Dolandırıldım :(

Bundan galiba dimi madur olanlarda varmış orjinal satanlarda iyi araştırsaydınız keşke

Eklentiler

• Screenshot_20180423-211136.webp
    Screenshot_20180423-211136.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 196
Şu an gerçekten çok kötüyüm para kolay kazanılmıyor bi hata yaptım instagramdan alışveriş yaptım. Bundan sonra yapabilecek bir hakkım var mı? Parayı geri alabilmek adına?

Tüketici hakem heyetine ya da karakola şikayet edin. Tüketici hakem heyetine başvurmak daha iyi bir yol olabilir. Paranızı geri alabilirsiniz/gelen ürün yerine almak istediğiniz ürünü alabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam bir seçenek daha vardı. e-Devlet'ten de başvuru yapabiliyorsunuz tabi sonrasında delil vs götürmeniz gerekebilir. Fiş aldıysanız atmayın. Detaylı bilmiyorum bir araştırın derim. Savcılığa şikayet de oluyor olabilir. Geçmiş olsun.

Piyasa iyice saçmaladılar. Ürünü göstermeden parayı alıyolar niyeyse. Banada öyle denk geldi bi kere. Önce ürüne bakayımda öyle vereyim demiştim önce parayı verin imzayı atın sonra istediğiniz kadar bakarsınız denmişti.

iyi akşamlar hanımlar.
Ben ilk defa instagramdan alışveriş yaptım. İncelten çorap diye bir şey gördüm. Yorumlarda da herkes memnun olduğunu yazmıştı. Ben de kapıda ödemeli sipariş verdim. Bana mesaj geldi 364 kişinin kargosu gecikmiştir özür dileriz tayt hediye ettik vs yazmış flaseek diye bi yer. Gelen sadece 5 tlye bulunan kısa bi şorttu. Resmen dolandırıldım. Yapmam gereken ne kızlar? Kargoyu aradım biz aracıyız satıcıyla görüşün dedi ama satan beni her yerden anında engelledi
maliyeye ve tüketici hakem heyetine şikayet edin

Ay bu çorap adamı kangren eder. Baya sıkıyor gibi :) ya 90 lira kadar bir fiyatı gözden çıkardıysanız neden gidip instagram gibi bir yerden satın alıyorsunuz. Herşeye güvenmeyin. Adamlar sahte takipçi satın alır, bir iki foto koyar yorum koyar. Güvenilir gibi gösterir. Bir seferlik güzel bir vurgunla herkesi dolandırırlar. Yapmayın öyle yerlerden alışveriş

Ay bu çorap adamı kangren eder. Baya sıkıyor gibi :) ya 90 lira kadar bir fiyatı gözden çıkardıysanız neden gidip instagram gibi bir yerden satın alıyorsunuz. Herşeye güvenmeyin. Adamlar sahte takipçi satın alır, bir iki foto koyar yorum koyar. Güvenilir gibi gösterir. Bir seferlik güzel bir vurgunla herkesi dolandırırlar. Yapmayın öyle yerlerden alışveriş
364 kişi almış 30 milyar küsür para kazandılar yani bu hafta sadece.
Gelen mesajda yazıyordu 364 kişinin kargosu gecikti vs diye

Back
X