aman ya ne kadar dolandırıcı insan varmışşş
annemlerin evini arayıp internet paketini değiştirmek istemişler kimlik fotokopisi istemişler saf kardeşimde inanmış
ama şuan müsayit değilim falan demiş 5 gün kadar adamlar aramış sürekli gönderin diye annem bana anlattı olayı
ya dedim dolandırıcı olabilir ne güveniyorsunuz sakın yollamayın kardeşimde yollamaya niyetli neymiş internet kapanacakmış
dedim arayın polisi anlayın olayı allahtan polisi aradılar da dolandırılmak üzere olduklarını anlamışlar ucuz yırttılar yani
kayınvalidem 67 yaşında kadın ne dense yapıyo bir gün aramışlar demişler ki şu şu numaraya basın hediye kazandınız
falan kadında basmış megersem numarayı yönlendirmişler kayınvalidemin numarası üzerinden milleti arayacaklar 1 gün sonra
kaynım gitmiş kaynanam anlatmış adam anlamış tabi hemen arkadaşı olan polisi aramış yönlendirmeyi durdurmuşlar ertesi sabah
dolandırıcılar aramış hanımefendi hatta sorun var dün ki numaraları bastınızmı demiş o sırada kaynım teli alıp sorular sorunca adam kapatmış teli
yazık ya uyanmasalardı 30 lira gelecek olan fatura ddaha pahalı gelecekti allah ıslah etsin pislikleri