dolandırıcılık numarası

orionnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
1.746
2.096
63
29
arkadaşlar merhaba,
yeni bir dolandırıcılık hilesi kimse inanmasın diye paylaşmak istedim sizlerle
şikayet var sitesi instagramınızı çalıyor.
ben hakkımda bu tarz bir iftira görünce sinirden deliye döndüm iş yerindeki arkadaşıma da gelmiş instagram patlatmak için yeni numaraymış .
bilginiz olsun.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-10-11 at 12.45.06.webp
    WhatsApp Image 2022-10-11 at 12.45.06.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 994
  • WhatsApp Image 2022-10-11 at 12.45.08 (1).webp
    WhatsApp Image 2022-10-11 at 12.45.08 (1).webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 867
  • WhatsApp Image 2022-10-11 at 12.45.08.webp
    WhatsApp Image 2022-10-11 at 12.45.08.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 744
  • WhatsApp Image 2022-10-11 at 12.45.09.webp
    WhatsApp Image 2022-10-11 at 12.45.09.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 835
Merhaba geçmiş olsun dilerim hesabınızı geri alabilirsiniz. Bu tarz şeylerde linke tıklamadan önce linkin uzantısına dikkat ederseniz sizin için koruyucu olacaktır.

Gönderdiği site şikayetvar sitesi değil ki, link zaten dolandırıcı sitesi olduğu belli. Üzüldüm adınıza umarım bi sorun yaşamamışsınızdır
yok benim başıma bu ikinci kez geliyo bir kez de çekiliş kazananısınız diye bir siteye yönlendirildim :D hesabım çalındı eşimde sen hiç akıllanmıyon diyo 1 ay geçmedi yeni aldın hesabını bir insan 2 kez hesabını çaldırır mı diyo :D sinir sistemim alt üst oldu ne istiyorlar hesabımdan anlamış değilim

Merhaba geçmiş olsun dilerim hesabınızı geri alabilirsiniz. Bu tarz şeylerde linke tıklamadan önce linkin uzantısına dikkat ederseniz sizin için koruyucu olacaktır.
1 ay önce başıma çekiliş muhabbetinden geldiği için hesabımı selfie yöntemi ile geri alabildim . o yüzden bu sitelere şifremi kabul etmiyo ben sinirle giriş yapmaya çalışırken arkadaşım o dolandırıcı site deyince jeton düştü benim yazılanlar sinirimi zıplatınca link falan hikaye

1 ay önce başıma çekiliş muhabbetinden geldiği için hesabımı selfie yöntemi ile geri alabildim . o yüzden bu sitelere şifremi kabul etmiyo ben sinirle giriş yapmaya çalışırken arkadaşım o dolandırıcı site deyince jeton düştü benim yazılanlar sinirimi zıplatınca link falan hikaye
Çok geçmiş olsun🥲 ne kadar kötü insanlar var şu dünyada gereksiz şeylerle uğraşan

Cidden hakkimdakisiLkayetLLerigor diye bir sitenin gerçek olabileceğini düşünüyorsanız bırakın sosyal medya kullanmayı :KK43:
aslında hakkımda yazılanlara delirmeseydim mantık kullanırdım da işte beni aptal eden sinir ve öfke sorunum :(

İlk olarak şikayet var instagramınızı çalıyor cümlenizi silin bence çünkü siteyle alakası yok. Bazı siteleri taklit ediyorlar bu linki atan kişi dolandırmaya çalışıyor. Ki zaten önce bazı hesapları çalıyorlar. Sizde çalınan hesaplardan gelen mesajları arkadaş zannediyorsunuz.

Bana da : 1 saat çalışın 10.000 $ kazanın şeklinde bir mesaj gelmişti geçen gün 🤔

Bana da trendyolda indirim var buraya bak canım diye instagramdan kendi tanıdığım yazmıştı link attı direkt arayıp sordum siz misiniz diye ben öyle bir şey yazmadım dedi hesabını çalmışlar

İlk olarak şikayet var instagramınızı çalıyor cümlenizi silin bence çünkü siteyle alakası yok. Bazı siteleri taklit ediyorlar bu linki atan kişi dolandırmaya çalışıyor. Ki zaten önce bazı hesapları çalıyorlar. Sizde çalınan hesaplardan gelen mesajları arkadaş zannediyorsunuz.
gerçekten öyle bir site var mı bilmiyorum o yüzden o şekilde yazmıştım

Bana da trendyolda indirim var buraya bak canım diye instagramdan kendi tanıdığım yazmıştı link attı direkt arayıp sordum siz misiniz diye ben öyle bir şey yazmadım dedi hesabını çalmışlar
o bana da oldu kuzenim diye inanıp linke tıkladım 3 4 sene evvel 100 lira dolandırıldım :D ama benimki telefon numarası üzerinden faturalı mı hattın çek vericem a101 çeki diye

Back
X