Dolandırıldım.Avukat arkadaşlar bakabilir mi?

Merhabalar
Faizsiz birikim sistemlerinden B... ile başlayan firmada birikim planına dahil olduk.
Ödeme günü geldiğinde ödeme yapamayız istersiniz 3 ay ertelemeyi kabul edin istemezseniz paranızı ne zaman alacağınız belli olmaz şeklinde bir teklif(bence dayatma) sunuldu.
Teklifte kabul etmeme hakkı vardır ancak kabul etmeme hakkımız kesinlikle yok şeklinde konuşuldu.Yapacak hiçbir şey olmadığını belirttiler.
25-30 Haziran arası teslimatımız olması gerekiyordu.
Sözleşmede mücbir sebepler olması halinde ödeme ertelenebilir maddesi yazıyor.
Pandemiyi mücbir sebep olarak gösterebilirler mi?
Bizim sözleşmeyi imzaladığımız tarih pandemi dönemi içerisindeydi.(9 ay önce imzaladık)
Bu durumda nasıl bir yol izleyebiliriz.
Fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim.
Konu hakkinda bilgim yok ama pandeminin mucbir sebep oldugunu soyleyebilirim. Cunku ben de pandemiyi gerekce gosterip kira kontratimi iptal edip tasindim. Insallah hakkinizda hayirlisi olur

Bir arkadaşımın 3 yıl önce alması gereken ev hala yok ortada.aylardır YouTube da Videolar paylaşıyor rezil ediyor,başkaları da yanmasın diye heryerde yayınlıyor ve bunu bir çok insan yapıyor,hukuki yönden de peşini bırakmıyor ama sonuç yok.Allah yardımcınız olsun

yok şu evim hu evim şu arabam vs. bir ara neredeyse bizde düşecektik. adına faiz değil de vade koyuyorlar. ayrıca şikayet varı okudum bir sürü mağdur insan. olumlu yorumlara da asla güvenmiyorum ( Firmalar şikayet vara olumsuz yorumları kaldırtmak içinde para ödüyor.)

Back
X