9 Haziran 2025 konunuzdan :Arkadaşlar diz kireçlenmesi için tedavi görüyorum.
Kök hücre tedavisi yaptırdım ama sonra araştırdığımda etkisi çok çok düşük bir tedavi olduğunu benden alınan hücrelere laboratuarda işlem yapılmadığını öğrendim. Laboratuar doktoru korumak için mırın kırın modunda. Doktorla konuştum ses kaydı da aldım. O da yaptığım tedavi etkili vs dedi ben şarlatan değilim diyor. Şöyle bir durum var bu doktoru şikayet edebilirim laboratuardan yazılı belge istemeyi de düşündüm. Ama doktorun fizyoterapistiyle çalışıyorum ve ciddi fayda gördüm. Daha önce defalarca fizyoterapist denedim ancak memnun kalmadım daha kötü oldum. Bu nedenle şimdilik durayım diyorum.
Bir de asıl istediğim etkili tedaviyi istanbulda buldum. Ancak yeni tedavi olduğum için en az 3 ay hatta daha fazla beklemek gerekiyor. Bu doktor da o tedaviyi tavsiye etmiyor benim yaptığım yetecek sana zorlama diyor. Ama literatürdeki en üst tedaviyi de denemek istiyorum yaşım genç. Yanlış mı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?
Arkadaşlar diz hastalığımla ilgili kök hücre yaptırdım. Ve alanında iyi bir doktora gittim detayları çok araştırmadım. Ama resmen kandırılmışım. Çünkü doktorun bana verdiği raporda hücre olarak mnh yazıyor ama msc olması gerekiyormuş ve bu bana msc gibi pazarlandı. Laboratuarda bekletildi çoğaltıldı gibi ama sanırım öyle bir işlem görmemiş. Ve inanılmaz uçuk bir rakam ödedim. Tabi doktora sorucam ama geçiştirecek biliyorum. Farklı bir doktor arayışına girdim. 1.5-2 ayımda boşuna gitti resmen. Herşeyi çok araştırmak gerekiyor. Var mı böyle bişey başına gelen? Şikayet edicem ama nasıl bilmiyorum. Tabi önce laboratuarı da bir sorgulayayım.
9 Haziran konunuzda doktorun uyguladığı tedavinin doğru düzgün faydası olmadığını yazmıştınız.Aynen öyle fiyat bilgisi aldım en iyisini bu yapıyor laboratuarta çoğaltılıyor vs dendi. 138 bin ödedim. Zaten piyasadaki çoğu doktor uyanıklık olarak böyle yapıp kandırıyormuş ticaret işte. Çok şaşkınım ya kime güvenicez arkadaş. Eminim çoğu kişi de bunu bilmiyordur bile. Literatür tararken çalışmalara bakarken anladım. Ben de bekliyorumki fayda edecek yaptığı şeyin düzgün faydası yokmuş bile.
Şikayet edersem fizyoterapistiyle çalışma şansını kaybedicem. Ne yapıcamı bilmiyorum o yüzden:/9 Haziran 2025 konunuzdan :
9 Haziran konunuzda doktorun uyguladığı tedavinin doğru düzgün faydası olmadığını yazmıştınız.
Gerçekten şikayet imkan ve hakkınız varsa; şikayet edip etmemeye karar vermesi gereken sizsiniz.
Öyle olmadı bende daha önce 4 fizyoterapist denedim daha kötü oldu. Evde modifiye edecek seviyede değilim. En az 1 yıl çalışıcamki ancak. Fizyoterapistim çok dikkatli tek tek kontrol ediyor harekete göre kas çalışıyormu diye. Yaptığım bir sürü hatayı düzeltti. O kadar yanlış şeyler yaptıran fizyoterapistler var ki daha kötü oldum.Tek fizyoterapist o değil bir de mesela bana fizyoterapistin yaptırdığı hareketleri evde kendim uyarlayabiliyorum eğer sorun yaşıyorsanız tabiki hakkınızı arayacaksınız
Elimde net kanıt yok laboratuardan belge alıcam. Ama yine de edilebilir. Edersem terapistten olucamDoktor da çattık diyor şu an.
Aynı konuyu 50 kere açma şikayet edeceksen varsa elinde bir şey et artık.
Size garanti mi verdi ? İmzaladığınız sözleşmede ne yazıyordu ? Vucut tedavıye cevap vermedi diyebilir doktor.Arkadaşlar diz kireçlenmesi için tedavi görüyorum.
Kök hücre tedavisi yaptırdım ama sonra araştırdığımda etkisi çok çok düşük bir tedavi olduğunu benden alınan hücrelere laboratuarda işlem yapılmadığını öğrendim. Laboratuar doktoru korumak için mırın kırın modunda. Doktorla konuştum ses kaydı da aldım. O da yaptığım tedavi etkili vs dedi ben şarlatan değilim diyor. Şöyle bir durum var bu doktoru şikayet edebilirim laboratuardan yazılı belge istemeyi de düşündüm. Ama doktorun fizyoterapistiyle çalışıyorum ve ciddi fayda gördüm. Daha önce defalarca fizyoterapist denedim ancak memnun kalmadım daha kötü oldum. Bu nedenle şimdilik durayım diyorum.
Bir de asıl istediğim etkili tedaviyi istanbulda buldum. Ancak yeni tedavi olduğum için en az 3 ay hatta daha fazla beklemek gerekiyor. Bu doktor da o tedaviyi tavsiye etmiyor benim yaptığım yetecek sana zorlama diyor. Ama literatürdeki en üst tedaviyi de denemek istiyorum yaşım genç. Yanlış mı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?
Garanti vermedi sözleşme filan yok sağlıkta işler böyle yürümüyorki. Ses kaydı var ileride hiçbişey olmayacak eklemlerine diye. Tedavi boş bir tedavi bu belli bilimsel olarak maalesef. Ve o tedavi yüzünden asıl istediğiö tedavi içinde bekliycem ama vardır bir hayır terapistinden fayda gördüm çünkü.Size garanti mi verdi ? İmzaladığınız sözleşmede ne yazıyordu ? Vucut tedavıye cevap vermedi diyebilir doktor.
Doktor da çattık diyor şu an.
Aynı konuyu 50 kere açma şikayet edeceksen varsa elinde bir şey et artık.
Kendi muayenehanesi.Özel hastaneye mi gittiniz, doktorun kendi muayenehanesine mi?
İyi bir eğitim araştırma ya da üniversite hastanesine gidinKendi muayenehanesi.
Hastanede bir gece yatışım oldu ama.
Oralara da gittim birşeyin yok geçer dediler garip. Ve bu işlemler devlette yok. Artık sağlık özele döküldü.İyi bir eğitim araştırma ya da üniversite hastanesine gidin
Evet laboratuardan bilgi istemeyi düşünüyorum detaylı.Elinizde kanıt yok ses kaydını veremezsin mahkemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?