- 29 Mayıs 2013
- 63
- 5
- 48
- Konu Sahibi different_61
-
canım bu tarz seyler çok oluyor maalesef o nedenle isim yapmış güvenilir alışveriş siteleri dışında hiçbir yerden alışveriş yapmamak gerek.
hangi site olduğunu söylememişsin yalnız, isim vermende bi sakınca olacağını sanmıyorum reklam yapmıyorsun neticede
çok yaygın bi durum..gecenlerde tv de gordum adamın biri cep tel almıs 900 tl ye oyuncak tel ıle bir adet salatalık gelmiş kargoyla...
gecmiş olsun size
hürrem sultan hamam otu yağı. metin ilaç yazıyor üstünde. kargonun ismini yazmayım yalnız sonuçta onların bir suçu yok adları karalanıyor anladığım kadarıyla. internet sayfasında sayfası mor renklerle fon edilmiş daha çok. ıso kalite belgeli vs. yazsada sitede gelen yağların hiçbirinin üzerinde öyle ıso belgesiyle ilgili bir yazı amblem falanda görmedim.
hırka aldım dememiş miydin :44:
hırka aldım dememiş miydin :44:
konuyu açan arkadaşımız hırka aldığnı yazmış. bende onun üzerine benzer bir olay anlattım
Şikayet var sitesine de bakın şikayetler ne durumda, cevaplanmış mı diye ben ona göre alıyorum
kesinlikle o site iyi bir yol gösterici... ben bır kez bı gsm operatorunu sıkayet var a yazmıstım tl yuklemıstım ama gelmemişti.. hemen geri donus olmustu.. oraya sıkayet de yazabılırsınız
Ben hep orayı kullanıyorum zatensitenin müş. Hizm. Yazıyorum dönmüyolar oraya yazınca hemen arıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?