Dolap uygulaması kullanan var mı?

Aynı yere gidecekse neden olmasın?
Size yazmaya geldim, baktım mesajlar çoğalmış 🤗 yarın ilk satışım için gidicem kargoya inşaallah 🥰
dikkat edin kargoda belli bir desi üzerinde yazılırsa gardrops'da satıcıdan kesinti oluyor özellikle ptt ile gönderdiğimde öyle oldu

Gardrops da aktifim 200 tl üzeri satıcıdan kesiyor., satıcı için iyi ama alıcı için tuzlu oluyor, komisyon adı altında kendi belirlediği bi fiyat kesiyor. Bir de geri iade konusunda Dolap daha çok alıcının yanında bilginize...

Gardrops 200 üstü satıcıdan kesiyor, bir de kargo ücreti almıyor sözde ama komisyon kesiyor ki dolabın kargo ücretinden daha yüksek. iki gün önce 1 çift ayakkabı sattım karşı taraf 22.99 tl komisyon ödedi.
Çok olmuş ya
Ben aldım da sattım da. İkisinde de ücret ödemedim. gardolapsta. Acaba bir kriterimi var? daha 1-2 aydır kullanıyorum, çok hakim değilim.
Ben de yeniyim. Kesin hizmet bedeli ödenmiş olmalısınız. Nasıl farketmediniz😮 yolyakinken bakıp öyle hesaplayın . Zarar olmamıştır inşaallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size yazmaya geldim, baktım mesajlar çoğalmış 🤗 yarın ilk satışım için gidicem kargoya inşaallah 🥰

Çok olmuş ya

Ben de yeniyim. Kesin hizmet bedeli ödenmiş olmalısınız. Nasıl farketmediniz😮 yolyakinken bakıp öyle hesaplayın . Zarar olmamıştır inşaallah.
Hadi bakalım :) benim işler kesat bu aralar :D

Gardrops üzerinden baya şey sattım gerçekten 200 tl kadar komisyon almaması çok güzel 😊 Bugün Dolap üzerinden ürün sattım ama TC istiyor çekindim kararsız kaldım. Sıkıntı olmaz sanırım ? 🙃

Dolabı kullanıyorum ve o kadar memnunum ki. Kızıma 80₺'ye hiç kullanılmamış paten bile aldım normalde 450₺'lik paten😬 Harika geldi kadına dua etmiştim😂
Belki size denk gelen satıcı verememiştir kargoya, bir şey olmuştur bilmiyorum, sizin iptal etmenizi beklemiştir. Kendisi iptal edince direkt 1 yıldız mı geliyordu bir şey oluyordu.
Ben bir şey almadan önce elinde hala olup olmadığını soruyorum. Ne zaman kargoya verebileceğini soruyorum, cevap aldıktan sonra mümkünse istediğim kargo firmasını söylüyorum.
Özellikle bir şey satarken paketlemede videoya çekiyorum. Sesli bir şekilde kime sattığımı belirtiyorum ve her yerini gösteriyorum ürün gidince sorun yaşamamak adına.

Hizmet bedeli adı altında bir ücret ödedim ben satın alırken.Gözünüzden kaçmış olmasın?
Satarken karşı taraf ödedimi bilmiyorum, ben ödemedim. Aldığımda da evde değildim zaten kapıya bıraktı ptt kargo, ücret olsa bırakmıyorlar. Bilemedim.

Çok olmuş ya

Ödemedim. yani kargomu kapıma bıraktı ptt kargo zaten. Uygulamada da 95 anlaştık 98 lira ödedim. 3 lira kargo olarak çıktı. Başka borç harç görünmüyor şimdi uygulamaya baktım ama. Dediğim gibi yeni kullanıcıyım, ayy tedirgin oldum şimdi.

Kargo ücreti yok ki?
Ücretsiz diyor ama açıklamada, desi mesi fazla çıkarsa tahsil edilir diyor. destek kısmına baksana uygulamadan. usulsüz kargolama kısmında yazıyor.nasıl anlicam ki ben bunu önceden? 10 TL lik sattığımın astarı yüzünden pahalı olur. Ne demek istiyor burada, sen anlarsın? 🤗

Son düzenleyen: Moderatör:
Ever toplamda 1800-2000 tl civari🧿😁😁 Olabilir.
Allah bereket versin 😃
Satarken karşı taraf ödedimi bilmiyorum, ben ödemedim. Aldığımda da evde değildim zaten kapıya bıraktı ptt kargo, ücret olsa bırakmıyorlar. Bilemedim.

Ödemedim. yani kargomu kapıma bıraktı ptt kargo zaten. Uygulamada da 95 anlaştık 98 lira ödedim. 3 lira kargo olarak çıktı. Başka borç harç görünmüyor şimdi uygulamaya baktım ama. Dediğim gibi yeni kullanıcıyım, ayy tedirgin oldum şimdi.
Ben de yeniyim işte bilemedim. Çok bir şey olsa göze çarpardi bence

Ücretsiz diyor ama açıklamada, desi mesi fazla çıkarsa tahsil edilir diyor. destek kısmına baksana uygulamadan. usulsüz kargolama kısmında yazıyor.nasıl anlicam ki ben bunu önceden? 10 TL lik sattığımın astarı yüzünden pahalı olur. Ne demek istiyor burada, sen anlarsın? 🤗
Dolabımı takip edermisiniz senemylc bende sizi takip edeyim 🥰

Back
X