Dolap uygulaması kullanan var mı?

Ben silemiyorm cantacıyı
Valla verirse mahkemeye bende onu veririim:)
Kac gün kargo bekledim onun yüzünden
Bak yine sinirlendim aklıma geldi
ben de gritti sıfır ayakkabı almıştım ihtiyacımda vardı davet için 10 güne.bir türlü kargolamadı cevap ta vermedi sorularıma..ben iptal edince de fiyatı yükseltti 2 aydır da duruyor hala ayakkabı am aasla almam o kadındannn

Ben silemiyorm cantacıyı
Valla verirse mahkemeye bende onu veririim:)
Kac gün kargo bekledim onun yüzünden
Bak yine sinirlendim aklıma geldi
alt üst yepyeni çocuk takımını çocular faydalansın diye 20 tl den koyuyorum.indirim yaptırmaya çalışıyorlar ha bire.valla kızdım 50 ye çıkardım hemen satıldı .insanlar ölücüyü de geçmişler

Burda yorumları okudum marka ürünleri sayfanın reklamı olsun diye tutuyorlarmıs:S
vallla denk gelirsem acımam önce onaylarım degerlendirmeye essek kadar yazar göndermiyor dolandırıcı der sonra sikayet ederim

Burda yorumları okudum marka ürünleri sayfanın reklamı olsun diye tutuyorlarmıs:S
vallla denk gelirsem acımam önce onaylarım degerlendirmeye essek kadar yazar göndermiyor dolandırıcı der sonra sikayet ederim
ben de de var reklam ürünleri.ama o kadar pahalı ki sorun bile yok.

Ben g.dolapsda satıyorm
Birine de ihtiyacım var cok demisti,tmm dedim yagmur botu yaz adresi yollucam ücretsiz
Valla satıs yaptıklarım bukadar kargo sormadı.
sabahtan basladı verdiniz mi diye kargoya.
Kargosunu verdim kadını engelledim Allah affetsin.

ordan boşanmış bir üye tamturunu satıyordu pırlanta.aynen boşandım artık kullanmayacağım diyede ürün tanıtımına yazmıştı.ben de aldım parmağım ince anca bana olurdu.kuyumcudan da 800 fazla verdim kadına 4 yıl önce.bunu bir konuya yazdım burada.ne icradan mal aldığım kaldı ne kötü enerjili mal aldığım kaldı ne ahlı mal aldığım kaldı bu hafta.oysa kadın iyi fiyata sattım diye teşekkürler etti ayol.ben de mağazanın çok altında aldım diye teşekkürler ettim.alan memnun satan memnun ama duyanlar memnun değil ha ha ha

Bir dönem bende dolap ve gardorps uygulaması yaptım, neler okudum orada yırtık çizilmiş ürünleri yollayanlar vardı .
Sonra ayrıldım oradan kafam rahat şimdi.

Bir dönem bende dolap ve gardorps uygulaması yaptım, neler okudum orada yırtık çizilmiş ürünleri yollayanlar vardı .
Sonra ayrıldım oradan kafam rahat şimdi.
ben öyle özenli ürün kullanırım ki yepyeni kalır herşeyim.ondan kapış kapış satıyordum.ürünüm azaldı bu aralar alan da azaldı.cins üye bulmalı benim gibi.çizik olsa ayakkabı da giymem mesela.çocuğun oyuncağının saçı bozulsa hemen evden gönderirim satarım

Kedimin mamasini internetten aliyorum, petshoplarda bulamiyorum. Bu yuzden o program yuklu bende. Surekli reklam gonderiyor, yok su kadar indirim yok bu kadar kupon. Kullanmadim ama guven de vermiyor acikcasi.

dolap üzerinden iade yapmadınız mı nasıl oluyor alıcının da belli bir süresi var alıcı aldığını onaylamasa bile dolap bir süre sonra iadeyi otomatik onaylıyor para size geçiyor.

Kargo geç geldi için otomatik onaylandı. Paramı da alamadım. Farklı elbise gönderdiği açık adresi de vardı şikayet etmeyi düşündüm. Bulunduğu ildeki emniyete bildirip kapısına polis göndermeyi düşündüm ama lanet olsun diye vazgeçtim. O kişi de üyelik ismini değiştirmiş satış yapmaya yani dolandırmaya devam ediyor.

Arkadaşlar ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Mesela Vakko çanta 350 TL diyor yani orjinal etiketli ürünü o fiyata neden versin. Sizden gaza gelip dolap indirdim, daha önce de hiç bir şey almadığım için karar veremedim ürün satın almaya

Bilmiyorum bende parfümleri anlayamadım

kargo gelmeyince onay süresi uzatılıyor 24 saat önce yazılırsa ama onaylanırsa para direkt satıcıya geçiyor yapacak birşey olmuyor o durumda, sürekli takip etmek lazım malesef
dolap üzerinden iade edilse sorun olmazdı büyük ihtimalle çünkü resimleri dolaba gönderip iade talebi oluşturuluyor dolapta farklıysa onaylıyor.

O markanın çoğu ürünü sahte. Belli dolaplar var orjinal ürün satan . 350 ye etiketli mümkün değil zaten.

Reactions: rpt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…