Selam arkadaşlar. Bir sosyal medya problemimin çözümü için yardım istediğim, bu işi 9 senedir yaptığını söyleyen biri tarafından dolandırıldım. Türlü oyunlarla, inandırıcılığını gayet başarılı şekilde kullanarak bir şekilde beni ikna etti ve eft ile parça parça şekilde bir sürü paramı almayı başardı.
Sonrasında beni engellemedi ama tabiki mesajlara aramalara cevap vermiyor.
WhatsApp yazışmalarımız, attığım paraların dekontları duruyor.
Suç duyurusunda bulunacağım ama eşim de durumu öğrensin istemiyorum. Duyarsa aramız bozulacak, böyle bir şey için nasıl para gönderirsin diyecek, tabiki haklı da. Tamamen ikna yeteneğine yenildim. Yani sormak istediğim şu, eve tebligat vs gibi bir şey gelir mi? Bu işi gizli yürütebilir miyim? Şikayetten sonra da alacak davası açmam gerekiyormuş sanırım parayı geri alabilmem için.
Şikayetçi olmasam da ilerde ortaya çıkar mı bu durum? Yani başkaları şikayet etse falan, benim meselem de ortaya çıkar mı?
Anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Sonrasında beni engellemedi ama tabiki mesajlara aramalara cevap vermiyor.
WhatsApp yazışmalarımız, attığım paraların dekontları duruyor.
Suç duyurusunda bulunacağım ama eşim de durumu öğrensin istemiyorum. Duyarsa aramız bozulacak, böyle bir şey için nasıl para gönderirsin diyecek, tabiki haklı da. Tamamen ikna yeteneğine yenildim. Yani sormak istediğim şu, eve tebligat vs gibi bir şey gelir mi? Bu işi gizli yürütebilir miyim? Şikayetten sonra da alacak davası açmam gerekiyormuş sanırım parayı geri alabilmem için.
Şikayetçi olmasam da ilerde ortaya çıkar mı bu durum? Yani başkaları şikayet etse falan, benim meselem de ortaya çıkar mı?
Anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.