Dolap uygulaması kullanan var mı?

Yıllardır alırım da satarım da, ama böyle bir şey olmadı hiç. Arkadaşın dediği gibi favorisi bol olan ürünün sayfasına da bakıyor insanlar. O yüzden aslında satılmış olsa da satıyormuş gibi dolaplarına koyuyorlar . Genelde açıklamada da satın almayın satıldı tarzı şeyler yazar. Açıklamaya dikkat ettiniz mi?

Ben de öyle bir ürüne denk geldim ve iade ettim. Çünkü kendim temiz ürünler satıyorum defosu varsa mutlaka belirtiyorum sonra sorun yaşamayalım diye. Hiç olumsuz degerlendirmem yoktur.
Bende diğer uygulamada bir bot sattım kadının zili bozukmuş kargo 2 kez gelmis duymamış yazıyorum alacak misniz diye önce gidip alicam dedi sonra çocuklarım evde çıkamam dedi baya bir bekledim o kadını. Sonra da alamicam kusura bakmayın dedi ve kargom bana kutusu parçalanmış şekilde geri geldi. Ben o kadını beklerken çoktan satardım o botu ama onun yüzünden satamadim mesela.
Neticede bende kargoya gitmek icn yol parası veriyorum zaman harcıyorum bu da bir kul haki ama hiçbir şey yapamadım sinir olup oturdum yerime.

satıs yapıldıktan sonra satısı yapılan urunun fıyatını dusuremez kı
bellı kı kargoya vermedıgı ıcın satıs ıptal edılmıs, ıptal edılen urunun de fıyatını dusurmus belkıde kampanyaya katılmıstır zamanında , kampanyaya katıldıgı ıcın dolabındakı urun otomatık ındırıme de gırmıs olabılır

aynı kısıden almayın urun bellı kı sıkıntılı bırı sızde onu engelleyınkı unutup yıne urun almaya kalkıp bosuna beklemeyın

Orayi aktif kullanandan 5 yildizi ve satisi cok olandan alin.Kimi 5 ay girmiyor en son ne zaman aktif olduguna bakin.Benim de basima geldi gecen gun.Odemeyi yaptim 2 saat sonra iptal etti satisi sebep karinin o kadar az olacagini dusunmemis.Sonra benim aldigim fiyatida degistirmedi.Hani fiyati yukseltse anlayacagim.

ay sımdı aklıma geldı engellendım deyınce benım basıma ne gelmıstı anlatayım
sıfır yenı etıketlı makyaj fırcası alıcaktım
hatta ne oldugunu soyleyeyım nascıtanın ıcınde pembe krıstal gıbı tasları olan fırca setınden karıstırma fırcası
resım bulanık cıkmıs o fırcamı emın olamadım aynen boyle yazdım
dedım kı bu nascıtanın klasık bılınen ıcınde krıstal tasları olan seffaf saplı olan mı ? resımde sapı net bellı degıl ambalaj ıcınde yansıma var emın olmak ıstedım dedım aynen boyle yazdım
bana ne dedı bılıyor musunuz ?
ne bılım ben ılk defa duyuyorum krıstal fırcayla nasıl makyaj yapılır dedı
heralde yanlıs anlasılma oldu dıye dusundum bende dedımkı
fırcanın elde tutulan kısmı varya hanı sapı orası seffaf olup ıcınde mınık krıstal taslar var pembelı onu dıyorum hanı sap kısmı dedım
kızlar gelıyor sıkı tutunun...

sap map ne bıcım konusuyorsun sen ya dedı engelledı benı
engelledıgını nasıl anladım
allah ıyılıgınızı versın emı dedım guldum baktım mesajım gıtmıyor

buda boyle bır anımdır

Ürün de sattım, aldım da. Hiç böyle olmadı.
Sattığımda ertesi günü kargoladım. Hep 5 yıldız verildi, paketlemem, ürünlerim falan beğenildi. Yani kendim nasıl ürün almak istersem, satarken de öyle davranıyorum. Arada bir gıcık olduğum alıcılar oluyor, ölücü diyorum onlara. Zaten ucuz olan ürünü sündüre sündüre indirmeye çalışanlar kısaca. Onlara da cevap vermiyorum, dolayısıyla satış hiç gerçekleşmiyor.

eskıden 10 tl ye urun koyabılıyordunuz dolaba sımdıkı gıbı mınımım 16 tl bıle degıldı
urunum vardı bırıne versem verılecek bırsey degıl atsam atılmaz sırf elımden cıksın dıye 10 tl +kampanya ıle 7 tl ıle satısa bır urun koydum yeterkı evde bos kalabalık yapmasın benım ıcın yanı

bırı bana yazdı
en son ne olur ?

benım aracla kargoya gıdısım 5 tl zaten o zaman oyleydı tabı sımdı 20 tl gıder bır kargoya varısım
hanı kargoya gıttıgıme degsın barı dımı neredeyse ustune para verıcem urunumu alsın dıye kafalar cok guzel ya

Dolap destek bolumune yaz musteri temsilcisi yardimci olur

İlk acildigindan beri hem aliciyim hem satıcı , son zamanlarda sizin başınıza gelen olayı çok yaşar oldum o yüzden mutlaka yorumlarını okuyup dolabını inceleyip öyle alıyorum
Engellemeseydi altına olumsuz yorum yapacaktım ama engellediği için yapamadim.

İptalden bes dakika sonra fiyatı düşürdü.

Valla sister 27 tl'ye ürün koydum, 24 liraya teklif atmazsın ama ya. O kadar da değil. Dolap zaten 7 lirayı kesiyor. İnsan utanır 3 lira indirmek için teklif atmaya.

Aynen konuşmadım. Direk sipariş verdim. Benim de aklıma bu geldi. Ama saçma yani, ben bunu beklerken diğer seçenekteki mont satıldı. Dolandırıcılık bir nevi.
yok değil.ürünleri satıcıyla konuşarak almalısın.benim de 100 ürünüm varsa 20 tanesi aslında satılmıyor .dolabım kaliteli zengin gözüksün diye koyuyorumm.o üye de böyle yapmış olabilir

yok değil.ürünleri satıcıyla konuşarak almalısın.benim de 100 ürünüm varsa 20 tanesi aslında satılmıyor .dolabım kaliteli zengin gözüksün diye koyuyorumm.o üye de böyle yapmış olabilir
Bu doğru mu şimdi? Satilacakmis gibi yapıp satmak? İnsanları kandırmak bu.

Bu doğru mu şimdi? Satilacakmis gibi yapıp satmak? İnsanları kandırmak bu.
yok benim ürünler değerlerinin 2 katı fiyattalar.kimse almıyor biliyorlar zaten alıcılar.diğerlerini çok uyguna veriyorum zaten.mesela koleksiyonlarını satmadan oraya yükleyenler de var.bebek koleksiyorunu mesela.ben seviyorum bakmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…