Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gibi durumlarda halının arkasındaki marka etiketinden model numarasını alıp internette bulacak, fiyatına bakacaksın. Ben daha yeni 2 halı aldım. 600 lira diyorlardı mağazasında, 300 e aldım internetten. Bilgin olsun.Ya öyle de halı güzel öyle naylonsu da değil adam da art nıyet var mı sence ben olayın para kısmındayım evet ama daha cok adam bi baş belası cıkmaz heralde demı![]()
Hazırlandım gidiyorumŞimdi gidicek satilmiş git bari al satilmadan çok da uygun muş fiyatı ,
iyyy adam gel bul benii bana da hali lazim hic te görmüyom ki öyleeeçok pahali burada 500 tl den asaği yok
![]()
tamam canım sağolasın :)Bu gibi durumlarda halının arkasındaki marka etiketinden model numarasını alıp internette bulacak, fiyatına bakacaksın. Ben daha yeni 2 halı aldım. 600 lira diyorlardı mağazasında, 300 e aldım internetten. Bilgin olsun.
Ayy evet ya çok tatlısınız :)Adam halinin arasina kendini sarip eve sizacak gibi yazmissin
Esnaf iste bildigimiz kapora verin alin sonra yatirirsiniz parasini geri mal goturmek istemiyordur.
Ya benım eşim kayınpederımde esnaf. görümcemede ilçede bir esnaf paranız oldukça ödeyın demişti ama adamı tanıyoduk bizde tanınıyoruz ilçede şunun gelınıyım dedım mı aa o mu dıyolar hemen ama bu adamı hıiç tanımayınca bi afalladım :)Esnaflar gercekten anliyorlar yalniz.
Kardeaimin bebegi kan uyusmazligindan dolayi yogun bakimda yatiyordu bir ailac gerekiyordu tum segiriaradik eczane depo kalmadi yok.
Sonra bir yerde bulduk ilac nasil olmussa saglik karnesi karsilamiyordu 3.000tllikti adam al gotur ben insani gozunden tanirim daha sonra getirip odersin dedi.
Kardeaim o telasla ilaci aldi cikarken geri dondu abi siz benim telwfon numarami almadiniz dedi adamda gerek gormedim cunku siz mutlaka odersiniz dedi.kardesimde erteai gun gidip odedi gercekten.
Belki halici da sizde o guveni gormustur
ne var k bunda aynısını pazarda bana cantacı yapmıstı ıkı canta begendım ama param ıkısıde yetmıyordu al parasını haftaya verırsın dedı, pazara da oyle her hafta ugramam arada ugrarım sadece, ama ben rahat edemem dedım bırını aldım parasını verdım gıttım , adamın bana sarktıgı vs de yoktu yanı...Kızlarr selammm :)
Bulunduğum ilçenin festival zamanı ve panayırlar kuruldu pazar yani :)
Neyse ben gezerken bir halıcıda halı beğendım ama cok tatlı şu yeni kilim desenlı olanlardan.
Gittim sordum ne kadar falan dıye dedıkı abım 650 ama 240 bırakıyorum dedi.
Bende dedım kı sızın dukkanınız bu ilçe de nerede , benım gün param gelıcek mayıs 20 de ben bu halıyı o zaman almak ıstıyorum çok beğendım dedim.
Adam gülümsedi yok ben bursadan gelıyorum abım her sene gelıyorum bu halı burda sarah halı mağazasında var dedı gıt sor 600den aşşağı alamazsın dedı. Be adamın bahsettığı halıcıyı bılıyorum ilçenın en pahalısı cidden.
Neyse bu dıyalogların ustune adam dedı kı abım sen cok samımı geldın herkese yapmam ama sen bu halıyı al götür ben sana hesap numaramı vereyım pttden paran elıne gecınce yatır dedi
Nasıl yanı dedim şok oldum , yanımda kuzenım ve arkadasımda vardı.
Dolandrıcı bi tipin yok dediBenım parayı yemezsın heralde dedı. E siz bana nasıl guvenceksınız dedım
ben kaç yıllık esnafım anlarım falan dedı.
Ben halıyı henuz almadım olay dun oldu alıp almamakta karasız kaldım adam bana sarkar gıbı konuşmadı ben adaın numarasını aldım ama o benımkını ıstemedı ben hesap numaramı verıırım sen paran elıne gectığınde yatır dedi.
Şaşkınım. Görümce söyledım abla böyle böyle dıye oda şaşırdı ama olabılır dedı adam taa bursaya geri götrek ıstemıyodur dedi. Bugun beraber bakalım dedı.
Ben adama guvenemedı dedim adam da asıl adam sana nıye guensın kı sankı sen satıyon halıı dedı. Adam kapora mapora istemedı dun benden hatta alsam dun verecektı halıyı.
Görümcem dedıkı sende eşinin işyerının kartını ver dedi bende ondadA tereddut ettım elın adamı birde sapık cıkar kocamı arar karın şöyle böyle dıye dedim
Adam yaşlı yanı 45 vardır heralde bu arada ben 25 yasındadyı bana göre yaşlı yani bide hep abim die konuştu kızlar napsam kı halıda çok güzel ayy. Adam da bi kötü niyet varmıdır ki ?
TesekkurlerAyy evet ya çok tatlısınız :)
Canım tabıkı eşim güvenir :) ama tadımı kaçırır mı dedim biranevet ne senaryolar kurdum
Adam ıyıkı halı al dedı
![]()
Ya öyle de halı güzel öyle naylonsu da değil adam da art nıyet var mı sence ben olayın para kısmındayım evet ama daha cok adam bi baş belası cıkmaz heralde demı![]()