Dokuz Eylül tüp bebek infertilite bölümü???

brcn95

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
637
470
18
29
Merhaba kızlar İzmir'de oturup 9 Eylül de tedavi goreniniz var mı acaba yada önceden 9 Eylül'de tüp bebek tedavisi görüp olumlu ayrılan var mı orda ben dün basladim oraya sol tüp kapalı benim sağ tüp açık ne kadar şansım var?? İlk olarak aşılama mi yapılıyor?

Merhaba kızlar İzmir'de oturup 9 Eylül de tedavi goreniniz var mı acaba yada önceden 9 Eylül'de tüp bebek tedavisi görüp olumlu ayrılan var mı orda ben dün basladim oraya sol tüp kapalı benim sağ tüp açık ne kadar şansım var?? İlk olarak aşılama mi yapılıyor?
Merhabalar bende oraya gitmeyi düşünüyorum bana da bilgi verirseniz sevinirim. Ücretler nasıl şartlar neler ilk aşamada neler yaptınız?

Merhabalar bende oraya gitmeyi düşünüyorum bana da bilgi verirseniz sevinirim. Ücretler nasıl şartlar neler ilk aşamada neler yaptınız?
Mrb şuan ilk ayım ilaç verdi doktorum letrol yumurta geliştirici şuan adet olmayı bekliyorum olmazsam gebelik testi yapacağım bir sonraki aşamayı bende bilmiyorum benimde daha çok yeni sizin ne sorununuz var acaba

Merhaba ben 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı eylülde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama başarı oranı hakkında bir fikrim yok araştırmalardayım hala ege üniversitesine mi gitsem burdamı devam etsem karar veremedim. Ama ege üni.de hemşilerin vs.. kötü davrandığını duydum emin olamadım. 9 eylülde murat hocadan ve hemşirelerden gayet memnunum ama açıkcası ama dediğim gibi tüp bebek konusunda başarı nedir ne durumdadır bilmiyorum

Back
X