- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.380
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var ve çok faydalı bir site bana göregerçekten öyle bir site var mı bilmiyorum o yüzden o şekilde yazmıştım
yani ilk kez geldi bu tarz başımaOhoo, bana haftada bir böyle mesaj gelir.
Tanımadığım bir kadın profili, profil de düzgün olur ya aile, ya genç bir kız sevgilisi ile falan, hakkınızda neler söylenmiş çok utanç verici bakın vs
Siz yeni mi denk geldiniz yahu?
Ya çok tatlı sinirlenmişsiniz güldüm biraz kusura bakmayın
Babam internette dolaşırken kenarda şarkıcı Hadise’nin fotoğrafı olan bir reklam çıkıyor. “Tebrikler telefon kazandınız” yazıyor üzerinde. Babam da diyor ki “e iyiii hanımın telefonunu değiştirmiş oluruz”. Reklama tıklayıp annemin bilgilerini giriyor. Ay sonu eve fatura gelince görüyoruz ki annemin faturasına 350 lira eklenmiş hem de bundan 12 yıl öncesinin 350 lirası düşününBabam hala söyler hadise beni kandırdı o kadına güvenmiyorum diye
![]()
Her gelen linke tıklıyor musunuzo bana da oldu kuzenim diye inanıp linke tıkladım 3 4 sene evvel 100 lira dolandırıldımama benimki telefon numarası üzerinden faturalı mı hattın çek vericem a101 çeki diye
haklısınızHer gelen linke tıklıyor musunuzeşiniz dahi link gönderse tıklamayın, tanımadığınız numaraları açmayın, çoğumuza hemen hemen her gün ya bilinmedik bir numaradan arama, ya bir link veya mail geliyor, hepsine inanıp yanıtlasak ohhoooo
![]()
Çok abartili tepkileriniz var.Bana da benzer bir şey gelmişti ve bu tarz dolandirilmalarin olduğunu bilmiyordum o zamanlar ama hesabi engelleyip internette arattim bu tarz bir şey başina gelen var mi diye sonra ogrendim başkalarina da yapildiğini.
Daha ne olduğunu gormeden el ayak titreyip avukat aramişsiniz, biraz sakin olun.![]()
Evet bir yıldır var bu numara. Bilgi için teşekkürler.arkadaşlar merhaba,
yeni bir dolandırıcılık hilesi kimse inanmasın diye paylaşmak istedim sizlerle
şikayet var sitesi instagramınızı çalıyor.
ben hakkımda bu tarz bir iftira görünce sinirden deliye döndüm iş yerindeki arkadaşıma da gelmiş instagram patlatmak için yeni numaraymış .
bilginiz olsun.
Herkese merhaba dolap.com üzerinden telefon alırken dikkat edin dolandırıcılık konusunu görünce uyarmak istedim malum çok tutuldu bu siteler dolandırıcılarda buraya üşüşmüş fiyatı uygun koyup numara veriyorlar sonra size ürünün ilanını atayım satın alın hemen kargoya vereyim diyorlar link sahte sahibinden de öle bir ilan yok aman dikkatli olun onun dışında dolaptaki plattoemarket adlı kişi dolandırdı beni o diğerlerinden farklı elden satış yapıyorum dedi istediğim tüm evrakları attı hatta iş yerinin vergi levhasına kadar tamam dedim alıcam kuryeyle göndereyim dedi yok dedim elden alıcam konum gönderdi şentürk gıda toptan küçükçekmecede kapora istedi telefona başka alıcı var kapora gönderin dedi bana fatura kesti yalandan bide 500₺ gönderdim yoldayım geliyorum dedim ne göreyim kapanmış bir iş yeri bide google da hala açık gibi gözüküyor sokak görünümünden kişinin adı nurullah tuncay şenol şentürk ortağım diyor sakın itibar etmeyin sonra telefonlarını açmıyor engelliyor bu ara inanılmaz bu işlere yoğunlaşmışlar sahte vatan computer faturası bile yapmış oturup uğraşmış yakınlaşınca yazıları farklı ama o heyecanla anlamadık dikkat edinİlk olarak şikayet var instagramınızı çalıyor cümlenizi silin bence çünkü siteyle alakası yok. Bazı siteleri taklit ediyorlar bu linki atan kişi dolandırmaya çalışıyor. Ki zaten önce bazı hesapları çalıyorlar. Sizde çalınan hesaplardan gelen mesajları arkadaş zannediyorsunuz.