Dolandırıcı gelin.

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Arkadaşlar benim teyzemin gelini, teyzemi yataklara düşürdü, kuzenim 32 yaşına kadar hayırlı birini bulurum diye evlenmedi ta kii karısını tanıyana kadar tanımaz olsaydı ..

Teyzem geline dillere destan düğün yaptı,dünyanın eşyasını aldı, altınını taktı, Gelin hanım evlendikten 1 ay sonra evde bi tartışma çıkarıyor, kuzenim işteyken altınları ne var ne yok alıp memleketine gidiyor, kuzenimin çok zoruna gidiyor arıyor telefonu ağzına geleni söylüyor kaçtın gittin diye..

Bugün gelcem yarın gelcem diye kuzenimi oyalıyor , gelinin kullandığı hatta kuzenimin adına olduğu için kuzenimin hattan tvdeki netteki bütün bağıs sitelerine hattan tam 60bin liralık bağış yapıyor ve gizlice boşanma davası açıyor, kuzenim karısını beklerken borç dolu bir kağıt ve boşanma tebligatıyla karşılaşıyor sok üstüne sok geçiriyor burada başlıyor her şey

Gelin bütün altınları almış gitmiş, hat üzerinde dünyanın borcunu yapmış, bi taraftan da hamile kuzenim DNA testi istedi ,şuan mahkemeleri devam ediyor ve gelinin baska bir erkekle konuşmaları çıkmış tel kayıtlarında , bunlar yetmiyormus gibi bir de 100 bin liralık tazminat davası açtı kuzenime, şuan kuzenimin herseyine haciz kondu avukatlar bile şaşkın olaya, mecbur hat üzerinden yapılan bağış parasını ödeyeceksin diyorlar 1 hafta sonra karar verilecek teyzemi de oğlunu da mahvettiler teyzem yataklara düştü:KK43: böyle bi durumla karşılaşan var mı nasıl ifade verebilir acaba bunu yapan 1 aylık gelindi ya hepimiz soktayız..:KK43: bağış sitelerine 3 bin 5 bin bağış yapıyorum diye msj atmış onlar da faturaya yansımış olayın özeti bu.

Son düzenleme:
Bagis olayini anlamadim ama altinlar gelinin hakki zaten. Ayrica kadin dolandirici olsa neden bagis yaosin? Kensine harcar. Normal bir insan bir ayda evini birakip kacmaz. Teyzenizin oglunda sikinti olmadigina emin misiniz?
Tabiki eminim kuzenim çok uysaldır, bu gelin başka memleketten orada nişan attı dediler ona kaçtı gitti dediler gelinden şuan haber yok, intikam almış oluyor 1 ayda neyin intikamını alcak

Bagis olayini anlamadim ama altinlar gelinin hakki zaten. Ayrica kadin dolandirici olsa neden bagis yaosin? Kensine harcar. Normal bir insan bir ayda evini birakip kacmaz. Teyzenizin oglunda sikinti olmadigina emin misiniz?
Kocasından gizli hırsızlık olmuyor mu bu bagısmı oluyor

60 bin tl lik bagis bana inandirici gelmedi. 10 tllik iki kere interneti paketi alindiginda bile kimlikten emin olmak icin musteri hizmetleri ariyor... olay fazla abartilmis gibi.. yine de gecmis olsun..
Bizde inanmamıştık ama gercek maalesef avukatlar bile inanamıyır zaten neresi abartılmış gibi tvdeki askeri birliklere bağış yapmak içim bir msj yetiyor kızılaya ne hep mesj atmış

60 bin tl lik bagis bana inandirici gelmedi. 10 tllik iki kere interneti paketi alindiginda bile kimlikten emin olmak icin musteri hizmetleri ariyor... olay fazla abartilmis gibi.. yine de gecmis olsun..
Kızılaya 10 bin liralık bağış yapmak istiyorum diye msj attığınız zaman faturaya işliyor olay bu.

Dünyanın çivisi çıkmış fırlamış uzayın derin boşluklarında kaybolmuş
Belki bağış yapılan şehir belirlenir gsm şirketinden.kendi yapmadığı ispat olur
İhanet varsa o da çıkar.tazmiat davası ne içinmiski

Merhaba, bağışlara itiraz edebilir
Hic bir bağış zorla yaptirilamaz
Her firmaya ayri ayri ve operatör firmasina da ayri olmak uzere dilekce iletmesi yeterlidir
Lavga konuları neydi acaba cok merak ettim, bu kadar hirslanma sebebi neydi ?

Şimdi çok şık değil bunu size sormak aslında farkındayım ama 60.000tllik bağış yapacak kadar hırslandıran kavga sebebini ben çok merak ettim. Kızın derdi para kazanmak değil, karşısındakinin canını yakmak çünkü. Ne yaşandı acaba aralarında 1 aylık gelini bu kadar çıldırtacak

Bak şimdi herkes gelip buraya, "adam bir şey yapmadıkça kadın dediğin o sürede bırakıp gitmez." diye zırvalayıp, suçu sizin kuzene yüklemeye çalışacaklar. Oysaki dolandırmak maksadıyla evlenip, ilk ayda eften püften bir kavgayla boşanma davası açan ve yüklü miktarda tazminat isteyen bir çok kadın var ve bu kişiler yuva kurmak için değil, dolandırmak için evleniyor, bunu bu sitede bir türlü anlatamadım. Bu duruma benzer bir olayı E Esra210 yaşadı, istersen bir bakın konularına.

Dünyanın çivisi çıkmış fırlamış uzayın derin boşluklarında kaybolmuş
Belki bağış yapılan şehir belirlenir gsm şirketinden.kendi yapmadığı ispat olur
İhanet varsa o da çıkar.tazmiat davası ne içinmiski
Aynen öyle olmuş ispatlanmış memleketinde bağış yapmış ama hat kuzenimn adına olduğu için mecbur ödeyecekmiş, tazminatıda kendi için 1 aylıkken gittydi bir daha haber yok sadece mahkemeye avukatları gelecek,konuşmaları da çıkmış zaten benim kafam hala basmıyor nasıl böyle bişey yaparsın ya 1 aylık kıcan ne yapmış olabilir bu kadar kin güdecek.

Şimdi çok şık değil bunu size sormak aslında farkındayım ama 60.000tllik bağış yapacak kadar hırslandıran kavga sebebini ben çok merak ettim. Kızın derdi para kazanmak değil, karşısındakinin canını yakmak çünkü. Ne yaşandı acaba aralarında 1 aylık gelini bu kadar çıldırtacak
Benim memleketinde yasıycaz demiş gelin, kuzenimde ikimizde gurbetteyiz işimi bırakıp nasıl senin memleketine geliym demiş arada uçurumlar var memleketler arası sen gelmezsen ben giderim demiş ve gitmiş bundan tartışma çıkmış.

4 duvar arasinda ne yasandi bilemeyiz. Ama tekrar ediyorim bagislara itiraz edilebilir. Odese de geri alir, keza o firmalara telefonla konuyu aktarmis mi? Bilisim sektöründeyim bizim musterilerimize yüklü para gelse hemen müşteriyi ararlar bir sorun mu var diye ? Dolandırmak degil bu baska bir sey, kin gütmek gibi.

Back
X