• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolap içi rafı diken varmı aranızdaa.. ??

seren1077

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
215
15
318
arkadaşlar merhaba.. şu son zamanlarda çok kullanılan dolap içi raflarından istiyorum ama fiyatları yüksek geliyor bana. bir tanesi bana yetmeyeceği için sanırım..dikiş makinam var , acaba kendim dikebilirmiyim. varmı aranızda deneyen yada bana fikir verebilecek olan ? şimdiden teşekkürler, hepinize öpücükler..hatırlatmak amacıyla resimlerinide ekliyorum..

Eklentiler

• $IKEA-Skubb-DOLAP-DUZENLEYICI-GENIS-3-RENK__39770344_0 (1).webp
    $IKEA-Skubb-DOLAP-DUZENLEYICI-GENIS-3-RENK__39770344_0 (1).webp
    7 KB · Görüntüleme: 3.071
  • $IKEA-Malla-2-ADET-DOLAP-DUZENLEYICI-CEKMECE__36032384_0.webp
    $IKEA-Malla-2-ADET-DOLAP-DUZENLEYICI-CEKMECE__36032384_0.webp
    23 KB · Görüntüleme: 691
  • $DOLAP-DUZENLEYICI-6-GOZLU-ORGANIZER__23144326_1.webp
    $DOLAP-DUZENLEYICI-6-GOZLU-ORGANIZER__23144326_1.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 972
bu modeli dikersin kolay olur dikiş biliyorsun sanırım yaklaşık 40cm genişliği var gibi gekdi bana genişliğinikendin ayarlarsın 2.50 boyunda kumaşta yeterli gelir sanırım kumaşın olduğu bibi boyunu lullan raf gibi olan kısımlarıda yan kumaşlar bütünya hafif içe alarak aynı aralıklarla dik arka yıda bütün hepsi bitince dikersin ay karışık oldu ama çok basit ---
--------!------------------!-------------------!---------------!-------

! ! ! !

--------!------------------!-------------------!--------------!---------bunu kımaş olarak farzet attığım kırtıklı yerlerde raf görevini yapacak kumaşlatronları yan kumaşların 1cm içine alarak dik aynısını diğer tarafada uygula

bu modeli dikersin kolay olur dikiş biliyorsun sanırım yaklaşık 40cm genişliği var gibi gekdi bana genişliğinikendin ayarlarsın 2.50 boyunda kumaşta yeterli gelir sanırım kumaşın olduğu bibi boyunu lullan raf gibi olan kısımlarıda yan kumaşlar bütünya hafif içe alarak aynı aralıklarla dik arka yıda bütün hepsi bitince dikersin ay karışık oldu ama çok basit ---
--------!------------------!-------------------!---------------!-------

! ! ! !

--------!------------------!-------------------!--------------!---------bunu kımaş olarak farzet attığım kırtıklı yerlerde raf görevini yapacak kumaşlatronları yan kumaşların 1cm içine alarak dik aynısını diğer tarafada uygula

teşekkürler canım benim.. oturup bir güzel düşünerek denedim. senin cevabında kolaylık sağladı bana.diktim bitirdim , şimdide ikincisi bitmek üzere.. daha sonra resimlerininde koyarım belkii. çok, sağol..

Back
X