- 23 Ağustos 2012
- 51.174
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.213
- 898
Savcılığa vereceğimi söyledim hiç korkmadı. Verebilirsiniz dedi. Fotosu var, adı soyadı var, ibanı var. Bu neyin özgüveni ben anlamadım
Çok emek verdiğim ama kapatılan bi hesabımı açacaktı.
Senaryo yazmışsınız. Son yorumumu okuyunAnlaşmışsınız çünkü, sen muhtemelen yasadışı olan bir iş için adama para vermişsin. Yani sen de yasaları çiğnemek niyetindeymişsin konu sahibesi bu durumda adamla potansiyel suç ortağı oluyorsunuz. Bir de sen savcılığa gidersen adam kocana söyler muhtemelen. Sanırsam kocanın hesabına girmek için adamı tuttum yanılıyor muyum?
Senaryo yazmışsınız. Son yorumumu okuyun
Kocamın hesabına zaten girebiliyorum. İftira atmasanız mı? Eşimden saklama sebebim parayı bilmemesi.Ablacıım birbirimizi yemeyelim bunu mu kocandan sakınacaksın yani, bence doğrusunu söyle. Kocanın hesabına/emailine girmekiçin değil miydi bu iş?
Bence başka şeyler de var da neyse. Kimse hesabı açılsın ya da kocasının hesabına girilsin diye söylemeye utanacağı paralar vermez. En fazla vereceği 5.000, 10.000tl olsun.Ablacıım birbirimizi yemeyelim bunu mu kocandan sakınacaksın yani, bence doğrusunu söyle. Kocanın hesabına/emailine girmek için değil miydi bu iş?
Kocamın hesabına zaten girebiliyorum. İftira atmasanız mı? Eşimden saklama sebebim parayı bilmemesi.
İstediğinizi düşünmekte özgürsünüz. Başka şeyler olsa buraya bu konuyu açmam. Ama neyse. Konuyu açtığıma pişman oldum. Direk avukata gitsem daha iyiymiş. Bu da ders oldu aynı zamanda bana.Bence başka şeyler de var da neyse. Kimse hesabı açılsın ya da kocasının hesabına girilsin diye söylemeye utanacağı paralar vermez. En fazla vereceği 5.000, 10.000tl olsun.
Belli ki söylemeye niyeti yok, başka şeyler var çünkü.
Diyecek bir şey yok, cana geleceğine mala gelsin. Konu sahibine ders olmuş. Umarım alır parasını geri
Öyle mi diyorsunuz? Bu aklıma gelmemişti. Yine de avukata bi sorayım o ne derse onu yapayımHesap yuzde yuz kiralanmis baska birine ait hesaptir. Isim vs yalandir kendi baglantilari yurt disina uzanir
Avukata gidin ama, giden gitti gecmis olsun hic kurcalamayip 2. Hayal kirikligina engel olmakta bir secenek
Eve tebliğat gelmemesi için avukat tutmanız ve davayı onun yönetmesi gerekir.Selam arkadaşlar. Bir sosyal medya problemimin çözümü için yardım istediğim, bu işi 9 senedir yaptığını söyleyen biri tarafından dolandırıldım. Türlü oyunlarla, inandırıcılığını gayet başarılı şekilde kullanarak bir şekilde beni ikna etti ve eft ile parça parça şekilde bir sürü paramı almayı başardı.
Sonrasında beni engellemedi ama tabiki mesajlara aramalara cevap vermiyor.
WhatsApp yazışmalarımız, attığım paraların dekontları duruyor.
Suç duyurusunda bulunacağım ama eşim de durumu öğrensin istemiyorum. Duyarsa aramız bozulacak, böyle bir şey için nasıl para gönderirsin diyecek, tabiki haklı da. Tamamen ikna yeteneğine yenildim. Yani sormak istediğim şu, eve tebligat vs gibi bir şey gelir mi? Bu işi gizli yürütebilir miyim? Şikayetten sonra da alacak davası açmam gerekiyormuş sanırım parayı geri alabilmem için.
Şikayetçi olmasam da ilerde ortaya çıkar mı bu durum? Yani başkaları şikayet etse falan, benim meselem de ortaya çıkar mı?
Anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hanfendi biz mi aldık paranızı, ne bu sinir? Niye pişman oldunuz, hakaret mi edildi linç mi edildiniz? Kocanıza söyleyin denmiş başka da bir şey yok.İstediğinizi düşünmekte özgürsünüz. Başka şeyler olsa buraya bu konuyu açmam. Ama neyse. Konuyu açtığıma pişman oldum. Direk avukata gitsem daha iyiymiş. Bu da ders oldu aynı zamanda bana.
Öyle mi diyorsunuz? Bu aklıma gelmemişti. Yine de avukata bi sorayım o ne derse onu yapayım
Bakacağım çok teşekkürlerE tabi ki, siz kendinizi tek mi zannediyorsunuz
Ama tabi ki ugrasin
Kiralik hesap magdurlari diye dunya kdr sayfa var. Oda bu isin baska tarafi
Kapatılan sosyal medya hesabınızı siz kendiniz de irtibata geçip actırabilirdiniz ki misal Instagram sizden selfie istiyor hesap inceleniyor ve sizin hesabınızsa açılıyor birçok kişi bu yöntemle geri alıyor hesabını.Öyle mi diyorsunuz? Bu aklıma gelmemişti. Yine de avukata bi sorayım o ne derse onu yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?