Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsini yaptım alamadım. Bu adamla ilgili de iyi yorumlar görünce anlık boşluğuma geldi denedim işte.
Avukata danışmak son kararım. Kafamda şekillendi baya izleyeceğim yol.
Bunu danışmak için açmıştım üyeliğimi de zaten.
Herkese teşekkür ediyorum.

İnsanlar nasıl bu kadar rahat haksız paraları yiyor yazıklar olsun bu kadar dolandırıcı olması çok üzücü. Geçmiş olsun konu sahibi de bir kere para attınız olmadı niye devam ediyorsunuz ki?

Üzgünüm ama savcılık birşey yapmıyor ve bunlar da savcının birşey yapmayacağını bildiği için pişkin
Yine de denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Bu arada konunun yoruma kapatılması için mune dışında birine yazmam gerekiyor mu? Yeniyim bilmiyorum pek

Yine de denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Bu arada konunun yoruma kapatılması için mune dışında birine yazmam gerekiyor mu? Yeniyim bilmiyorum pek
Ne kadar bir meblagdan bahsediyoruz 100 bin ustu 1 milyon alti mi?

Son düzenleme:
İşi soylemeyeyim ,davayı söylemeyeyim, gizli birikimi söylemeyeyim , Eşim benden bu kadar şey saklayıp yalanlarla iş yurutse bir saniye düşünmem bosanirim.

Ya büyük bir bardak soğuk su içip susup oturacaksiniz ya da eşinize dudust olup peşine düşeceksiniz , Eşim duymasın diyorsunuz müge anliya cikacam diyorsun !..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…