dolandırıcı mı?

zxx

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
67
12
8
kızlar selam
dün akbilimi düşürmüşüm galiba aradım yok ama bir yere başvuru yapmamıştım kayıp diye.
bi msj geldi iett müşteri hizmetlerinden tcmin birkaç sayısını yazmışlar istanbul kartınız bulunmuştur bilgi almak için bu numarayı arayınız diye. numarayı internete yazdığımda herhangi bir şey çıkmıyor iett ye ait olduğuna dair.
numarayı aradım sonra bi adam çıktı tepeüstü durağından alabilirsiniz dedi galiba ilk duraklarda kulübeler oluyor ya öyle bir yerden.
ama yine de aklıma takıldı numaranın internette falan çıkmaması.
böyle bir şey yaşadınız mı hiç lütfen bilgi verir misiniz

kızlar selam
dün akbilimi düşürmüşüm galiba aradım yok ama bir yere başvuru yapmamıştım kayıp diye.
bi msj geldi iett müşteri hizmetlerinden tcmin birkaç sayısını yazmışlar istanbul kartınız bulunmuştur bilgi almak için bu numarayı arayınız diye. numarayı internete yazdığımda herhangi bir şey çıkmıyor iett ye ait olduğuna dair.
numarayı aradım sonra bi adam çıktı tepeüstü durağından alabilirsiniz dedi galiba ilk duraklarda kulübeler oluyor ya öyle bir yerden.
ama yine de aklıma takıldı numaranın internette falan çıkmaması.
böyle bir şey yaşadınız mı hiç lütfen bilgi verir misiniz
Dolandırıcı olsa bile nasıl dolandırabilir sizi bu şekilde

Dolandırıcı olsa bile nasıl dolandırabilir sizi bu şekilde
ya evet o da var aslında otobüs kartıyla nasıl dolandırsın da😄 uygulamadan da baktım kullanım olmamış zaten hiç ama dolandırıcıdan ziyade başıma iş gelmesini istemiyorum

🤣🤣🤣 yok gidin söyledikleri duraktan kartınızı alın 🤣 size kalkıpta eciğinden cücüğüne şeyler sorulmamış kayıp bir kartınız var ve bulundu burdan alın die iletişimi sağlanmış hepsi bu .

Hani ortada kayıp bisey olmaz şüphe edersiniz anlarım da yani 🤣🤣

Dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum dolandırıcı olsa link gönderirler işte derler ki kartı almak için şu linke tıklayın şu forumu dolduran yazardı ama böyle bir şey yok.

İett küçük bir kurum değil bir sürü numaraları vardır hepsi internette çıkmayabilir.

Dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum dolandırıcı olsa link gönderirler işte derler ki kartı almak için şu linke tıklayın şu forumu dolduran yazardı ama böyle bir şey yok.

İett küçük bir kurum değil bir sürü numaraları vardır hepsi internette çıkmayabilir.
çok teşekkürler

Iett'yi arayip numarayi verin, sizin numaralarinizdan biri mi diye sorun?

Muhtemelen arac hareket memurluklarindan birinin numarasidir.

• Beğen
Reactions: zxx
bence sakincali bir durum yok
gayet dogal bisey akbilini bulan görevli yetkiliye haber vermisti - onlar da sistemden numarani bulup mesaj atmistir. tepeustu duragi dedigin hareket amirligi sanirim.
ama yine de korktuysan yaninda biriyle git.

Back
X