Dolap uygulaması kullanan var mı?

yok benim ürünler değerlerinin 2 katı fiyattalar.kimse almıyor biliyorlar zaten alıcılar.diğerlerini çok uyguna veriyorum zaten.mesela koleksiyonlarını satmadan oraya yükleyenler de var.bebek koleksiyorunu mesela.ben seviyorum bakmayı.
O farklı birşey, bir uyarı yaparsınız olur ama bekletip bekletip birde engellemek çok ayıp

O farklı birşey, bir uyarı yaparsınız olur ama bekletip bekletip birde engellemek çok ayıp
sizinki ayıp olmuş evet .kargolama imkanım yok diyebilirdi bir şey yazabilirdi.direkt engellenmez.ben de ayakkabı aldım kupon kullanıp.satıcı kargolamadı sordum cevaplamadı siteye sık sık girdiği halde.çok da beğenmiştim ürünü ama sinir oldum iptal ettim sonunda.bazı üyeler sorunlu oluyor maalesef.

sizinki ayıp olmuş evet .kargolama imkanım yok diyebilirdi bir şey yazabilirdi.direkt engellenmez.ben de ayakkabı aldım kupon kullanıp.satıcı kargolamadı sordum cevaplamadı siteye sık sık girdiği halde.çok da beğenmiştim ürünü ama sinir oldum iptal ettim sonunda.bazı üyeler sorunlu oluyor maalesef.
Birde rahatsız etsem, yazsam rahatsız oldu diyecegim de neyse, öğrenmiş oldum

İlk acildigindan beri hem aliciyim hem satıcı , son zamanlarda sizin başınıza gelen olayı çok yaşar oldum o yüzden mutlaka yorumlarını okuyup dolabını inceleyip öyle alıyorum
Milana merhaba,yurtdisindan dondunuz mu?
Ben de iyice inceliyorum,yoksa dokunma imkanimiz yokken bir de incelemezsek hayalkirikligi kaçınılmaz:/

Milana merhaba,yurtdisindan dondunuz mu?
Ben de iyice inceliyorum,yoksa dokunma imkanimiz yokken bir de incelemezsek hayalkirikligi kaçınılmaz:/
Mecburen döndük pandemi sebebiyle, tekrar gideceğim şu lanet korona biterse
Evet ben mutlaka yorum okurum , bir tane bile kötü yorum varsa alışveriş yapmıyorum

Mecburen döndük pandemi sebebiyle, tekrar gideceğim şu lanet korona biterse
Evet ben mutlaka yorum okurum , bir tane bile kötü yorum varsa alışveriş yapmıyorum
Cok onemli,guzel bir caydanlik takimi aldim emaye,hafif defolu ve cok uygun.
Fabrika çıkışlı sifir.
O kadar memnunum ki kullandikca gold kulp renkleri gumuse doner demisti satici.
Durustce soyledi,durustlugunu begenerek aldim.
1yila yakindir kullaniyorum,hic solmadi,hala piril piril.
Tekrar saticiya yorum yazdim ve tesekkur ettim,urun icin inceleme yapanlara tavsiye ettim,satici cok memnun olmustu.
Yorumlar guzel ipucu veriyor,bir sinerji de olusuyor cogunlukla..

Cok onemli,guzel bir caydanlik takimi aldim emaye,hafif defolu ve cok uygun.
Fabrika çıkışlı sifir.
O kadar memnunum ki kullandikca gold kulp renkleri gumuse doner demisti satici.
Durustce soyledi,durustlugunu begenerek aldim.
1yila yakindir kullaniyorum,hic solmadi,hala piril piril.
Tekrar saticiya yorum yazdim ve tesekkur ettim,urun icin inceleme yapanlara tavsiye ettim,satici cok memnun olmustu.
Yorumlar guzel ipucu veriyor,bir sinerji de olusuyor cogunlukla..
Kesinlikle , bende çok memnun kaldığım saticilarda detaylı açıklama yapıyorum ki almayı düşünenlere yol göstersin
Artık kullanıcı yorumları çok onemli

Dolaptan hem satış yapıyorum hemde çok ürün aldım ufak tefek aksaklıklar yaşadım ama genelde dolap gardropsdan daha güvenilir. Yani Trendyol haklının yanında oluyor genelde. Dolap desteğe yazıp şikayet edebilirsiniz satıcıyı. Onun haricinde tekrar almayın ben

Dolaptan hem satış yapıyorum hemde çok ürün aldım ufak tefek aksaklıklar yaşadım ama genelde dolap gardropsdan daha güvenilir. Yani Trendyol haklının yanında oluyor genelde. Dolap desteğe yazıp şikayet edebilirsiniz satıcıyı. Onun haricinde tekrar almayın bence.

Geçen nisan ayında Dolap'tan 2. el abiye aldım. Gönderilen aynı renkte normal elbiseydi. Satıcıya mesaj attım, siz dolandırıcısınız diye. Kardeşinin yanlışlıkla gönderdiğini söyledi. Bana elbiseyi göndermemi, kendisininde hemen göndereceğini söyledi. Kargo gidince almamış, karşı ödemeli kargolamıştım. Çünkü kendi hatasıydı kargo ücretini ödemesi gerekiyordu. Ve elbiseyi bana göndermedi. En sonunda üyeliğimi iptal ettim. Dolap Desteğe defalarca elbiselerin resimlerini attığım ve aramızda geçen mesajları iletmeme rağmen
Asla Dolap Destek yardımcı olmuyor.

Engellediğini anlayınca ettim. Ben iptal edince fiyat düşürmüş.
Göndermediyse demek ki ürünü satmaya niyeti yok tekrar almayın paranız ziyan olmaz göndermediği müddetçe ama zamanınız ziyan olur.
Uygulamayı kullanıyorum ben bazen bazı ürünlerde mesaj problemi oluyor özellikle çok yorum olan bir ürünse yorumlar gitmeyebiliyor satıcı ile ilgili olmayabiliyor.
Başka bir ürününe yorum yapmayı deneyin.

Bende bir ayakkabi almistim gondermemisti.. cok begenmistim fiyati da cok uygundu.. sonra ben iptal ettim.. baska bir zamanda baktim yorumlara satiyor surekli ayni ayakkabiyi ama gondermiyor.. bence o ayakkabiyi oraya koyma niyeti dolabini cok kisi takip etsin diye.. bir nevi reklam yani.. satilsin istemiyor.. alan kisi de nasilsa sinir olup bir sekilde iptal ediyor.. böyle kötü niyetli insanlari direkt olarak engelliyorum.. ugrasmaya degmez..

sıkıntı olmaz.. aynı şekilde bende ürünümü koymuştum biri satın almış ama fiyata inanamadım. komisyonun danasını almış. satıcı koyduğu fiyatından çok düşük alıcıda koyulan fiyatın üstünden çok fazla meblağ alıyor. kişiye durumu açıkladım. inat etti alcam dedi. siparişi ben iptal edersem şimdi 5 yıldızım var o düşüyor. beni olumsuz etkiliyor. kişi kendi iptal etti ve hemen kaldırdım ürünü. sende iptal edebilirsin.

İlk defa dolap uygulaması kullandım, 5 gün önce sipariş verdim. Kargoya verilmedi, satıcıya biraz önce ilk defa mesaj attım, siparişimi gönderecek misiniz acaba? Yoksa iptal edeceğim şeklinde. Ama mesajım gitmedi, engellemiş galiba beni. Sinir oldum,madem gondermeyeceksin göndermeyecegim de, engellemek ne?. Ya da bu dolandırıcılık mi? Ben bu elemanın altına yorum da yapamıyorum şimdi. Şimdi de ürünün fiyatini indirmiş, şaka gibi ben anlamadım bu işi.
Şimdi tekrar sipariş vermek istiyorum bu sefer satıcı ne yapacak acaba diye. Riskli mi bu?
Adını ver biz yapalım yporum:D
Dolap destek e yazın.
İade olur paranız.

Geçen nisan ayında Dolap'tan 2. el abiye aldım. Gönderilen aynı renkte normal elbiseydi. Satıcıya mesaj attım, siz dolandırıcısınız diye. Kardeşinin yanlışlıkla gönderdiğini söyledi. Bana elbiseyi göndermemi, kendisininde hemen göndereceğini söyledi. Kargo gidince almamış, karşı ödemeli kargolamıştım. Çünkü kendi hatasıydı kargo ücretini ödemesi gerekiyordu. Ve elbiseyi bana göndermedi. En sonunda üyeliğimi iptal ettim. Dolap Desteğe defalarca elbiselerin resimlerini attığım ve aramızda geçen mesajları iletmeme rağmen
Asla Dolap Destek yardımcı olmuyor.
dolap üzerinden iade yapmadınız mı nasıl oluyor alıcının da belli bir süresi var alıcı aldığını onaylamasa bile dolap bir süre sonra iadeyi otomatik onaylıyor para size geçiyor.

İade meselesi değil, 55 TL zaten giderse gitsin de, neden beni enggelleyip sonra da ürünün fiyatını düşürür ki? Darlamadim, mesaj atmadım, soru bile sormadan direk sipariş vermiştim.
Ben gecen canta aldım su kartlık cantalardan
Günlerce kargo yapmadı eylülcanta mı ne valla adıda.
iade edildi param ama ben yok yere günlerce bekledm
ELinde ürün yok ama satıs yapıyor.
Dolap a da öyle demis tedarik edememis.
Koyma ozman satısa.

Back
X