Dolap kıyafet dolu ama giyecek hiç bir şeyim yok

bir_umut_yasamak

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
2.008
4.579
333
Dün kışlıklarımızı kaldırdım yazlıkları çıkardım 3 hurç kıyafetim var. Dolabım tıklım tıklım dolu
Ama içime sinerek giyebileceğim 5 kombin filan yapabildim. Geri kalan kıyafetlerimin hiç birini ya beğenmiyorum ya kendime yakıştıramadım ya modası geçmiş.. çoğu da iyi markalar dünya para döküp aldım. Taş gibi yeniler
Ben neden böyleyim ya beğenip alıyorum bir kaç sefer giyiyorum ertesi sene hiç beğenmiyorum. Salak gibi niye almışım mi bunları diye kendime sinir oluyorum şuan. Şu dolaba döktüğüm paraya koluma bilezik yapardım
Var mı benim gibi olan ben ya zevksizim ya maymun iştahlıyım ama alışverişi beceremediğim net

zevkler değişebilir. 3 yıl önce hep elbise giyerdim asla spor ayakkabı giymez babetlerle dolaşırdım. Şimdi babet giyemiyorum hep spor tarz takılıyorum. Ben kendimi bu konuda tanıdığım için çok pahalı markalar almıyorum. 2 yıla eskiyor zaten o zamana benim ondan hevesim kaçıyor. Böyle yapabilirsiniz sizde bundan sonra

Kıyafetlerinizi buraya atın kombin fikirleri gelsin ben zevkle yardmcı olurum işe yararsa bende atarm cünkü aynı dertten müzdaribim ama benim atamama huyumda var.. hcbseyimde eskimiyor napcam bilmiyorm dursun giyerim ya diyip 2 senedir üstüme geçirmediğim seyler var

Dolaba yükledim ama satılmıyor duruyor öylece

İhtiyacı olana verin o halde, bende sizin gibiydim. Birkaç mevsimdir giymediklerimi dağıtıyorum. Şuan dolabımda sadece giydiğim kıyafetler var ve daha düzenliyim. Geçen kışlıkları kaldırırken 1 bavul gönderdim yine, hem bana yer açıldı hemde birkaç kişinin ihtiyacı tamamlandı. O eşyaları elden çıkarmadan çözüm bulmanız imkansız

Bende eskilerimi satmak için açtım hesap ama herkes öldü parasına almak istiyor. En iyisi nispeten daha beğendiklerimi saklayıp diğerlerini bağışlamak diye düşünüyorum.

Özelden dolap hesabınızı gönderirseniz göz atmak isterim

Giyemediklerinizden kurtulun derim. satarak değerlendirebilir veya bir yakınınıza verebilirsiniz size kalmış. Gelen bütçeyle yeni bir dolap hazırlayın kendinize

Giyemediklerinizden kurtulun derim. satarak değerlendirebilir veya bir yakınınıza verebilirsiniz size kalmış. Gelen bütçeyle yeni bir dolap hazırlayın kendinize
Vermeye karar veriyorum sonra belki bir gün giyerim ya dursun diyorum yepyeni marka kıyafet giymem lazım o kadar almışım diyorum öyle kalıyor işte

Ayy aynı durum aynı dert. Bir insanın zevki bir senede bu kadar nasıl değişebilir benim de aklım almıyor.bir de dayanamayıp, alıp alıp sonra da yaşımıza uygun gelmemeye falan başlıyor.bir sürü tişört falan almişım, kilo almamışım ama yaşıma uygun değilmiş gibi geliyor bu sefer de.bir de dediğin gibi bazı şeyleri nasıl bir kafayla almışım akıl sır erdiremiyorum valla.1 senede bambaşka bir insan mı oldum ne ? Önceki senelerde alınanlar daha da fena.etiketli olarak duranlar bile var.sıra gelene kadar zevkler de değişiyor, yaşlar da kilolar da.Nasıl olacak bilmem.boyuna paramız çarçur oluyor üstelik elimizde de birşey yok.

Satın savın gitsin hepsini. Elinize geçen parayla gram altın yapın koyun kenara. Ben minimal hayata geçeli çok oldu,yaklaşık 20 yıldır öyle yaşıyorum. Alabileceğim en iyi kıyafeti alıyorum ama sadece 1 tane alıyorum. Her sene 2 kere yapıyorum bunu,bir yazlık bir kışlık şekilde. İndirimlerde de mevsimlik bir takım alıyorum o kadar. Ucuz ucuz çok şey almayın. En pahalısını alın bir tane alın yıllarca kullanırsınız. Modası da geçmez.

Benimkiler de kuculmus dolapta
Benimkiler de.bir yaştan sonra vücut gelişimi duruyor falan diyorlar ya bence gerçeği yansıtmıyor.yaşla birlikte kilo alınmasa bile kalçalarda, bacaklarda falan büyüme oluyor kadınlarda. ne yaparsan yap 30 yaşındayken 23,24 yaşında aldığın pantolonu rahat rahat giyemiyorsun.

Satılmıyorsa demek gerçekten başka parçalarla kombinlenemeyecek sadece o sezonluk moda şeyler almışsınız demektir. Ben nelerimi sattım çok eski olmasına rağmen marka diye koyduğum an satıldı.
Kıyafeti tek parça beğenip almayın, kombin yaparak alın veya alacağınız parça olan kıyafetlerinize uysun. Zaten bu şekilde devam ederseniz kendinize ait bir tarz, renk skalası çıkar ortaya.

Sorun bir stiliniz olmamasında bence . Benim dolabımda 2003 yılında aldığım pardesüm, 2001 yılında aldığım elbisem var . Eski xxs lerimi kızıma sakladım. Tarzım bellidir değişmez, moda olan bir iki kıyafet alırım onlar da bir beş sene sonra zaten yeniden moda olur. Ya da zaten ucuzdurlar iki sezon giyilir sonra çöpe atarım saklamam . Ama dolabımın yüzde 95 i kalıteli , pahalı ve iyi kumaştandır. Satmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…