- Konu Sahibi Piremsesim11
Bişey olmayacağını bildiklerinden git şikayet et demişlerFyatı 90 dı beni engelledi direk telefondan instagramdan tüketici hakeme başvuru yap dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey olmayacağını bildiklerinden git şikayet et demişlerFyatı 90 dı beni engelledi direk telefondan instagramdan tüketici hakeme başvuru yap dediler
Bi çorap bunu nasıl yapabilir yaBundan galiba dimi madur olanlarda varmış orjinal satanlarda iyi araştırsaydınız keşke
Evet buydu dolandırılanlar nerede yazıyor?Bundan galiba dimi madur olanlarda varmış orjinal satanlarda iyi araştırsaydınız keşke
Korse çorap mantığı heralde bilemiyorum bayağı sıkar ama ben kullanamazdımBi çorap bunu nasıl yapabilir ya
Hadi bi cm şekillendirsin 5 cm inceltir diyo
Nereye gidecek o etler?
Epey sıkıyor heralde acayip sagliksiz birseymis :/Bi çorap bunu nasıl yapabilir ya
Hadi bi cm şekillendirsin 5 cm inceltir diyo
Nereye gidecek o etler?
En fazla ne kadar inceltebilir ki? Bana çok mantıksız geliyor. :)Var ya yeni çıktı ya reklamları dönüp duruyor hatta erkekler tarafından baya ti ye alınıp capsler yapıldı kullanmadım ama bi çorap firması çıkarmıştı galiba
maliyeye ve tüketici hakem heyetine şikayet ediniyi akşamlar hanımlar.
Ben ilk defa instagramdan alışveriş yaptım. İncelten çorap diye bir şey gördüm. Yorumlarda da herkes memnun olduğunu yazmıştı. Ben de kapıda ödemeli sipariş verdim. Bana mesaj geldi 364 kişinin kargosu gecikmiştir özür dileriz tayt hediye ettik vs yazmış flaseek diye bi yer. Gelen sadece 5 tlye bulunan kısa bi şorttu. Resmen dolandırıldım. Yapmam gereken ne kızlar? Kargoyu aradım biz aracıyız satıcıyla görüşün dedi ama satan beni her yerden anında engelledi
Benim bildiğim zaten Türkiye temsilcisi konu sahibinin bahsettiği siteŞu yeni çorapları diyorsun ama onun satıldığı direk marka site yok mu neden instagramdan aldın anlamadım
Maliye nerde oluyormaliyeye ve tüketici hakem heyetine şikayet edin
Evet Türkiye temsilcisiBenim bildiğim zaten Türkiye temsilcisi konu sahibinin bahsettiği site
364 kişi almış 30 milyar küsür para kazandılar yani bu hafta sadece.Ay bu çorap adamı kangren eder. Baya sıkıyor gibi :) ya 90 lira kadar bir fiyatı gözden çıkardıysanız neden gidip instagram gibi bir yerden satın alıyorsunuz. Herşeye güvenmeyin. Adamlar sahte takipçi satın alır, bir iki foto koyar yorum koyar. Güvenilir gibi gösterir. Bir seferlik güzel bir vurgunla herkesi dolandırırlar. Yapmayın öyle yerlerden alışveriş
90 tl verdim çok koydu zar zor kazandığım paraHicbir yere guven kalmadi bende n11 bluz aldım çöpe attim