• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolandırıldım

Hakkınızı hukuki yollarla arayın.
bir avukata danışın yol gösterecektir size
para canınızdan kıymetli mi
ölmek için bir sebep değil bu
yapmayın...

Kart numaralari ayni sahipleri nasil baska oluyor anlayamadim?

şimdi poliçe keserken 16 haneli kart numarasını giriyosun skt ve arkadaki üç haneli rakam birde kartın önb yüzünde kart numarasının altında kart sahibi yazar apranaxx gibi. adam her defasında kart nosunu aynı verıyor ama kart sahıbını poliçe sahıbı ıle aynı yapıyor.

size tek tavsıyem kredı kartınız nete acıksa derhal kapatın. o kadar tehlikeli ki. ben namusuyla iş yapan bir insanım 10 yıldır bu iş içersindeyim başıma tek bir olay bile gelmedi o kadar üzüldüm ki resmen psıkolojımı alt ustu ettı hayattan sogudum para ödenir ama insanın adı lekelenmesi çok kotu birşey.

Hakkınızı hukuki yollarla arayın.
bir avukata danışın yol gösterecektir size
para canınızdan kıymetli mi
ölmek için bir sebep değil bu
yapmayın...

paradanda geçtim bölgeden aradılar resmen dolandırıcı gibi ihtam edildim acenteliğim tehlikede kapanabilir. ya düzeltemiyorum psıkolojımı

şimdi poliçe keserken 16 haneli kart numarasını giriyosun skt ve arkadaki eli rakam birde kartın önb yüzünde kart numarasının altında kart sahibi yazar apranaxx gibi. adam her defasında kart nosunu aynı verıyor ama kart sahıbını poliçe sahıbı ıle aynı yapıyor.

size tek tavsıyem kredı kartınız nete acıksa derhal kapatın. o kadar tehlikeli ki. ben namusuyla iş yapan bir insanım 10 yıldır bu iş içersindeyim başıma tek bir olay bile gelmedi o kadar üzüldüm ki resmen psıkolojımı alt ustu ettı hayattan sogudum para ödenir ama insanın adı lekelenmesi çok kotu birşey.

bu tip odemelerde, baskalarinin kredi karti bilgilerini bu kadar detayli istemeniz ve o kisi adina doldurmaniz sizin basiniza dert olabilir. Adam harcamalar benim degil diye bankadan iptalini mi istemis?

Ek olarak İnternete hukuk siteleri yazin, cikan sayfalardan hukuki yardim bolumu olan birine uye olup derdinizi anlatin. Yol gosteren olacaktir

gecmıs olsun konuyla ılgılı bı bılgım yok ama cok üzüldüm adınıza ıns bı cozum yolu vardır durumun

Çok geçmiş olsun bir arkadaşımın başına da çalıntı kart ile 30 bine yakın çekim yaptırılmıştı. Hukuka intikal etti ama malesef ödendi kart asıl sahiplerine o Mebla :KK43:( bir kısmınıda mail order talimatı olmadan mail order çekimi yapmıştı tabi imzalı talimat olmadığı için iade edildi kart sahibine Ama sizde varsa İmzalı talimat kurtarabilirsiniz

Sakin olup polise gidip durumu anlatsaniz?

Acentenizede anlatin size verilen bilgilerin yanlis oldugunu sizin bir sucunuz olmadigini.

Sonucta yillardir bu isi dogru yapan biri basina tas dusup bir anda dur ben uc kagit yapayim diyecek hali yok.

Avukata gidin danisin

Elbet vardir bir yolu bu kadar uzulmeyin.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bu durumdan hakkınızla kurtulursunuz. Size en iyi bir avukat yardımı olur fikrimce.

Cevaplara karşı açıkladığın mesajlardan yola çıkarak yazıyorum, çünkü sadece dolandırıldığını anladım nasıl olduğunu değil.
Müşterin herhalde başka birinin kartıyla ödeme yapmış 3.500 falan bu böyle 5 ay sürmüş falan.
Ee dekont falan almadın mı?
Kredi ödemesi ise banka ile görüşüp mahkemeye başvurabilirsin. Kayıtsız bir işlem değil nasılsa, gerçek bir dolandırılma söz konusuysa muhakkak davayı kazanırsın

Kart numaralari ayni sahipleri nasil baska oluyor anlayamadim?

Takdir edersiniz ki hic birimiz numaralari bilmeyiz ama isimler aklimizda kalir. Gecmise dönük olarakta yapilan her numarayi da taratmak neredeyse mümkün degil. muhtemelen anlasilmayacagini bilerek adam böyle bir pislik yapmış. baskasina çıkan ödeme gibi hep kendine hep kendine.
Dava yoluyla bir sey cikar mi bilmiyorum ama adam resmen tam bir pislik. kimse alıpta numaralara göre ödeme yapamaz ki.

Hemen polise git bu adam böyle nereleri dolandırır ayyy insanlar ne acaipler. Senim suçun yokki üzülme

Takdir edersiniz ki hic birimiz numaralari bilmeyiz ama isimler aklimizda kalir. Gecmise dönük olarakta yapilan her numarayi da taratmak neredeyse mümkün degil. muhtemelen anlasilmayacagini bilerek adam böyle bir pislik yapmış. baskasina çıkan ödeme gibi hep kendine hep kendine.
Dava yoluyla bir sey cikar mi bilmiyorum ama adam resmen tam bir pislik. kimse alıpta numaralara göre ödeme yapamaz ki.

Odeme yapiyorsam pos cihazindan gelen fiste ismim cikiyor, internetten islem yapiyorsam zaten rizam vardir bilgilerimi kendim doğru sekilde dolduruyorum. Konuyu ilk okudugumda Bu yuzden mantiga oturtamadigim icin konu sahibine sordum

Odeme yapiyorsam pos cihazindan gelen fiste ismim cikiyor, internetten islem yapiyorsam zaten rizam vardir bilgilerimi kendim doğru sekilde dolduruyorum. Konuyu ilk okudugumda Bu yuzden mantiga oturtamadim.

Bi insan dolandirmayi göze alduysa muhtemelen hesap etmistir bir cok seyi.
Postlari bilmiyorum ama banka ödemelerinde belirli harfleri çıkıyor ismin tamami degil. ona göre bir sey duzenlemistir belki.

Acikcasi sonucu ne olur bilmiyorum da adam hik mik ettiyse saglam bir avukat gözünü korkutup çözebilir mahkemeye düşmeden. hic değilse surec uzamaz.

ya kredi kartı ile ilgili ama olay o kadar uzun ki. işle alakalı müşterimiz bize ödemesini başkasının kredi kartı ile yapmış bir sürü ödeme çekildi. kart numaraları aynı ama kart sahibini başka başka vermiş anlaşılmasın diye. bugun 3500 tl ödeme yaptım ve bu şekilde çekilen bir sürü ödeme var 5 aydan beri.
anlayamadım sizin durumu ama bizim kartimiz da kopyalanmisti,7000 liralık harcama yapılmış farklı farklı yerlerden,hatta bağış bile yapmışlar banka hepsini geri yatirdi

Kırk kere okudum nasıl donlandırıldığını anlamadım, insanların aklına nasıl geliyor bu işler ya.. Çok geçmiş olsun, canından kıymetli değil. Şirkete de sakince anlatırsan bence anlayış gösterirler. Ama masumiyetini kanıtlamak adına dava açmanı öneririm. Paranı geri alamasan bile kasıtlı bir şey yapmadığını ve korkacak bir şeyin olmadığını ispatlamış olursun.

Arkadaslar bu iste bir bit yenigi var ,
Sigorta policesini ne yolla satiyorsunuz siz ?telefonla cagri merkezi uzerinden satislarda olur genelde boyle durumlar ?

Back
X