Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savcılığa vereceğimi söyledim hiç korkmadı. Verebilirsiniz dedi. Fotosu var, adı soyadı var, ibanı var. Bu neyin özgüveni ben anlamadım

Anlaşmışsınız çünkü, sen muhtemelen yasadışı olan bir iş için adama para vermişsin. Yani sen de yasaları çiğnemek niyetindeymişsin konu sahibesi bu durumda adamla potansiyel suç ortağı oluyorsunuz. Bir de sen savcılığa gidersen adam kocana söyler muhtemelen. Sanırsam kocanın hesabına girmek için adamı tuttum yanılıyor muyum?

Senaryo yazmışsınız. Son yorumumu okuyun

Senaryo yazmışsınız. Son yorumumu okuyun

Madem boyle basit ve aptalca bir islem basvur savciliga olsun bitsin. Kocan duysa ne olacak ki? Burda kimse yargilamaz konu sahibesi bence olayi durustce yaz. Burda da bolca hafiyelik konulari aciliyor, kimse sana bir sey demez.

Ablacıım birbirimizi yemeyelim bunu mu kocandan sakınacaksın yani, bence doğrusunu söyle. Kocanın hesabına/emailine girmekiçin değil miydi bu iş?
Kocamın hesabına zaten girebiliyorum. İftira atmasanız mı? Eşimden saklama sebebim parayı bilmemesi.

Ablacıım birbirimizi yemeyelim bunu mu kocandan sakınacaksın yani, bence doğrusunu söyle. Kocanın hesabına/emailine girmek için değil miydi bu iş?
Bence başka şeyler de var da neyse. Kimse hesabı açılsın ya da kocasının hesabına girilsin diye söylemeye utanacağı paralar vermez. En fazla vereceği 5.000, 10.000tl olsun.
Belli ki söylemeye niyeti yok, başka şeyler var çünkü.
Diyecek bir şey yok, cana geleceğine mala gelsin. Konu sahibine ders olmuş. Umarım alır parasını geri

İstediğinizi düşünmekte özgürsünüz. Başka şeyler olsa buraya bu konuyu açmam. Ama neyse. Konuyu açtığıma pişman oldum. Direk avukata gitsem daha iyiymiş. Bu da ders oldu aynı zamanda bana.

Bi arkadaşıma söyleyip avukatla görüşeceğim. Tekrardan teşekkürler herkese

Hesap yuzde yuz kiralanmis baska birine ait hesaptir. Isim vs yalandir kendi baglantilari yurt disina uzanir
Avukata gidin ama, giden gitti gecmis olsun hic kurcalamayip 2. Hayal kirikligina engel olmakta bir secenek

Hesap yuzde yuz kiralanmis baska birine ait hesaptir. Isim vs yalandir kendi baglantilari yurt disina uzanir
Avukata gidin ama, giden gitti gecmis olsun hic kurcalamayip 2. Hayal kirikligina engel olmakta bir secenek
Öyle mi diyorsunuz? Bu aklıma gelmemişti. Yine de avukata bi sorayım o ne derse onu yapayım

Eve tebliğat gelmemesi için avukat tutmanız ve davayı onun yönetmesi gerekir.

İstediğinizi düşünmekte özgürsünüz. Başka şeyler olsa buraya bu konuyu açmam. Ama neyse. Konuyu açtığıma pişman oldum. Direk avukata gitsem daha iyiymiş. Bu da ders oldu aynı zamanda bana.
Hanfendi biz mi aldık paranızı, ne bu sinir? Niye pişman oldunuz, hakaret mi edildi linç mi edildiniz? Kocanıza söyleyin denmiş başka da bir şey yok.
BENCE kimse hesabımı açsınlar diye yüz bin liralar vermez. 5 10 bin gibi bir mebla olsa da söylerdiniz heralde. İyi dilekte de bulunmuşum, neden üstünüze atlamışım gibi tepki verdiniz anlayamadım

Cidden bazen burda ki HANIMLARI ANLAMIYORUM şimdi eşiniz aynı şeyi yaşasa sizden saklasa gün geldiğinde siz yakalasaniz VEYA OGRENSENIZ ADAMA kıyameti koparır kavgalar hareketler vs yetmez burda gelir EŞİM IZ ARKASINDA ATAR TUTAR DESTEK BEKLERSINIZ ELIN ADAMINDAN NE DIYE GIZLI GİZLİ YARDIM ISTIYOR VE NE CESARET LE BUYUK MEVLALAR VERIYORSUNZ PES DOGRUSU

Öyle mi diyorsunuz? Bu aklıma gelmemişti. Yine de avukata bi sorayım o ne derse onu yapayım
Kapatılan sosyal medya hesabınızı siz kendiniz de irtibata geçip actırabilirdiniz ki misal Instagram sizden selfie istiyor hesap inceleniyor ve sizin hesabınızsa açılıyor birçok kişi bu yöntemle geri alıyor hesabını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…