Dolandırıcı gelin.

Artık yorum yok.

yorum yok deyip geçemezsin kız, kuzenini borca sokmak istiyorsa intikam demektir bu yoksa neden durduk yere bu işlere girsin garezi ne kuzenine?

kızın hobisi bu mu yani böyle koftiden evlilikler yapıp elalemi borca sokmak isteyen bir sadist mi?

dediğim gibi burada aktarılmayan detaylar var kesinlikle.

yorum yok deyip geçemezsin kız, kuzenini borca sokmak istiyorsa intikam demektir bu yoksa neden durduk yere bu işlere girsin garezi ne kuzenine?

kızın hobisi bu mu yani böyle koftiden evlilikler yapıp elalemi borca sokmak isteyen bir sadist mi?

dediğim gibi burada aktarılmayan detaylar var kesinlikle.
Kimseye anlatacak bişey yok anlayan anladı zaten sende ne anlamak istiyorsan anla bye

Kimseye anlatacak bişey yok anlayan anladı zaten sende ne anlamak istiyorsan anla bye

bu konu sahte demiyorum diğerleri gibi sadece anlatılmayan detaylar var diyorum. neden kaçamak yanıtlar veriyorsun?
dolandırıcı olan parayı alır yer.
robin hood mu bu kız?
zenginden alıp fakire mi veriyor?

koftiden evlilik yapıp arakladığı paraları hayır işlerine mi harcıyor?
yolsuzluk parasıyla hacca gidip temizlendiğini sanan aptallar gibi...

bu konu sahte demiyorum diğerleri gibi sadece anlatılmayan detaylar var diyorum. neden kaçamak yanıtlar veriyorsun?
dolandırıcı olan parayı alır yer.
robin hood mu bu kız?
zenginden alıp fakire mi veriyor?

koftiden evlilik yapıp arakladığı paraları hayır işlerine mi harcıyor?
yolsuzluk parasıyla hacca gidip temizlendiğini sanan aptallar gibi...
Benim bilidüğim bu kadar ya bilsem fazlasını anlatırım zaten telefon görüşmesinş ne de çok yapmış faturaya çok yüklemiş, ablasıda böyle evlenip ayrılmış , şuan yoklar amaçlarını bizde anlamadım işte

Neden kuzeniniz 100.000 tl ilk tazminat davası açmıyor da gelin hanım açıyor neyine güveniyor bu gelin hem altınları çalıp kaçıyor

Bagis olayini anlamadim ama altinlar gelinin hakki zaten. Ayrica kadin dolandirici olsa neden bagis yaosin? Kensine harcar. Normal bir insan bir ayda evini birakip kacmaz. Teyzenizin oglunda sikinti olmadigina emin misiniz?
Normal bir insan 60 bin TL de bağış yapmaz hat üzerinden değil mi?
Muhakeme yeteneği işte bu sebeple çok önemli.

bagıs rakamından emınmısınız ? 60 bın ıcınde baska seyler var
altın zaten gelının

evet kuzenınız rakamı odemek zorunda odeyıp karsı dava acacak

gecmıs olsun
Daha büyük meblaglar üzerinden bile bağış yapılıyor.
Operator şirketleri bini sorgulamiyor.
Ancak geri almak mümkün

Back
X