Dolap uygulaması kullanan var mı?

ben de neredeyse 3 yıldır aktif kullanıyorum çok sattım ve aldığım da oldu. alıcı olarak da satıcı olarak da nasıl insanlarla karşılaşacağımız tamamen şans bence. iki tarafta da sorunlu kişiler çıkabiliyor maalesef. 146 satış yaptım çok şükür hiç kötü yorum almadım en azından ben vicdanen rahatım, çirkeflik yapanları da Allaha havale ediyorum, hiç uzatmıyorum.

Guess collection saat aldım. Htta orjiballik kontrolü ile aldım, eksta para verdim.Modacruz. Saat geldi. Saat&saat e götürdüm. Taklit çıktı. İadeye gönderdim. Kadın almıyor ısrarla. Param iade edildi. Kadın ah ediyor. Ne ahı be? Kaç kişiyi kazıkladın kimbilir. Orijinallik kontrolüne de güvenmeyin. Orda asgari ücretle çalışan gariban nerden bilsin sahte mi? Aynısı olacak ki, her detayını karşılastıracak.

Dolap’ta satıcıyım, kimisi aynı ürünleri Gardrops uygulamasına da yükledikleri için orada satılınca Dolap’taki ilanı kaldırmayı unutabiliyor ya da satılmış olmasına rağmen bilerek tutabiliyor hatta kimi ilanın üzerinde “satıldı satın almayın” diye yazıyor ee madem satıldı kaldır o zaman ilanlardan. 😒😏 Bir şey satın almadan önce “Hala satılık mı?” diye mutlaka sormak lazım bu yüzden. Zaten sipariş iptali olduğu için ve kargolanmadığı için kendisinin satıcı yıldızına düşük puan olarak yansıyor bu yaptığı.

Arkadaşlar ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Mesela Vakko çanta 350 TL diyor yani orjinal etiketli ürünü o fiyata neden versin. Sizden gaza gelip dolap indirdim, daha önce de hiç bir şey almadığım için karar veremedim ürün satın almaya
Dolap’a ilan yüklenip marka seçildiğinde böyle büyük markalarda orjinallik kodu istiyor, sözde o ürün orjinallik incelemesine gidiyor ama o yöntemde fazla güvenilir değil taklit ürün çok fazla ne yazık ki. Ya da sizden orjinal marka ürünü alıp kendi elindeki taklitiyle değiştirip iade kabul edilsin diye ürüne zarar verip sahtesini size gönderebiliyorlar.

Valla sister 27 tl'ye ürün koydum, 24 liraya teklif atmazsın ama ya. :KK53: O kadar da değil. Dolap zaten 7 lirayı kesiyor. İnsan utanır 3 lira indirmek için teklif atmaya.

Daha bugün 50₺ilk bir ürünüme 35₺ teklif geldi reddettim. Almak isteyen kişi 36₺ teklif yolladı. Sanki 1₺ yükseltince tamam diyeceğim 🙄

Daha bugün 50₺ilk bir ürünüme 35₺ teklif geldi reddettim. Almak isteyen kişi 36₺ teklif yolladı. Sanki 1₺ yükseltince tamam diyeceğim 🙄
Bazı şeylerin suyunu çıkarmakta üstümüze yok. Bir de Gardrops'ta mesaj atıp acındıranlar var. Banka hesabının bakiyesinin fotoğrafını atıyor kadın. Şu kadarım var, lütfen diye bildiğiniz yalvarıyor ya. :olamaz:

Bazı şeylerin suyunu çıkarmakta üstümüze yok. Bir de Gardrops'ta mesaj atıp acındıranlar var. Banka hesabının bakiyesinin fotoğrafını atıyor kadın. Şu kadarım var, lütfen diye bildiğiniz yalvarıyor ya. :olamaz:

Gardropsu sırf özel mesajlaşma yüzünden aktif kullanmıyorum, aynıları benim başıma geldi. En anlam veremediğim kitle öğrenciler. Sanki defter kitap alıyor gibi nolluurrrr indirim yapın öğrenciyim yazıyorlar. Bir keresinde patladım 60₺lik ürüne 20 olur mu öğrenciyim yazan kişiye öğrencilikle ne alakası var ihtiyacın varsa daha uygun bir marka bakabilirsin diye. Gelen cevabı söylüyorum haklısın abla 25 olur mu 🤦🏼‍♀️

Gardropsu sırf özel mesajlaşma yüzünden aktif kullanmıyorum, aynıları benim başıma geldi. En anlam veremediğim kitle öğrenciler. Sanki defter kitap alıyor gibi nolluurrrr indirim yapın öğrenciyim yazıyorlar. Bir keresinde patladım 60₺lik ürüne 20 olur mu öğrenciyim yazan kişiye öğrencilikle ne alakası var ihtiyacın varsa daha uygun bir marka bakabilirsin diye. Gelen cevabı söylüyorum haklısın abla 25 olur mu 🤦🏼‍♀️
İşte bu yüzden satıcınin beni engellemesine sinir oldum. Yani benim gibi alıcı bulunmaz ki. Ne soru sordum, ne pazarlık yaptım, ne de gönder diye darladim.

Yani anlamıyorum ki son kalan 20 lirasını da aydınlatıcıya falan mı ayırmış?
Yedi kat elim ya hu, ne münasebet de ben senin banka hesabını görüyorum?
Ben de kapatacağım az kaldı yani. :olamaz:

İşte bu yüzden satıcınin beni engellemesine sinir oldum. Yani benim gibi alıcı bulunmaz ki. Ne soru sordum, ne pazarlık yaptım, ne de gönder diye darladim.
İlgisiz satıcılar var. Ürünü yüklemiş ama ilgilendiği yok, satıldı mı duruyor mu hiç umrunda değil. Ben her gün maillerimi kontrol ediyorum, zaten satılınca mail geliyor. Kimisi açıp bakmıyordur işte.

Dolap yerine gardrops uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim.Çünkü orada ki ürünler daha ucuz ve kargo ücreti sabit.Dolaptaki gibi ürünün boyutuna göre değişmiyor.

İlk defa dolap uygulaması kullandım, 5 gün önce sipariş verdim. Kargoya verilmedi, satıcıya biraz önce ilk defa mesaj attım, siparişimi gönderecek misiniz acaba? Yoksa iptal edeceğim şeklinde. Ama mesajım gitmedi, engellemiş galiba beni. Sinir oldum,madem gondermeyeceksin göndermeyecegim de, engellemek ne?. Ya da bu dolandırıcılık mi? Ben bu elemanın altına yorum da yapamıyorum şimdi. Şimdi de ürünün fiyatini indirmiş, şaka gibi ben anlamadım bu işi.
Şimdi tekrar sipariş vermek istiyorum bu sefer satıcı ne yapacak acaba diye. Riskli mi bu?
3 iş günü+ 24 saat sonra iptal etme hakkınız oluyor ve para iadesi oluyor. Paranız da 4 iş günü içinde bankanız tarafından hesabınıza atılıyor.

Aynı satıcıdan ürün almanız mantıklı değil.

Arkadaşlar ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Mesela Vakko çanta 350 TL diyor yani orjinal etiketli ürünü o fiyata neden versin. Sizden gaza gelip dolap indirdim, daha önce de hiç bir şey almadığım için karar veremedim ürün satın almaya
Tabiki de orjinal değil saf misiniz Vakko nun replikalari o fiyat zaten

Burda benim en uyuz olduğum benden alıp iki katı hatta 3 katı fiyata satışa koyanlar. Siz bunu nasıl ayırt ediyorsunuz? Ya da ediyorsanız da umursuyor musunuz? Yani ben fiyatlarımı çok uçuk tutmuyorum birilerinin işi görülsün diye ama bunu ticarete çevirenler çok.

Barkod fotografi isteyin , barkoddaki kod ile orjinallik kontrolü yapabilirsiniz
Ben çok marka aldım ordan çocuklara , kod ile kontrol ediyorum

• Beğen
Reactions: rpt
Kargo geç geldi için otomatik onaylandı. Paramı da alamadım. Farklı elbise gönderdiği açık adresi de vardı şikayet etmeyi düşündüm. Bulunduğu ildeki emniyete bildirip kapısına polis göndermeyi düşündüm ama lanet olsun diye vazgeçtim. O kişi de üyelik ismini değiştirmiş satış yapmaya yani dolandırmaya devam ediyor.
Otomatik onayı uzatabilirsiniz , o sizin elinizde olan bir durum.
Geçenlerde benim kargom tam 1.5 ay gelmedi , ben 1.5 ay boyunca uzattım , alamadı satıcı parasini

Bacth kod oluyor kozmetikte falan ama diğer ürünlerde de orjianllik sorgulanabiliiniyor.

• Beğen
Reactions: rpt
2. El ürünler için bile kargo 10 tl falan..yani 20 tl ucuz diyorsun.kargo ile oluyor 30 tl..2 kuruş daha koyar sınırını indirimden falan ali rim. .kupon geliyorsa alıyorum bazen..

Back
X