Dolandırıldım

valla peşin ödeme olayını yıllar önce ben de yaptım bir güzellik firmasına lazer epilasyon için. hem de çok bilindik, bir sürü şubesi olan bir yer. dolandırılmadım ama seans araları o kadar uzadı ki, araya da hamileliklerim girdi. 10 seansı tamamlayamadım, hala 1 veya 2 seansım kalmıştır ama 5 sene geçti artık peşin ödeme olayına çok şaşıran olmuş da o yüzden yapayım dedim. çok bilindik yerler de peşin alabiliyor ücreti.

öncelikle bir dilekçe yazacaksınız. Hangi ildeyseniz oranın savcılığına. Sonra adliyeye gidip teslim edecekseniz dilekçenizi bu kadar. Adliyelerin giriş katında savcılık ön büro oluyor genelde. Dilekçeyle birlikte giderseniz yardımcı olurlar. İhmal etmeyin mutlaka ama mutlaka sonuç alırsınız

Her yer peşin ödeme çalışıyor ki Birde indirimliyse üstelik
Çarşamba gideceğim olmazsa yarın karakola gideceğim

Savcılığa gidin direkt adliyeden halledin. Karakol da zaten savcıya gönderiyor. Özellikle belirtiyorum mutlaka ama mutlaka sonuç alırsınız ihmal etmeyin lütfen

Artık her özel hastanede lazer ,estetik vs gibi bölümler var.Neden gidip oralarda yaptırmıyor insanlar anlamıyorum.
Ben 10 sene önce hastanede yaptrdım lazerimi.
Tüketici mahkemesine gideceğinizi yazın karsı tarafa.

Mağduriyetinin giderilmesi için Tüketici Hakem Heyetine, dolandırıcılık suçlamasıyla da Cumhuriyet Başsavcılığına başvurursan, karşı tarafa tebligat gittiği an sorunun çözülür.

Herkes bir özel hastaneye 5-10 K verecek durumda olmuyor hanımefendi sordum herhalde hastanelere de

Elinizde dekont varsa veya slip vs bununla birlikte icra takibi başlatabilirsiniz.
Ayrıca savcılığa dilekçe verip şikayetçi de olabilirsiniz.

Ben de yaklaşık 10 sene önce özel bir hastanede yaptırdım lazeri, hiçbir işe yaramadı desem yeridir. O zamanki verdiğim rakamlar şu an hala çok pahalı. Aynı hastane şu an iki seansa başka bir merkezin 12 seanslık ücretini istiyor. Hastanenin de garantisi yok yani maalesef.
Konu sahibi konunun peşini bırakmayın, hakem heyetiyle uzun sürse bile işleminiz çözülür diye düşünüyorum.

senet sepet bısı almıs mıydın odeme yaparken ? odedıgıne daır bı kanıt yanı?

Alamazsın malesef. Bu şekilde çok dolandırılanlar oldu şebeke gibiler. O yüzden lazer yaptırırken kesinlikle ödemeyi peşin yapmayın derler

Valla insanın boş bir anına denk gelebiliyor. Ben salaklık olarak görmüyorum. tabi ki paranızı almak için uğraşın ki inşallah alırsınız

Kredi kartıyla ödeme yaptıysanız charge back yapabilirsiniz. Bankanizla görüşün. Biraz uzun bir süreç ama kesin sonuç alırsınız.

Tüketici mahkemesine basvurun, bir arkadaşım bu sekilde geri almisti ödemesini

Geçmiş olsun.
Neden gittiğiniz her seansta ödeme yapmadınız ki ?
Peşin ödeme yapmasanız iyiymiş , tüketici hakem heyetine elinizdeki evraklarla başvurun bakalım inşallah geri alırsınız.

Başka mağdur olanlar da vardır .
Birlikte savcılığa başvursanız belki anlaşmaya varır , öder.

Mağduriyetinin giderilmesi için Tüketici Hakem Heyetine, dolandırıcılık suçlamasıyla da Cumhuriyet Başsavcılığına başvurursan, karşı tarafa tebligat gittiği an sorunun çözülür.

Mahkemeye başvurun görüşmeleri kanıt olarak gösterin

Elinizde dekont varsa veya slip vs bununla birlikte icra takibi başlatabilirsiniz.
Ayrıca savcılığa dilekçe verip şikayetçi de olabilirsiniz.

evraklarımı hazırladım bu sabah savcılığa gidecektim akşam son kez mesaj attım sabah savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum hakkında haberin olsun diye gece 10.30 da ödememi geçmiş hesabıma. buda bana ders oldu. araştırmadan güvenmeyeceğime dair

Dün o mesajını dikkate almasaydı bile, savcılıktan tebligat geldiğinde paranı koşa koşa yatırmaya giderdi, geçmiş olsun.

Gözünüz aydın

Gozun aydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…