- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
Ben de öyle bir ürüne denk geldim ve iade ettim. Çünkü kendim temiz ürünler satıyorum defosu varsa mutlaka belirtiyorum sonra sorun yaşamayalım diye. Hiç olumsuz degerlendirmem yoktur.Aynen oyle.
Halbuki duzgun isleyise yardimci olmak gerek.
Ben aldigim bir seccadeyi(kargoyu oglum almisti,evde degildim) sirf gecikmesin diye onayladim,sifir seccade diyordu.
İnanin gordugumde hic gordugume benzemiyordu,resimler cok profesyonel cekilmis.
Annemin sobasinda yaktim.
Fakat kesinlikle sifir,islenmis ama dikilmemis seccadeler,mis gibi tertemiz,ve ozenle dikilmis dantelli havlular da aldim.
Genelinde memnunum.
Heryerde oldugu gibi orada da dusuncesizlerin olmasi kacinilmaz ne yazikki...
satıs yapıldıktan sonra satısı yapılan urunun fıyatını dusuremez kıİlk defa dolap uygulaması kullandım, 5 gün önce sipariş verdim. Kargoya verilmedi, satıcıya biraz önce ilk defa mesaj attım, siparişimi gönderecek misiniz acaba? Yoksa iptal edeceğim şeklinde. Ama mesajım gitmedi, engellemiş galiba beni. Sinir oldum,madem gondermeyeceksin göndermeyecegim de, engellemek ne?. Ya da bu dolandırıcılık mi? Ben bu elemanın altına yorum da yapamıyorum şimdi. Şimdi de ürünün fiyatini indirmiş, şaka gibi ben anlamadım bu işi.
Şimdi tekrar sipariş vermek istiyorum bu sefer satıcı ne yapacak acaba diye. Riskli mi bu?
eskıden 10 tl ye urun koyabılıyordunuz dolaba sımdıkı gıbı mınımım 16 tl bıle degıldıÜrün de sattım, aldım da. Hiç böyle olmadı.
Sattığımda ertesi günü kargoladım. Hep 5 yıldız verildi, paketlemem, ürünlerim falan beğenildi. Yani kendim nasıl ürün almak istersem, satarken de öyle davranıyorum. Arada bir gıcık olduğum alıcılar oluyor, ölücü diyorum onlara. Zaten ucuz olan ürünü sündüre sündüre indirmeye çalışanlar kısaca. Onlara da cevap vermiyorum, dolayısıyla satış hiç gerçekleşmiyor.
Dolap destek bolumune yaz musteri temsilcisi yardimci olurİlk defa dolap uygulaması kullandım, 5 gün önce sipariş verdim. Kargoya verilmedi, satıcıya biraz önce ilk defa mesaj attım, siparişimi gönderecek misiniz acaba? Yoksa iptal edeceğim şeklinde. Ama mesajım gitmedi, engellemiş galiba beni. Sinir oldum,madem gondermeyeceksin göndermeyecegim de, engellemek ne?. Ya da bu dolandırıcılık mi? Ben bu elemanın altına yorum da yapamıyorum şimdi. Şimdi de ürünün fiyatini indirmiş, şaka gibi ben anlamadım bu işi.
Şimdi tekrar sipariş vermek istiyorum bu sefer satıcı ne yapacak acaba diye. Riskli mi bu?
Engellemeseydi altına olumsuz yorum yapacaktım ama engellediği için yapamadim.İlk acildigindan beri hem aliciyim hem satıcı , son zamanlarda sizin başınıza gelen olayı çok yaşar oldum o yüzden mutlaka yorumlarını okuyup dolabını inceleyip öyle alıyorum
İptalden bes dakika sonra fiyatı düşürdü.satıs yapıldıktan sonra satısı yapılan urunun fıyatını dusuremez kı
bellı kı kargoya vermedıgı ıcın satıs ıptal edılmıs, ıptal edılen urunun de fıyatını dusurmus belkıde kampanyaya katılmıstır zamanında , kampanyaya katıldıgı ıcın dolabındakı urun otomatık ındırıme de gırmıs olabılır
aynı kısıden almayın urun bellı kı sıkıntılı bırı sızde onu engelleyınkı unutup yıne urun almaya kalkıp bosuna beklemeyın
Valla sister 27 tl'ye ürün koydum, 24 liraya teklif atmazsın ama ya.eskıden 10 tl ye urun koyabılıyordunuz dolaba sımdıkı gıbı mınımım 16 tl bıle degıldı
urunum vardı bırıne versem verılecek bırsey degıl atsam atılmaz sırf elımden cıksın dıye 10 tl +kampanya ıle 7 tl ıle satısa bır urun koydum yeterkı evde bos kalabalık yapmasın benım ıcın yanı
bırı bana yazdı
en son ne olur ?
benım aracla kargoya gıdısım 5 tl zaten o zaman oyleydı tabı sımdı 20 tl gıder bır kargoya varısım
hanı kargoya gıttıgıme degsın barı dımıneredeyse ustune para verıcem urunumu alsın dıye kafalar cok guzel ya
Keşke duygularımla sadece dolap oynasaydıDuygularımla oynadı
Hayatımda ilk defa birisi engelledi beni, o da tanımadığım satıcıKeşke duygularımla sadece dolap oynasaydı
yok değil.ürünleri satıcıyla konuşarak almalısın.benim de 100 ürünüm varsa 20 tanesi aslında satılmıyor .dolabım kaliteli zengin gözüksün diye koyuyorumm.o üye de böyle yapmış olabilirAynen konuşmadım. Direk sipariş verdim. Benim de aklıma bu geldi. Ama saçma yani, ben bunu beklerken diğer seçenekteki mont satıldı. Dolandırıcılık bir nevi.
Bu doğru mu şimdi? Satilacakmis gibi yapıp satmak? İnsanları kandırmak bu.yok değil.ürünleri satıcıyla konuşarak almalısın.benim de 100 ürünüm varsa 20 tanesi aslında satılmıyor .dolabım kaliteli zengin gözüksün diye koyuyorumm.o üye de böyle yapmış olabilir
yok benim ürünler değerlerinin 2 katı fiyattalar.kimse almıyor biliyorlar zaten alıcılar.diğerlerini çok uyguna veriyorum zaten.mesela koleksiyonlarını satmadan oraya yükleyenler de var.bebek koleksiyorunu mesela.ben seviyorum bakmayı.Bu doğru mu şimdi? Satilacakmis gibi yapıp satmak? İnsanları kandırmak bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?