Dolandrldk:(((

canlarım bu sefer dolandırılmamışız. geldi köpeğimiz. çok sevinçliyim. ay çok şeker yaaa...

eşime diğer adamı savcılığa vermesini yine söyledim. yok diyor. ikna etmeye çalışacağım bir şekilde.

anammmm.geldimi çin aslanınız yani chow chowunuz.
ayy. onların küçüklüğü çok şekerdir. yum ,yum ,dur.
güle güle büyütün. çok sevindim.
birde resim koyun valla. şeker şeyin.görelim.

anammmm.geldimi çin aslanınız yani chow chowunuz.
ayy. onların küçüklüğü çok şekerdir. yum ,yum ,dur.
güle güle büyütün. çok sevindim.
birde resim koyun valla. şeker şeyin.görelim.

evet çok tatlı ya, kahverengi tüylerden oluşan bir şeydelikafadulden

çok tşk ederim canım.

şuan uyuyor.. benim telefon pc ye resim atmıyor. pc nin camerasıyla çektim şimdi. uyuyor horul horul bizimkisi.

Eklentiler

• $Resim 045.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
savcılığa eşinle birlikte gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz.dekontunuz elinizdeyse hiç durmayın.o kişinin adresi ıp numarasıyla hemen belirlenir.mahkemeden sonuç alırmısınız bilmiyorum ama belki paranızı geri alabilirsiniz.aslında netten alışveriş yapmak çok riskli bi iş.keşke köpek barınaklarından baksaydınız.ya da pet shoplardan.gerçi pet shoplardaki hayvanların sağlıklı koşullarda bakılmadığını düşünüyorum.eniyisi barınaklardan bir köpek sahiplenmeka.s.

aa pardon son mesajınızı okumamışım.hayırlı olsun:)ufaklık yeni yuvasına hoş gelmiş:)çok tatlıymış maşallah

evet çok tatlı ya, kahverengi tüylerden oluşan bir şeydelikafadulden

çok tşk ederim canım.

şuan uyuyor.. benim telefon pc ye resim atmıyor. pc nin camerasıyla çektim şimdi. uyuyor horul horul bizimkisi.

.
yerim onu ya. nasılda uyuyor
maşallah,teşekkür ederim resim için.
ayy, onu uyanınca benim için yumun şöyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok tatlı köpüş bu yaaa ısırır insan bunu yer :) off buna sarılıp yatar insan biblo gibi maaşalllah kırk bir kere aslan yavrusu mübarek :):teytey:

geçmiş olsun..yazık olmuş paranıza ama şunuda söylemeden geçemeyeceğm.ben internetten yapılan alışverişlere krşıyım..görerek almak en iyisi..birde bazı sitelerde size ürün gönderiliyor sonra parasını veriyorsunuz..
eşimde sağolsun birkaç yıl önce bir internet sitesinde radyo aldı.16 tl ye..ama bozuk çıktı..bende kıyameti kopardım ihtiyacınmı vardı..telefon vardı dinle diye..birde kredi kartı numarasını vermişti...dünde bir siteye üye olacakmış ,neymiş ayda 10 tl ye oyun indirecekmiş..birde kart numarasını yazıyoru...ayyyyyyyyyyyyy deli oldum yaaaaaaaaa.neden yazıyorsa kart numarasını..neler neler yapılıyor..neyse onaylamadı falan sorun çıktı,olmadı..ama hala da aklımda dünkü olay..umarım başımıza iş gelmez..malum kartı kopyalıyorlar falan..gerçi bizim kart ağzına kadar dolu zaten...

siz belki paranızı alamayabilirsiniz ama en azından adam savcılık tarafından mimlensin boyleleri yakalanana kadar kırk ceşit dolandırıcılık planları uretiyorlar. siz yandınız tamam da diğer insanlar nie yansın?

bence ulkemize insanlarımıza biraz saygınız varsa suc duyurusunda bulunun sanki sizinle röportaj yapacaklar alt tarafı savcılıkta haksızlığa uğradığınızı soyleyeceksiniz.

Cok seker ya ama uyanınca resım koyarım demısın bı koyarsan sevınırım cok seker bısı cunku

unutmuşum buraya koymayı resimleri:)

Eklentiler

• $Resim 062.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $Resim 066.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $Resim 068.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 42
Geçmiş olsun ,olanda hayır vardır bu da sadakanız olsun ne diyelim..
Çok ayıp o birinci muhatabınızın yaptığı şey,resmen dolandırıcı ..
Bence de bunun arkasını bırakmayın bugün size yapar,yarın çoklarcasına..
Önünü bir şekilde kesmek gerek.

Bu arada chow chow o kadar tatlı ki maşallah:)
herhalde onun sempatikliği ve sevgisi,unutturmuştur bütün tatsızlıkları.
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…