Tüp bebek için Dokuz Eylül Üniversitesi Dr. Recep Emre Okyay tercih edeceklerin dikkatine. 1 yıldır tüp bebek sürecinin içindeyiz ve bu süreç bizi psikolojik tedavi alacak boyuta getirdi. Sebebi Dokuz Eylül Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi çalışanları ve Dr Recep Emre Okyay. Tüm birim çalışanlarının girişteki tıbbi sekreterler dahil azarlamalarına malesef katlanmak zorundasınız süreç boyunca. Bekleme süreniz en az 4 saattir oda şanslıysanız. Muayene boyunca özel öğretim üyesi ücreti ödersiniz ama doktorun kendisini görmeniz çok zor. Mesela 4 saat bekledikten sonra doktorun arabası bozulmuş gelmicekmiş deyip sizi kapı dışarı ediverirler. Muayene ücretini ödediğinizle kalırsınız. Şanslıysanız ve doktor geldiyse muayene olabildiyseniz kendisiyle konuşabilmenizin imkanı yok. Siz giyinene kadar kaçar gibi çıkar gider yakalayamazsınız yakaladınız diyelim yüzünüze bakıp iletişim kurmaz bilgide vermez. Bu kurumda 2 deneme yaptık ve ikiside tabiki olumsuz sonuçlandı çünkü doktor bey sadece embriyo transferinde gördü beni tedavi sürecimi telefonla yürüttü nekadar profesyonel değil mi? Zaten olumlu sonuçlananı duymanız pek mümkün değil en azından biz duymadık diyeyim daha doğru olur. Psikolojik olarak zor olan bu sürecin hemşireler ve doktorlar tarafından sürekli azarlanarak daha da zor geçireceğinizi garanti ederim. Doğru düzgün bilgi alamadığınız içinde kendiniz araştıra araştıra konunun uzmanı olursunuz bu iyi haber. Ödediğiniz paralarda az buz değildir hani özel hastaneleri aratmaz. Yani kısacası aman haa. Biz şuanda başka bir kurum ve doktor arıyoruz. Tavsiyesi olan varsa bunu konuşabiliriz. Benim anlatacaklarım bu kadar okuyanlara tavsiye vereceklere şimdiden teşekkürler.