Dolap uygulamasi

Bu kadar gerilmenize gerek yok. Siparişi verilen sürede tamamlayamamış, iptal etme hakkınız var.

Bir daha yazarsa ben haklarımı öğrendim, iptal etme hakkım var. Farklı platformlardan iznim dışında iletişime geçmeye devam ederseniz üzülerek hakkınızda hukuki yollara başvurmak zorunda kalacağım dersin.

O anlar. Yetiştiremeyecekse kabul etmesin kimse. Mağdur olan sensin.

Bende bu şekil siparis üzerine satis yapıyorum. Amigurumi ve ceyizlik patik üzerine. Ben watsapla irtibatta oluyorum ve ürüne başladığıma ve bittiğine dair resim atıyorum. Hatta kargoya gidince bile resim atıyorum aklı kalmasın die. Ama kapora almadan başlamiyorum. Bi kac kez iptal eden oldu elimde ürün kaldığı için mağdur edildim kaporayi kabul etmeyenlere yapmıyorum. Yani şunu demek istedim size madem watsaptan ulaştı ürünün resmini falan atti mi. Ya da bitmiş halini falan insanlık hali geç kalmış olabilir ama size açıklama yaptı mı

Bende bu şekil siparis üzerine satis yapıyorum. Amigurumi ve ceyizlik patik üzerine. Ben watsapla irtibatta oluyorum ve ürüne başladığıma ve bittiğine dair resim atıyorum. Hatta kargoya gidince bile resim atıyorum aklı kalmasın die. Ama kapora almadan başlamiyorum. Bi kac kez iptal eden oldu elimde ürün kaldığı için mağdur edildim kaporayi kabul etmeyenlere yapmıyorum. Yani şunu demek istedim size madem watsaptan ulaştı ürünün resmini falan atti mi. Ya da bitmiş halini falan insanlık hali geç kalmış olabilir ama size açıklama yaptı mı
Whatsaptan hic irtibata gecmedik hicte resim almadım sadece dolap uzerinden satiş yaptıgıni soyledi. Bana aciklama yapmadi sadece neden iptal ettigime dair laf soyluyordu pazartesi kargolarim falan dedi ama bana cumartesi lazım

Whatsaptan hic irtibata gecmedik hicte resim almadım sadece dolap uzerinden satiş yaptıgıni soyledi. Bana aciklama yapmadi sadece neden iptal ettigime dair laf soyluyordu pazartesi kargolarim falan dedi ama bana cumartesi lazım
Hem suçlu hem güçlü bide laf söylüyor masallah.

ben vinted kullanıyorum, türkiyede var mı bilmiyorum ama dolap gibi bişe. orada kullancıı doğrulamak için kayıt esnasında alınıyor cep telefonu. ben acıkcası kayıt esnasında alınan gizli bilgilerin gizli kaldığını düşünmüyorum artık, hele de tr de.

Oyuncak pasta ama örülüyor

Bu örme pastayı küçük bir çocuğa mı hediye edecektiniz ? :olamaz: Örme yüzlerce oyuncak varken, oynarken gördüğünde birinin canının çekebileceği bir hediye seçmek ilginç olmuş. 😒 Hediyenin yetişmemesi, hediye sahibi için iyi, ören için kötü olmuş.

Bu örme pastayı küçük bir çocuğa minhediye edecektiniz ? :olamaz: Örme yüzlerce oyuncak varken, oynarken gördüğünde birinin canının çekebileceği bir hediye seçmek ilginç olmuş. 😒 Hediyenin yetişmemesi, hediye sahibi için iyi, ören için kötü olmuş.
Bana da saçma geldi ama sorgulamayayım dedim. 😂

Bir ara sisteme yüklenen formda tüm bilgiler açık adres telefon hersey gözüküyordu alışverişe bile gerek yoktu yine açık olabilir veya hiç düzelmemis olabilir

savcılığa vereceğinizi söyleyin kesilir

Screenshot_20230928_145502_Chrome.webp

Ay cok seker duruyor ama insanin cani ceker yahu 😒
Isirilmaz edilmez kenarda durur toz toplar bu 😷

Dolap uygulamasından bir satıcıya pasta örme siparişi verdim 2 hafta icinde bitirecegini soyledi ama 3 hafta oldu hala bitiremedi bende o siparişi dogum gunu hediyesi olarak verecektim. Sinirlendim iptal ettim hala zaman istemesine. Engelledim. Satıcı instagramimdan whatsabimdan bana yazmaya basladı bana nasil ulasmiş olabilir asıri rahatsız oldum.
watsap kişisel bişey dolapta gözükmez yönetici falan tanıyor muhtemelen oradan ulaşmış olabilir deli mi ne zorla satacak :D

ben vinted kullanıyorum, türkiyede var mı bilmiyorum ama dolap gibi bişe. orada kullancıı doğrulamak için kayıt esnasında alınıyor cep telefonu. ben acıkcası kayıt esnasında alınan gizli bilgilerin gizli kaldığını düşünmüyorum artık, hele de tr de.
Telefon numaraları gizli şu güne kadar bir kez numaramdan kimse ulaşmadı bana

Dolap desteğe yazın hemen satıcıya uyarı verip hesabını kapatsınlar. Yasak sizinle dolap dışında bir yerden iletişime geçmesi. Bir kere bana da ürünün bedeni olmamış iade zamanı da geçmiş diye kargo üzerinden numaramı bulmuş ulaştı ürünü alan kişi. Yok kocası polismiş yok olmayan ürünü illa iade alacakmışım. Hemen dolap desteğe bildirdim kadının hesabını kapattılar

Böyle bisey mi? Ay çok değişik geldi ve canım istedi of 😅😅😅

Eklentiler

• IMG_6835.webp
    IMG_6835.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 59
El işi olmasa da zamanlama teslim usulü bir işim var gece uyumadıgımı bilirim hep yetiştirmek için ne dendiyse o olmalı.. tabi sağlık vs gibi bir durum varsa o ayrı.
Yaptığı kendi hatası verdiği tarihte teslim etmesi gerek en sinir olduğum şeydir ayrıca hem teslim etmiyor hem iptale kızıyor ne alaka yani.

Belki konu sahibinin böyle bir hediye vermek istemesinin bir nedeni vardir. Herseyide bu kadar surgulamak bana sacma geldi. Yok elinde biri görür ve cani ceker falan biraz gereksiz. Amigurumi yapan biri olarak gayet güzel bir fikir.

İki üç örgünüzü atar mısınız çok merak ettim

Back
X