dolap çekmece kilidi kullanıp memnun olan varmı

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
32
158
Ankara
arkadaşlar kızım1 yılı aşkın süredir çekmece dolap boşaltıyor,toplamaktan bıktım bazen öylece bıraktığım oluyor ev hep dağınık.
karışmayın dağıtsın,ararştırmayı öğrenir dediler..iyi dedim ama artık dayanacak gücüm yok..çocuğa bağırmaya başlıyorum.yeni yeni laftan anlamaya başladı ama şimdide 2. geliyor.aynı şeyleri ondada yaşayacağım bu gidişle 5 sene falan evim darma dağınık olacak...
çekmece dolap kilidi kullanıp memnun olan varmı,büyüyünce onun nasıl açıldığını öğreniyorlarmı,sonradan bi işe yaramazsa diye endişe ediyorum açıkcası

cnm benim mutfak dolaplarımda kilit var kızım dolapları açmaya başladığında hemen alıp taktırdım eşime çok memnunum şu anda kızım 21aylık ve hala onları açmak için bir çabası yok:) bu arada bende hamileyim kilitleri uzunca bir süre çıkarmayı düşünmüyorum..

saol canım en kısa zamanda almak istiyorum bende ama bayağı almam lazım çok pahalıya denk gelecek ama napalım artık..yatak odası dolap ve çekmeceleri,portmanto,mutfak,kendiodasının dolapları,kitaplık derken liste bayağı kabardı benim :((((

saol canım en kısa zamanda almak istiyorum bende ama bayağı almam lazım çok pahalıya denk gelecek ama napalım artık..yatak odası dolap ve çekmeceleri,portmanto,mutfak,kendiodasının dolapları,kitaplık derken liste bayağı kabardı benim :((((

cnm biz koçtaştan almıştık sanırım bir paketin içinde 6tane falan vardı.. bizde 2paket falan almıştık alışana kadar kendimiz taktıklarımızdan 2-3tanesini kırmıştık zaten:) bu arada birden bütün dolaplara takmanızı tavsiye etmem biz alışsın diye birkaç dolabı açık bırakmıştık sonra zamanla onları da kapattık hala açık olan 2tane var onlarda olmazsa ne yapacağını şaşırır herhalde:)

bende mutfakta deterjanları koyduğum dolaba taktım deterjanlarıda çoğunlukla yukarı kaldırdım ama sürekli kullanılan birkaç tane duruyor. çamaşır suyu filan almıyorum bile artık.

onun dışındakileri döküyor topluyorum kırılacak şeyleri kaldırdım ama dolabı açıp kapatırken elini kolunu sıkıştırmasından korkuyorum

yinede giderek azalıyor açıp dökme merakı. ben izin verdiğim için memnunum.

daha fazla kilit alabilirsiniz ben aldım ama kullanma ihtiyacı hissetmedim henüz.

deterjan dolabı için aldığımı ben bile zor açıyorum onu öyle açamaz .

Back
X