Dolaba uzanmak

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
Kızlar 7 haftalık hamileyim farkında olmadan mutfak dolabına uzandım şimdide çok korkuyorum bişey olacak diye hafif kasık ağrım oldu😔 başına gelene varmı

Kızlar 7 haftalık hamileyim farkında olmadan mutfak dolabına uzandım şimdide çok korkuyorum bişey olacak diye hafif kasık ağrım oldu😔 başına gelene varmı
Oo canım nelere uzandım ben bişey olmaz korkma ama yinede dikkat et

😂😂😂😂😂 dolaba uzandm.. Masa kaldırdm halıyi çektim.. Halı fırçaladım cam sildim.. eşimin doğum gününde him evi temzleyip hem yemek hazırlayp eltimleri çağırdım.. Korkma o kadarcıktan birşey olmaz.. Daha küçük saten kasık ağrıları çok normal

eger bebeğin kromozomal bir sorunu varsa yanı zaten allah korusun düsecegı varsa düşer onun dışında bu tarz seyler etkili degıldır.

😂😂😂😂😂 dolaba uzandm.. Masa kaldırdm halıyi çektim.. Halı fırçaladım cam sildim.. eşimin doğum gününde him evi temzleyip hem yemek hazırlayp eltimleri çağırdım.. Korkma o kadarcıktan birşey olmaz.. Daha küçük saten kasık ağrıları çok normal
Kasık ağrınız falan olmadımı hiç

Kasık ağrınız falan olmadımı hiç
Oldu.. hatta bir kere öyle bir ağrı girmişti ki ama birşey olmadı şükür.. demem o ki bu kadar şeye birşey olmadı basit bir uzanmaktan da olmaz.. tabi nasibi varsa

Back
X