Mutfak Dekorasyonu Döküm Tencere Kullanan Varmı?

Merhaba ablam emsan döküm tencere seti almıştı bana çeyiz diye 1,5 senedir kullanıyorum bugün baktım ki alüminyum dökme yazıyor. Sağlıkiz mi simdi?? Pilav kuru fasulye ... Her yemeğini yapıyorum çok memnunum aslında fırında da kullanıyorum.dolma her şey cok güzel oluyor. Simdi lava nin pankek krep tavasından almak istiyorum emaye kaplama sizce sorun olur mu bir de su yağlama işlemi pek mantıklı gelmiyor bana mikroplu olmaz mi onu o şekilde saklamak? Hemen toz yapışır vs gibi geliyor.

arkadaşlar merhaba ;
1 ay önce SÜREL Döküm Tencere ve Tavalarından 1'er adet aldım , kesinlikle döküm ürünler sağlıktır , bulaşık makinasında yıkanabiliyor ayrıca yağlama falan yapmanızada gerek kalmıyor , eşim çocuklarım ve misafirlerim yaptığım yemekleri daha çok beğenmeye başladılar :) ayrıca piyasada satılan Granit ve Seramik ürünler alüminyum ve saç levha üstüne renklendirilmiş teflon kaplamadır , mantıken düşünelim bunlar gerçek seramik ve granitse metal sürdüğümüz zaman çizilmemesi gerekir ve sizlere tavsiyem çizilerek alttan metal görünen ürünleri sakın kullanmayın , tecrübemi kullanarak SÜREL döküm ürünleri aldım kesinlikle tavsiye ederim , sağlıcakla kalın...

Uzun zamandır dokum tencereyi araştırıyorum.hep almak istiyordum. Birgun şans eseri bir mağazada Lava dokum tencerenin fiyatının 70 tl olduğunu gordum ki site fiyatı 159 tl. 20 cmlik kırmızı dokum kapaklı tencere. Kullanıp oyle yorum yazayım dedim. Az evvel yediğim patlıcan yemeği beni benden aldı. Gerçekten muhteşemdi.kullanımına gelince normal tencereden belki en fazla 10 dk daha uzun suruyodur. Ben patlıcan yemeğini soğanını kavurmadan itibaren 45 dk da ocağın en kısık gozunde pişirdim.normalde yemeklerimi en kuçuk gozde ve nerdeyse kapanacak kadar ateşi kısarak pişiririm.bu tencerede iyi sonuç için en kuçuk goz ve normal en kısık ayarda pişirmelisiniz. Biraz ağır evet ama 20 cmlik bir tencerede 5-6 kişiye yetecek yemeği rahatlıkla pişirebilirsiniz.

Arkadaşlar döküm Tencere kullanan var mi titanyum dokum nasildir nedir fiyatlar filan

Arkadaşlar döküm Tencere kullanan varmi ? Titanyum döküm nasıldır fiyatla r nedir ?

Ben kullanıyorum, çok ağır, eşim yıkıyor, makinaya koymuyorum. İyice ısıtacaksın tencereyi başta, ağır pişiriyor baya. Hediye geldi yoksa almazdım, bu kadar amelelik fazla bize de yazık.

Aynen makinede yikanmiyor bir tane vardı evde kucuk Allahtan.Acaba bunun makineyi atılan i yok mudur sizinki titanyum sanırım onunla pisenlerin tadi nasıl

Aynen makinede yikanmiyor bir tane vardı evde kucuk Allahtan.Acaba bunun makineyi atılan i yok mudur sizinki titanyum sanırım onunla pisenlerin tadi nasıl
Titanyum evet, tadı güzel bacım ama inan o çileye değmez, zort diye de yıkanmıyor bu, sıcak su ısıtmak lazım içine, güveç gibi şeyleri yapıyoruz, büyük baya. Becerikli birinin elinde harikalar yaratır eminim, ısıyı iyi dağıtıyor ama benim gibiler almasın, tembel kadınlara göre değil.

Ok o zaman benim icinde uygun degil gibi görünüyor
Ben tembelin en özü, özütüyüm, bence sen yine araştır, bana göre karar verme
Düdüklü yapıyorum ben yemeği, iki günlük ya da fırın yemeği, at et tavuk sebze, bas fırına git içeri uzan bu tarz bir kötü ev kadınlığı, sınırda
Evlilik öncesi alınanların çoğu yük oldu bana, o seti bu seti, hiç kullanmadıklarım var. Ama düdüklü şart,o Allah'ın bir lutfu

Karacanın biodiamond döküm tencerelerini 6 aydır kullanıyorum bugüne kadar neden almamışım dedim döküm tavası özellikle mükemmel şef gibi et mühürlüyor hızlı ısınıp geç soğuyor güveç mantığı çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…