takmayacağım ama ince telli işte . Gerçi dökülme dursa bile ince zaten ne yapılabilir ki? :KK43:

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

X