B
benimo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi benimo
arkadaslar bugün kapı caldı ve kendisini ünüversite ögrecisi olarak tanıtan bi satıscı cıktı bana ücretsiz sampuan vericeni söyledi bende aldım söyle kullanılır böyle kullanılır derke elimden aldı sonra içinde cekilişlerimiz var her kutuda dedi ama hemen sevinmeyin 100 kişi sadece dedi bende kadın hikaye anlatıyo diye dinlemiyorum kapıyı kapatıcam sonra 50 tl cıkarsa ücret alıyoruz dedi 350 tllik epilasyon altın cep telefonu veriyoruz dedi bende ac dedim içinden epilasyon cıktı dedi hemen cantasından cıkardı verdi bende bu erkek için tıraş makinası dedim oda hayır su erkek içi ama diğer kapak ışınlı tüy döküyo dedi bende bunu kullanmam bilmediğim bi marka dedim oda ozama işbankasının orda sbemiz var oraya gidin telefonla değiştiri dedi paramı aldı almak istemedim ama 50 tl mi almadan gitmedi eyse bende bari gidimde değiştirim dedim taa carsıya idimmi arıyorum arıyorum yok öyle bi yer bana verdiği makbuzla sube danısman hattı yazıyodu aradım biri cıktı ora subemiz henuz acılmadı paranızı iyadeederiz dedi kapattı bidahada ulasamadım zate kızın telefonuu aradım zorda olsa actı 6da orda olcamm vercem paranızı dedi neyse bu saat oldu telefonunu kapatmıs arıyorum kapalı alıycanız sampuanın adı wavs verdiği 350 milyon dediği ve 15 tl değerinde olan tıras aletide bryom neydim ben şimdi arkadaslar ya birbardan su içim demibilmiyorumkismile