dolandırıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi benimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

benimo

Ziyaretçi
arkadaslar bugün kapı caldı ve kendisini ünüversite ögrecisi olarak tanıtan bi satıscı cıktı bana ücretsiz sampuan vericeni söyledi bende aldım söyle kullanılır böyle kullanılır derke elimden aldı sonra içinde cekilişlerimiz var her kutuda dedi ama hemen sevinmeyin 100 kişi sadece dedi bende kadın hikaye anlatıyo diye dinlemiyorum kapıyı kapatıcam sonra 50 tl cıkarsa ücret alıyoruz dedi 350 tllik epilasyon altın cep telefonu veriyoruz dedi bende ac dedim içinden epilasyon cıktı dedi hemen cantasından cıkardı verdi bende bu erkek için tıraş makinası dedim oda hayır su erkek içi ama diğer kapak ışınlı tüy döküyo dedi bende bunu kullanmam bilmediğim bi marka dedim oda ozama işbankasının orda sbemiz var oraya gidin telefonla değiştiri dedi paramı aldı almak istemedim ama 50 tl mi almadan gitmedi eyse bende bari gidimde değiştirim dedim taa carsıya idimmi arıyorum arıyorum yok öyle bi yer bana verdiği makbuzla sube danısman hattı yazıyodu aradım biri cıktı ora subemiz henuz acılmadı paranızı iyadeederiz dedi kapattı bidahada ulasamadım zate kızın telefonuu aradım zorda olsa actı 6da orda olcamm vercem paranızı dedi neyse bu saat oldu telefonunu kapatmıs arıyorum kapalı alıycanız sampuanın adı wavs verdiği 350 milyon dediği ve 15 tl değerinde olan tıras aletide bryom neydim ben şimdi arkadaslar ya birbardan su içim demibilmiyorumkismile

şikayet et dicem ama atı alan üsküdarı geçmiştir.. böyle kapıdan dolandırma maalesef çok oluyor.. keşke hiç açmasaymışsın ama sen yinede karakola git istersen.. çok geçmiş olsun :teselli:

bence onlarda suçlu ama sizde büyük suç :olmaz:
çünkü artık böyle şeyler o kadar duyuldu ki kapıyı acıp muhatap olmanız onlarla işe girmeniz bile hata
ac demişsiniz istemiyorum diyip gönderebilirdiniz
şikayet edin dicem ama elinize bişi geçer mi sanmam:olmaz:

evet evet ben buna düşermiydim ya cok ilginc hepimiz soktayız öyle seyler olduki ben ac dedim ama duymadım parayı felan cekiliş dedi ben kadını dinlemiyodum vallaha ceker gider dedim kapıyı kapatıcam nasıl oldu ben o paraayı verdim inanmıyorum üfledilermi aptılar benki cok karsıyım böyle seylere bu asıl oldu soktayım ya vallaha

elime bişey gecmez artıkı arkadaslar polisi aradım dilekce verdedi iternete baktım arastırdım herkes bu markalardan dolandırılmıs ve ortalıktan kaybolmuslar yai gettii gettii

canım nası yaparsın ya.. allahtan 50 tl ile kalmış bak bi daha ya dikkat et ben kimseye güvenmem bu devirde babama bile valla.. hele kapıyı isterse milyarlar olsun hayatta açmam neler neler yapıyorlar yaa..

öncelikle geçmiş olsun daha ucuz atlatmışsın aslıda.şampuanın kokusunda yaa bayıltıcı madde olaydı kokusuna bakın deseydiler ve daha sonrasını ne getirebiliyosan getir aklına artık kapıdan pazarlama diye bişey kalmadı heryer avm. allah korumuş aslında daha kötüsüde olabilirdi.

hay allah.. boş bulundun heralde.. 50tl az para değil ki hemen kapıda verilecek.. yazık olmuş bence.. ama aramaya devam et derim, korkut biraz.. sen kendi verdiğini kurtaramasan bile en azından başkalarına yapılmasını enggellersin belki.. bu arada muhakkak karakola gidip polisler bilgilendir elbette..

evet evet ben buna düşermiydim ya cok ilginc hepimiz soktayız öyle seyler olduki ben ac dedim ama duymadım parayı felan cekiliş dedi ben kadını dinlemiyodum vallaha ceker gider dedim kapıyı kapatıcam nasıl oldu ben o paraayı verdim inanmıyorum üfledilermi aptılar benki cok karsıyım böyle seylere bu asıl oldu soktayım ya vallaha

herkes böyle söylüo ya bi anda yaptım nasıl oldu anlamadım diolar şaşırıyorum artık

herahlde bir an cazip geliyo verecekleri alet

su uyur düşman uyumazeyvahedigeldismile

Çok geçmiş olsun arkadaşım..Valla bende bu kış buna benzer bir olayla dolandırıldım.Bana da adamın biri naptı etti 5 tl. lik Yasin,dua kitabını 50 tl.ye sattı.Ben hemen farkedip koştum ama hemen toz olmuş ortalıktan.Evde küçük kızım da var,kapıyı açmış bulundum,apartmanda da o gün kimse yoktu.Adam bir türlü gitmedi.Korktum,korktuğumu anlar zarar verir diye de kitapları aldım,15 lira dedi.Ne oldu anlamadım ben,o kadar çok konuştu ki aklım karışmıştı.Cüzdanıma para üstü koyarken bi baktım 50 lira vermişim adama.Artık hemen açmıyorum kapıyı.Para neyse de ya kızıma,bana bişey yapsaydı..?
Çok dikkatli olun arkadaşlar,zaman kötü.ınsanlar 3 kuruş için neler yapıyorlar.

evet arkadaslar zaman cok kötü kapıyı kimseyye acmayın bende sasırıyodum yuh yani diyodum okadar hızlı kousuyolarki düşünün dinlemiyodum he he deyip gectim bi baktım para istedi ben kanacak kadın asla değilim eşime rezil oldum senden beklemezdim dedi karakoldaki adam neden para veriyosun dedi yemin ederim bi anlık bişey bana hep cok sacma gelirdi kimseyede kapıyı acmazdım vallahi üflenmiş gibi oldum ya kendime sasıyorum
ben buraya yazdımki haberdar olsun herkesdedim evet cok sükür ediyorum bana bişey olmadı kafama bi vursalardı yeterdi canım ne hayret ya yuh baa yuh

hala inanıp konuşturuyomusunuz bunları arkadaşlar ....gene ucuz kurtulmuşsun neler oluyo tutmayın şunları kapınızda ben anında kovuyorum valla okadar mağazayı gözüm görmüyomuki ondan bişi alıcam ...buda ders olsun ne diyelim geçmiş olsun ama aman dikkat et tehlikeli kişilerde gelebilir açmayın kapınızı ...

a çok ayıp neden kapıda bıraktın satıcıyı içeri davet etseydin bi çay kahve ikram etseydin sempatiksalakcinni
kapıyı tanımadıklarına bile açma bi daha sakın.kaydirigubbakcemile

çok geçmiş olsun.
kapıyı kimseye açmamak en iyi çözüm. çünkü açtıktan sonra laf kalabalığıyla beynini bulandırıyorlar insanın, kurtulmak güç oluyor ve amaçlarına mutlaka ulaşıyorlar.

Bu kapıdan dolandırılma olayları bu kadar sıkken sen nasıl oldu da inandın.

Neyse allahtan öok miktar değilmiş verdiğin para.

Şikayet etsen de artık iş işten geçmiş...

Neyse kulağına küpe olur bürdaha kapıyı açsan bile anında postalarsın böyle dolandırıcıları.

aynı olay antakyada da oldu arkadaşlar bence bu şebeke aynı heryeri dolaşıolar demek ki .. kuzenimin aptda da dolaşmışlar ve dediğin gibi bir şampuanı 50 tlye satıp çeyrek altın vereceğiz demişler .. onların komşularıda sizin gibi düşmüş ...kuzenimin eşide polis olduğu için ona söylediler ama bunları yakalamak imkansız gibi bişey ancak suçüstü yapılırsa yakalanırlar çünkü verdikleri adresler ve teller kesinlikle onlara ait olmuyor
çok geçmiş olsun arkadaşım...

arkadaslar bugün kapı caldı ve kendisini ünüversite ögrecisi olarak tanıtan bi satıscı cıktı bana ücretsiz sampuan vericeni söyledi bende aldım söyle kullanılır böyle kullanılır derke elimden aldı sonra içinde cekilişlerimiz var her kutuda dedi ama hemen sevinmeyin 100 kişi sadece dedi bende kadın hikaye anlatıyo diye dinlemiyorum kapıyı kapatıcam sonra 50 tl cıkarsa ücret alıyoruz dedi 350 tllik epilasyon altın cep telefonu veriyoruz dedi bende ac dedim içinden epilasyon cıktı dedi hemen cantasından cıkardı verdi bende bu erkek için tıraş makinası dedim oda hayır su erkek içi ama diğer kapak ışınlı tüy döküyo dedi bende bunu kullanmam bilmediğim bi marka dedim oda ozama işbankasının orda sbemiz var oraya gidin telefonla değiştiri dedi paramı aldı almak istemedim ama 50 tl mi almadan gitmedi eyse bende bari gidimde değiştirim dedim taa carsıya idimmi arıyorum arıyorum yok öyle bi yer bana verdiği makbuzla sube danısman hattı yazıyodu aradım biri cıktı ora subemiz henuz acılmadı paranızı iyadeederiz dedi kapattı bidahada ulasamadım zate kızın telefonuu aradım zorda olsa actı 6da orda olcamm vercem paranızı dedi neyse bu saat oldu telefonunu kapatmıs arıyorum kapalı alıycanız sampuanın adı wavs verdiği 350 milyon dediği ve 15 tl değerinde olan tıras aletide bryom neydim ben şimdi arkadaslar ya birbardan su içim demibilmiyorumkismile
çok geçmiş olsun canım.dua et sana bişi olmamış.buda iyi bi ders olmuştur.bidaha kapıdan bişi almazsın artık ve bize yazdığın için bizde almayız zaten güvenmiyoduk bi kere daha haklı olduğumuz ortaya çıkmış:( karakola git elindeki makbuzları telefon numaralarını falan eşgallerini ver en azından daha başkalarının canı yanmasın sen paranı alamasan da daha yapabileceklerinin önüne geçmiş olursun büyük bi ihtimalle ama kesinlikle şikayetçi ol derim.

Aynı olay konyadada oldu benim kayınvalideme gelmiş üni öğrencisiyim diye onada demişler çeyrek altın vericez diye oda kovmuş ama adam o kadar ısrarcı davranmışki kayınvalidem suratına kapatmış kapıyı ohh iyide yapmış.

Back
X