Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 7 haftalık hamileyim farkında olmadan mutfak dolabına uzandım şimdide çok korkuyorum bişey olacak diye hafif kasık ağrım oldu başına gelene varmı
Kızlar 7 haftalık hamileyim farkında olmadan mutfak dolabına uzandım şimdide çok korkuyorum bişey olacak diye hafif kasık ağrım oldu başına gelene varmı
dolaba uzandm.. Masa kaldırdm halıyi çektim.. Halı fırçaladım cam sildim.. eşimin doğum gününde him evi temzleyip hem yemek hazırlayp eltimleri çağırdım.. Korkma o kadarcıktan birşey olmaz.. Daha küçük saten kasık ağrıları çok normal
dolaba uzandm.. Masa kaldırdm halıyi çektim.. Halı fırçaladım cam sildim.. eşimin doğum gününde him evi temzleyip hem yemek hazırlayp eltimleri çağırdım.. Korkma o kadarcıktan birşey olmaz.. Daha küçük saten kasık ağrıları çok normal
Oldu.. hatta bir kere öyle bir ağrı girmişti ki ama birşey olmadı şükür.. demem o ki bu kadar şeye birşey olmadı basit bir uzanmaktan da olmaz.. tabi nasibi varsa