- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kart numaralari ayni sahipleri nasil baska oluyor anlayamadim?
Hakkınızı hukuki yollarla arayın.
bir avukata danışın yol gösterecektir size
para canınızdan kıymetli mi
ölmek için bir sebep değil bu
yapmayın...
Dava açsanız?
bir avukat bul canımparadanda geçtim bölgeden aradılar resmen dolandırıcı gibi ihtam edildim acenteliğim tehlikede kapanabilir. ya düzeltemiyorum psıkolojımı
şimdi poliçe keserken 16 haneli kart numarasını giriyosun skt ve arkadaki eli rakam birde kartın önb yüzünde kart numarasının altında kart sahibi yazar apranaxx gibi. adam her defasında kart nosunu aynı verıyor ama kart sahıbını poliçe sahıbı ıle aynı yapıyor.
size tek tavsıyem kredı kartınız nete acıksa derhal kapatın. o kadar tehlikeli ki. ben namusuyla iş yapan bir insanım 10 yıldır bu iş içersindeyim başıma tek bir olay bile gelmedi o kadar üzüldüm ki resmen psıkolojımı alt ustu ettı hayattan sogudum para ödenir ama insanın adı lekelenmesi çok kotu birşey.
Kart numaralari ayni sahipleri nasil baska oluyor anlayamadim?
Takdir edersiniz ki hic birimiz numaralari bilmeyiz ama isimler aklimizda kalir. Gecmise dönük olarakta yapilan her numarayi da taratmak neredeyse mümkün degil. muhtemelen anlasilmayacagini bilerek adam böyle bir pislik yapmış. baskasina çıkan ödeme gibi hep kendine hep kendine.
Dava yoluyla bir sey cikar mi bilmiyorum ama adam resmen tam bir pislik. kimse alıpta numaralara göre ödeme yapamaz ki.
Odeme yapiyorsam pos cihazindan gelen fiste ismim cikiyor, internetten islem yapiyorsam zaten rizam vardir bilgilerimi kendim doğru sekilde dolduruyorum. Konuyu ilk okudugumda Bu yuzden mantiga oturtamadim.
anlayamadım sizin durumu ama bizim kartimiz da kopyalanmisti,7000 liralık harcama yapılmış farklı farklı yerlerden,hatta bağış bile yapmışlar banka hepsini geri yatirdiya kredi kartı ile ilgili ama olay o kadar uzun ki. işle alakalı müşterimiz bize ödemesini başkasının kredi kartı ile yapmış bir sürü ödeme çekildi. kart numaraları aynı ama kart sahibini başka başka vermiş anlaşılmasın diye. bugun 3500 tl ödeme yaptım ve bu şekilde çekilen bir sürü ödeme var 5 aydan beri.