Dolap uygulaması kullanan var mı?

İlk defa dolap uygulaması kullandım, 5 gün önce sipariş verdim. Kargoya verilmedi, satıcıya biraz önce ilk defa mesaj attım, siparişimi gönderecek misiniz acaba? Yoksa iptal edeceğim şeklinde. Ama mesajım gitmedi, engellemiş galiba beni. Sinir oldum,madem gondermeyeceksin göndermeyecegim de, engellemek ne?. Ya da bu dolandırıcılık mi? Ben bu elemanın altına yorum da yapamıyorum şimdi. Şimdi de ürünün fiyatini indirmiş, şaka gibi ben anlamadım bu işi.
Şimdi tekrar sipariş vermek istiyorum bu sefer satıcı ne yapacak acaba diye. Riskli mi bu?
3 gün içinde siparişu kargoya vermezse siparisiniz iptal olur zaten. 5 güne kalmaz ki

Merhaba, PTT ile ücretsiz kargo yazıyor da, o uygulamada. Peki onlar nasıl kazanacak ki, siz kargo gönderirken hiç ücret ödediniz mi?
Ben dun kullandım. 12 küsür işlem ücreti aldı orası da benden. Ee ha kargo ücreti odemisim ha işlem ücreti ikisi de aynı. Bir fark göremedim ben.

Merhaba, PTT ile ücretsiz kargo yazıyor da, o uygulamada. Peki onlar nasıl kazanacak ki, siz kargo gönderirken hiç ücret ödediniz mi?
Gardropsta satıcıysanız eğer sizden hiç bir ücret kesilmiyor.Kargo kodunu söyleyip yolluyorsunuz ücretsiz olarak.
Eğer alıcıysanız 12 lira gibi bir hizmet bedeli ödüyorsunuz.

Gardrops da aktifim 200 tl üzeri satıcıdan kesiyor., satıcı için iyi ama alıcı için tuzlu oluyor, komisyon adı altında kendi belirlediği bi fiyat kesiyor. Bir de geri iade konusunda Dolap daha çok alıcının yanında bilginize...

Son düzenleme:
Gardropsta satıcıysanız eğer sizden hiç bir ücret kesilmiyor.Kargo kodunu söyleyip yolluyorsunuz ücretsiz olarak.
Gardrops 200 üstü satıcıdan kesiyor, bir de kargo ücreti almıyor sözde ama komisyon kesiyor ki dolabın kargo ücretinden daha yüksek. iki gün önce 1 çift ayakkabı sattım karşı taraf 22.99 tl komisyon ödedi.

Gardrops 200 üstü satıcıdan kesiyor, bir de kargo ücreti almıyor sözde ama komisyon kesiyor ki dolabın kargo ücretinden daha yüksek. iki gün önce 1 çift ayakkabı sattım karşı taraf 22.99 tl komisyon ödedi.
En azından gardrops 200 üstü kesiyormuş onuda ilk defa duydum bir şey diyemicem o yüzden ama dolap her türlü komisyon kesiyor.10 liralık bir şey satsan bile komisyon alıyor. O yüzden daha yüksek fiyata satmak zorunda kalıyosun.
Gardropstan satış yapmak daha kolay o yüzden.

Ben aldım da sattım da. İkisinde de ücret ödemedim. gardolapsta. Acaba bir kriterimi var? daha 1-2 aydır kullanıyorum, çok hakim değilim.

Back
X