• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dokunsalar ağlayacağım

dr gidiyoruz cnm. hele bakalım bir sonuç alalımda. yüzmeyi çok sevmesine rağmen zor öğreniyor. şu öğrenme problemini çözmem lazım. (kaçtır özel yüzme hocası tutuyoruz.milli yüzücü olacak kadar iyi değil. ama okumazsa havuzlarda yüzme hocalığı fln yapabilir son çare)
palin sevindim umarm daha iyi gidecektir.
kaç seanstır gidiyorsunuz? doktor nasıl falan anlatsana azcık.

palin sevindim umarm daha iyi gidecektir.
kaç seanstır gidiyorsunuz? doktor nasıl falan anlatsana azcık.

çok sağol cnm. desteğiniz ve konuyu takibiniz için. 2 seanstır gidiyoruz. yarın psikiyatri bölümüne gidicez. oraya yönlendirdi psikolog. zeka seviyesini ölçtüler normalmiş. DİKKAT EKSİKLİĞİ varmış. aritmetik başarısı normalin üstünde iyi dedi. dikkatini verirse tabii. psikiyatr tanı koymaya yardımcı olacakmış. sanırım ilaç vercekler. psikologada 2 hafta sonra tekrar gidicez kontrole. hayırlısı artık hakkımızda.

gelişmeleri paylaşırım :16:

çok sağol cnm. desteğiniz ve konuyu takibiniz için. 2 seanstır gidiyoruz. yarın psikiyatri bölümüne gidicez. oraya yönlendirdi psikolog. zeka seviyesini ölçtüler normalmiş. DİKKAT EKSİKLİĞİ varmış. aritmetik başarısı normalin üstünde iyi dedi. dikkatini verirse tabii. psikiyatr tanı koymaya yardımcı olacakmış. sanırım ilaç vercekler. psikologada 2 hafta sonra tekrar gidicez kontrole. hayırlısı artık hakkımızda.

aaa bak bunlar güzel şeyler ilaçtan hiç korkma eminim iyi gelecektir.Allah yardımcınız olsun

Bence bunlar çok güzel nörolojik bir şey olmasın da yaşı küçük daha dikkat eksikliğinin üstüne yoğunlaşırsan bir şey kalmaz diye düşünüyorum.
Umarım doğru doktor doğru yönlendirebilir.
bir şey soracağım kreş/ana okuluna falan gitmiş miydi?

aaa bak bunlar güzel şeyler ilaçtan hiç korkma eminim iyi gelecektir.Allah yardımcınız olsun

cnm daha öncede psikolaga gittiğim için. gitmek istemiyordum hiç. ama sizlerin sayesinde şeytanın bacağını kırdım. ilki zor oldu. resmen benim psikolojim bozuldu ama bugün daha rahattım. çocuğum iyi olsun başka bişi istemiyorum

ilaçsa ilaç tedaviyse tedavi dr sa dr. sadece okul başarısı değil hayatta mutlu olmasını yanlış yollara sapmamasını engellemem lazım. sorunlu çocuklar kötü yollara gidermiş. Allah korusun

Allah hepimizin evlatlarını doğru yoldan ayırmasın

Bence bunlar çok güzel nörolojik bir şey olmasın da yaşı küçük daha dikkat eksikliğinin üstüne yoğunlaşırsan bir şey kalmaz diye düşünüyorum.
Umarım doğru doktor doğru yönlendirebilir.
bir şey soracağım kreş/ana okuluna falan gitmiş miydi?

evet cnm ikisine gitti. 3-4 sene toplamda

evet cnm ikisine gitti. 3-4 sene toplamda

Peki bu süreçte nasıldı? Sınıf içinde, arkadaşlarıyla, oyunlarda, aktivitelerde.. Kreşler de artık bizim zamanımız gibi değil ki ilk öğretim gibi. Yani o zaman öğretmen ya da siz hiç dikkat eksikliğini fark etmediniz mi?

cnm daha öncede psikolaga gittiğim için. gitmek istemiyordum hiç. ama sizlerin sayesinde şeytanın bacağını kırdım. ilki zor oldu. resmen benim psikolojim bozuldu ama bugün daha rahattım. çocuğum iyi olsun başka bişi istemiyorum

ilaçsa ilaç tedaviyse tedavi dr sa dr. sadece okul başarısı değil hayatta mutlu olmasını yanlış yollara sapmamasını engellemem lazım. sorunlu çocuklar kötü yollara gidermiş. Allah korusun

Allah hepimizin evlatlarını doğru yoldan ayırmasın

amin......................

Peki bu süreçte nasıldı? Sınıf içinde, arkadaşlarıyla, oyunlarda, aktivitelerde.. Kreşler de artık bizim zamanımız gibi değil ki ilk öğretim gibi. Yani o zaman öğretmen ya da siz hiç dikkat eksikliğini fark etmediniz mi?

cnm kreşteyken çok iyiydi. anaokulundada öyle . ne zaman 1. sınıfa başladı. sorunlar başladı. ben farkettim tabii. dr da götürdüm. ilaç kullanmak istemedik. terapiye gittik. fayda görmeyince bıraktık. ha bugün ha yarın düzelir dedik. bu zamana geldik.

taare zameen par- her çocuk özeldir filmini izlemenizi şiddetle öneriM. Bu filmde de sizinki gibi sürekli başarısız olan bir çocuktan bahsediliyor. Hint filmi, biraz uzun ama kesinlikle izlediğinize değecek, en azından kendi psikolojiniz için iyi olacaktır. Kolaylıklar diliyorum.

oğlunuz gibi benimde dikkat eksikliğim var kardeşimde aynı şekilde liseye kadar sorunsuz geldi şimdi zorlanmaya başladı ben üniversiteye kadar sorunsuz geldim şimdi zorlanmaya başladım.özel dersin başarılı olmamasının sebebi büyük ihtimal kendi çalışmıyordur.bizim genel sorunumuz bu zaten çabuk öğrenip çabuk unutuyoruz çünkü çalışıp pekiştirme yapmıyoruz yada dersi doğru düzgün dinleyemiyoruz.Allah yardımcınız olsun ilaçları mutlaka kullanın çok yan etkisi var ama başarısız olmaktan iyidir.okumaz etmez diyede düşünmeyin zekası yerinde çok şükür sizin çabanızla okur benim ailemde bu hastalığa sahip olup doktor olmuş insanlar bile var canınızı sıkmayın.

oğlunuz gibi benimde dikkat eksikliğim var kardeşimde aynı şekilde liseye kadar sorunsuz geldi şimdi zorlanmaya başladı ben üniversiteye kadar sorunsuz geldim şimdi zorlanmaya başladım.özel dersin başarılı olmamasının sebebi büyük ihtimal kendi çalışmıyordur.bizim genel sorunumuz bu zaten çabuk öğrenip çabuk unutuyoruz çünkü çalışıp pekiştirme yapmıyoruz yada dersi doğru düzgün dinleyemiyoruz.Allah yardımcınız olsun ilaçları mutlaka kullanın çok yan etkisi var ama başarısız olmaktan iyidir.okumaz etmez diyede düşünmeyin zekası yerinde çok şükür sizin çabanızla okur benim ailemde bu hastalığa sahip olup doktor olmuş insanlar bile var canınızı sıkmayın.

saol cnm. evet ilacın yan etkileri sorun. oğlumun kalbi sıkışıyor sürekli . geçen bayılacak gibi olmuş. hastaneye gittik. ilaçlar kalp ritim bozukluğu yapıyormuş çok gerekli değilse kullanmayın dedi dr.

çok gerekli dedim. o zaman şu an kullansın . tüm testler bitince tekrar konuşalım dedi. çok korkuyorum. bir tarafı iyileştireyim derken oğluma bişi olucak diye :(

canım gelişmeleri paylaş bizimle bende dedğim gibi 1 ay önce oğlumu götürmüştüm yaşı çok küçük olduğu için ilaç kullanmıyoruz sadece dikkat oyunları tvsiz hayat hikayeler vs ile dikkat süremizi uzatmaya çalışıyoruz benim oğlumda askerleri çok seviyor..isterse akademik başarıları süper olsun ama bulundukları yerde mutlu olmazlarsa neye yararki ...Allah hep iyi öğretmenler iyi arkadaşlar iyi insanlarla karşılaştırsın yavrulamımızı

cnm gelişmeleri paylaşmak istedim. 1 aydır ilaç kullanıyoruz hiç bir gelişme yok:50: aynı. derslerde oğlumda aynı

bir tek gelişme var ilacın yan etkileri oğluma zarar veriyor. kalp ritim bozukluğu yapıyormuş. hastanelere gittik yine randevumuz var 15 inde. oğlumun kalbi sıkışıyor. ne yapacağımı bikmiyorum

testler bitince bırakma konusunu konuşalım dedi kalp dr u :(

çok üstüne düşme tedirgin oldugunu hissettirme olursa olur de sal çocugu
sen ugrastıkça kasılıyordur
ayy senın yazdıklarını görünce ben bunaldım
daha altıncı sınıfta psikolog özel ders bilmem ne kasma allah aşkına ya

çok üstüne düşme tedirgin oldugunu hissettirme olursa olur de sal çocugu
sen ugrastıkça kasılıyordur
ayy senın yazdıklarını görünce ben bunaldım
daha altıncı sınıfta psikolog özel ders bilmem ne kasma allah aşkına ya

cnm haklısın ben kasdıkça çok üzülüyor. benim yüzümden hepsi her şey benim yüzümden. benim yüzümden hep üzülüyosun ağlıyosun diyor.

oda üzülüyor anlıyor ama çabalamıyor hiç hemde. bu beni deli ediyor. elimde değil. napıyım . şu ana kadar bütün yazılılardan bir aldı. resimden bile . yani sorumsuzluk hak getire altı üstü resim görevi ya.din türkçe bunlardan iki olsun alır insan ama yok

defterinin yanında bakkal defteri çiçek gibi kalır. hiçbişi yazmıyor okulda. yazdıklarını da okuyamıyor. ben çok beklentisi olan bir insan değilim çabalasın 45 alsa havalara uçarım ama yok. özel derse alıyor fenden 14 aldıı

çok bunaldım
oynatmaya az kaldı

cnm gelişmeleri paylaşmak istedim. 1 aydır ilaç kullanıyoruz hiç bir gelişme yok:50: aynı. derslerde oğlumda aynı

bir tek gelişme var ilacın yan etkileri oğluma zarar veriyor. kalp ritim bozukluğu yapıyormuş. hastanelere gittik yine randevumuz var 15 inde. oğlumun kalbi sıkışıyor. ne yapacağımı bikmiyorum

testler bitince bırakma konusunu konuşalım dedi kalp dr u :(
Kalp sıkışması yada çarpıntısı ilacı kullandıktan sonra mı olmaya başladı yoksa öncesinde de varmıydı eğer varsa size söylememiş olabilir mi,tiroit rahatsızlıgıda kalp çarpıntısına neden olur oğlunuzun kilo problemi(kilo alması-yada zayıflaması),saç dökülmesi,ellerinde titreme,kabızlık,aşırı sinirlilik yada unutkanlığı varsa tiroitlerinede baktırın.

cnm haklısın ben kasdıkça çok üzülüyor. benim yüzümden hepsi her şey benim yüzümden. benim yüzümden hep üzülüyosun ağlıyosun diyor.

oda üzülüyor anlıyor ama çabalamıyor hiç hemde. bu beni deli ediyor. elimde değil. napıyım . şu ana kadar bütün yazılılardan bir aldı. resimden bile . yani sorumsuzluk hak getire altı üstü resim görevi ya.din türkçe bunlardan iki olsun alır insan ama yok

defterinin yanında bakkal defteri çiçek gibi kalır. hiçbişi yazmıyor okulda. yazdıklarını da okuyamıyor. ben çok beklentisi olan bir insan değilim çabalasın 45 alsa havalara uçarım ama yok. özel derse alıyor fenden 14 aldıı

çok bunaldım
oynatmaya az kaldı

Arkadaşım bahsettiğim filmde aynen bu anlattıkların vardı. Çocuk 10 yaşında halen okuyup yazamıyordu, harfleri ters yazıyor, b ve d'yi karıştırmak gibi, ya da ayakkabısını bağlayamıyordu, atılan topu yakalayamıyordu, beyninde görüntüler tersten oluşuyordu çünkü. Bunun gibi başka belirtiler de var mı günlük hayatında? Dahilerin hastalığı denilen "Disleksi" olabilir mi diye geldi benim aklıma, bi araştır istersen. Öğrenme güçlüğü olarak tanımlanıyor en basit anlatımıyla.

Bunca şeye rğmen rama yönlendirilmedi mi çocuğunuz. Öğrenme güçlüğü olabilir yani öğretmenlerinin bunu farkedip 1. Sınıfta rama yönlendirmesi ve ona göre plan yapılıp çalıştırılması gerekiyordu...

palin psikiyatrist ilaçtan önce ekg eeg testi istemedimi bunlar yapılmadann çocuğa ilaç verilmiyor diye biliyordum ben yan etkileri dediğin gibi çarpıntı oluyor çünkü ...eğer çocukta bu şekilde sıkıntılar varsa doktorun dedği gibi hemen bırakırsınız kuzum benim ya insan nasıl çaresiz kalıyor bende dedim ya psikolog artı psikiyatriste götürdük diye güya ikisi görüşüp bana döneceklerdi aylardır arıyorum herhangi bir bilgi vermiyolar artık kötü kötü düşünmeye başladım para almaya gelince gayet güzel almasınıda biliyorlar güvenemiyorum kimseye Allah doğru insanlarla karşılaştırsın

birde balık yağı oranı fazla olan şuruplardan kullanacğım ben hafızayı bayağı güçlendiriyormuş balık fazla yediremedik bu kış ne yazıkki

Back
X