arkadaşlar merhaba
erkek arkadaşım kendine yeni bir dolap aldı.
bütün kıyafetleri temiz ve yeni yıkanmış halde ve tabi ki dolap da silinip yerleştirildiği halde dolabın için yoğun bir şekilde kokuyor.
dolabı alalı 1 aydan fazla oldu koku hiç gitmedi.
işin kötüsü temiz kıyafetlere de yoğun bir şekilde siniyor, yıkanıyor kıyafetler koyuyorsun temiz temiz giyeceksin kötü bir koku.
bunun bir çaresi var mıdır, nasıl gider bu koku?
yardımlarınızı bekliyorum
bir zaman vernik kokusu gelmeye devam eder
kapaklarını açık bırak çoğu zaman, havalansın
ben burda öğrenmiştim deterjan kutularımı dolabın askı kısmının altına koyuyorum
kıyafetlere siniyo kokusu
bir de dolabı bir kere karbonatlı suylu sil
oda faydalı olur
Bunu bende öğrenmek istiyorum...Benim de mutfak dolaplarım kokuyor.2 ay oldu eve taşınalı(yeni bina) kokuyor hala.Kokuları bardaklarıma siniyor su içerken alıyorum kokuyu...:120::120: Misafirim olmadığı sürece dolap kapaklarımı açık tutuyorum ama hala çıkmadı koku
teşekkürler arkadaşlar.
vernik kokusu değil yaa daha başka bir şey
kötü kokuyor
içine yerleştirirken özellikle yıkanıp yerleştirildi her şey.
acaba lavanta ya da sabun filan koysam etki eder mi?
Bunu bende öğrenmek istiyorum...Benim de mutfak dolaplarım kokuyor.2 ay oldu eve taşınalı(yeni bina) kokuyor hala.Kokuları bardaklarıma siniyor su içerken alıyorum kokuyu...:120::120: Misafirim olmadığı sürece dolap kapaklarımı açık tutuyorum ama hala çıkmadı koku
teşekkürler arkadaşlar.
vernik kokusu değil yaa daha başka bir şey
kötü kokuyor
içine yerleştirirken özellikle yıkanıp yerleştirildi her şey.
acaba lavanta ya da sabun filan koysam etki eder mi?
ben de öğrenmek istiyorum
benim dolabımda değilde yatak odası çekmecemde bu sorun var. vernik kokusu değil. kötü bir koku.sanki böyle yıkanmamış hatta sanki giymiş giymiş yıkamadan koymuş gibi bir koku.bir türlü çare bulamadım. benim 2 sene oldu:)
bahsettiğin şey nem kokusudur.. parfümü dök üstüne yine de gitmez o koku.. bana da kaç kere oldu..hele spora gidip terleyince berbat kokuyordu..kıyafetlerini bol yumuşatıcıyla yıkasın..çamaşırlarını mümkünse en nemsiz olan yerde kurutsun