Evet arkadaşlar teyzem dolandırılmış
Teyzemin lojistikle ilgili firması var
Yurt dışına mal gönderip Türkiye'ye mal getiriyorlar. Neyse işyerine bir müşteri gelmiş demiş ki Almanya'dan mal getireceğiz tır teminine ve paletlere ve başka eşyalara ihtiyacımız var
Neyse firma sağlamış bulmuş her şeyi parayı firmanın banka hesap numarasına ödemişler
Malın geleceği zamandan 1 ay önce Adam vazgeçtim demiş para iadesi istemiş
Verdikleri para yaklaşık 40.000 TL
Neyse firma komisyonu almış parayı iade etmiş
Ancak sonra polisler gitmişler , bu hesaba yollanan para bir arazinin ön ödemesi olarak gönderilmiş
Yani mal falan yokmuş ortada adamlar bir yer gösterip ön ödeme isteyip birilerini dolandırmışlar sanırım
Teyzemde tam anlatamıyor
Bunun başka detayı var mı bilmiyorum
Şimdi suçlu durumdalar mı ? Böyle bir şey duyan başına gelen var mı ? Ne yapılması gerek ?
Şok oldum duyunca
Teyzemin lojistikle ilgili firması var
Yurt dışına mal gönderip Türkiye'ye mal getiriyorlar. Neyse işyerine bir müşteri gelmiş demiş ki Almanya'dan mal getireceğiz tır teminine ve paletlere ve başka eşyalara ihtiyacımız var
Neyse firma sağlamış bulmuş her şeyi parayı firmanın banka hesap numarasına ödemişler
Malın geleceği zamandan 1 ay önce Adam vazgeçtim demiş para iadesi istemiş
Verdikleri para yaklaşık 40.000 TL
Neyse firma komisyonu almış parayı iade etmiş
Ancak sonra polisler gitmişler , bu hesaba yollanan para bir arazinin ön ödemesi olarak gönderilmiş
Yani mal falan yokmuş ortada adamlar bir yer gösterip ön ödeme isteyip birilerini dolandırmışlar sanırım
Teyzemde tam anlatamıyor
Bunun başka detayı var mı bilmiyorum
Şimdi suçlu durumdalar mı ? Böyle bir şey duyan başına gelen var mı ? Ne yapılması gerek ?
Şok oldum duyunca