Dolap uygulamasında yaşadığım en ilginç olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dolap artık hırsız dolu.
Daha doğrusu toplumda çok yayılmış
Ürünüm gitti 1 parçası çalındı farklı Ürünü fotoğraflayip iade aldı ve tek parça geri geldi dolabın umrunda bile olmadı ben hesabı sileli çok oldu
Tutanak olmadan iade alamazlar. İnsanlar özel günlerde abideleri giyip iade ediyorlarmış. Ayakkabılar eski ile degistiriliyormus telefonu bile çalan olmuş Instagrama bakın kimsenin umurunda değil adam seri numarası atmış fatura atmış yok telefon gitmiş..
Bazen nasıl ayakta kalıyoruz gerçekten şaşırıyorum

Bir de üründe sorun varsa yardımcı olacaklarmış, ben ürün kullanıldı, istemiyorum, ücreti istiyorum diyorum söylenene bakın, bu arada yüz kez dayattılar aynı cümleyi, onaylıyor musunuz diye

Eklentiler

• Dolap.webp
    Dolap.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 112
Ben g.dolapsda satıs yapıyorm.En azından msj ozellıgı var.Alıcı ya ulasabılme ımkanı var.Dolapta asla ulasamıyorsun.Bı de orda 10 teklifin 1 ı gercek alıcı.Almıcagı seye teklif atıyor ınsanlar orda.Sacmalık.Bak sınırlendım yıne:)

G.dolapsta bulamiyorum aradıklarını, beğendiğim ürünler için mesaj attığımda da dönüş olmuyor , sanki kimse aktif kullanmiyor gibi.orayi

Gönderdiğim ürün birkaç gün şubede bekledi, sonra kargoda geri gönderiliyor yazdı. Bende bekliyorum ki geri gelecek. Sonra alıcı yorum yazdı çok teşekkür ederim ürünü aldım diye. Ben şaşırdım.
Sonra dolaba yazdım. Ürün gitmiş param yok diye. Bunlar hemen parayı alıcıya aktarmışlar. Diyor ki adresinizi yazın alıcı size KARŞI ÖDEMELİ göndersin. Ben defalarca yazıyorum anlatıyorum, yok diyor yapabileceğimiz başka bir işlem bulunmuyor diyor.
Ben karşı taraf göndermezse nolacak hem ben kullanılmış ürünü istemiyorum.
Napıcağımı şaşırdım ya yeminle zaten kendi derdim bana yetiyor bu nedir ya
Sen alıcı misin gönderici misin ablacım çok karışık konu

Bir de üründe sorun varsa yardımcı olacaklarmış, ben ürün kullanıldı, istemiyorum, ücreti istiyorum diyorum söylenene bakın, bu arada yüz kez dayattılar aynı cümleyi, onaylıyor musunuz diye
4 gunde kargoya vermesı lazım.En son gun verıyorlar kargoya e kullandı 4 gun benım urunumu ısını gordu?Yanı buna nasıl ızın verıyorlar anlamıyorm .Ertesı gun kargolasın ozaman banane.

G.dolapsta bulamiyorum aradıklarını, beğendiğim ürünler için mesaj attığımda da dönüş olmuyor , sanki kimse aktif kullanmiyor gibi.orayi
Orda dolap gıbı bıldırım gelmıyor:(Uygulamaya gırersen goruyorsun bıldırımı ondan donusler gec oluyordur.Ben aktıf kullanıcı oldıugumdan gun ıcınde gırıp bakıyorm da goruyorm msjları:)

Abartısız uygulamada 100 kez onaylıyor musunuz başka seçenek bulunmuyor diye bir hafta dayattılar alıcı ürünü geri göndersin diye kabul etmedim her seferinde tekrar tekrar yazdım kullanılmış ürünü istemediğimi, zaten alıcı da yoktu sisteme girmiyordu yani göndermezdi yine de kabul etmedim. En sonunda ürün değerinde kupon tanımlamayı teklif ettiler mecbur kabul ettim daha fazla uğraşmamak için. Alıcıya da sizin kısmetinizmiş ben kupon olarak aldım dedim alıcı sisteme girdiğinde tekrar tekrar baktığını ücretin aktarılmadığını söyledi artık nasıl bişeyse.
Yani böyle olaylar olabiliyor , tabi çoğunlukla sorun yaşamadım ama artık max 100 tlnin üzerinde bişey satmam güvenipte

Abartısız uygulamada 100 kez onaylıyor musunuz başka seçenek bulunmuyor diye bir hafta dayattılar alıcı ürünü geri göndersin diye kabul etmedim her seferinde tekrar tekrar yazdım kullanılmış ürünü istemediğimi, zaten alıcı da yoktu sisteme girmiyordu yani göndermezdi yine de kabul etmedim. En sonunda ürün değerinde kupon tanımlamayı teklif ettiler mecbur kabul ettim daha fazla uğraşmamak için. Alıcıya da sizin kısmetinizmiş ben kupon olarak aldım dedim alıcı sisteme girdiğinde tekrar tekrar baktığını ücretin aktarılmadığını söyledi artık nasıl bişeyse.
Yani böyle olaylar olabiliyor , tabi çoğunlukla sorun yaşamadım ama artık max 100 tlnin üzerinde bişey satmam güvenipte

İyi yapmışsınız . Kuponun kullanma tarihini geçirmeyin sakın.

birebir kupon kadar ürün alabilecekmişiniz yoksa kuponun 2 katı kadar ürün alıp aldığınız üründen kuponumu düşecekler bunu merak ettim.

kolay gelsin

Ürün belli bir sürenin sonunda otomatik onaylanır. Sizin otomatik onayı ertelemeniz gerekirdi uygulama üzerinden. Dolap desteğe yazın sürekli kupon verirler muhtemelen ürün tutarında

Bende bayram öncesi yüklü b8r satış yapmıştım , bayramdan bir gün önce teslim edildi , alıcı bir güzel kullandı ürünümüz bayramda sonra sahte bu ürün deyip bayramdan sonra iade etti
Dolapla yazmıştım sahte değil kanitlarim diye fotoğrafını attım falan kabul etmedi dolap ve ürün geri geldi bana
Zaten içime sinmemisti alıcı, şimdi artık içime sinmeyen kimseye satış yapmıyorum, doğru dürüst yazanlara yapıyorum
Bu arada ürün bana geldikten bir hafta sonra satildi tekrar ve alıcı 5 yıldız verdi harika orijinal bir ürün diye
Dolap destek gerçekten çok kotu
Çok sinir bozucu cidden.

ayy mecburen kullandığım ama kullanırkende bir ton saydırdığım site kendisi. ben olsam kuponu kabul etmezdim, ne alaka hesabıma yatacak para varken zorunlu olarak siteden kullanmak zorunda kalayım?

bence şikayetvar'a yazın.

Ürün belli bir sürenin sonunda otomatik onaylanır. Sizin otomatik onayı ertelemeniz gerekirdi uygulama üzerinden. Dolap desteğe yazın sürekli kupon verirler muhtemelen ürün tutarında
Belli bir süresi olduğundan değil kargo alıcıya teslim edildi demek yerine iade ediliyor diye yanlış girmiş ve hemen para alıcıya aktarılmış

İyi yapmışsınız . Kuponun kullanma tarihini geçirmeyin sakın.

birebir kupon kadar ürün alabilecekmişiniz yoksa kuponun 2 katı kadar ürün alıp aldığınız üründen kuponumu düşecekler bunu merak ettim.

kolay gelsin
detay vermeden kupon onayı istediler kupon verelim diye. Ben sordum alt limiti yok değil mi diye teyit ettikten sonra onayladım. . Alt limit yoktu 0 tl üstü yazıyordu. Tek ürünlük kupon o değeri karşılayacak şekilde ürün aldım

Dolap uygulaması benim için bitti artık. Hem satıcıya komisyon uyguluyor, hem de alıcıya hizmet bedeli yansıtıyor. Yansıttığı hizmet bedeli satın aldığın ürünün bedeline göre değişiyor. Bu büyük sahtekarlık. 2. el ürün alıp satıyorsun onu da sıfır ürün parasına getiriyorlar resmen. Ve o kadar kargo bedeli alıyorlar ama kargo seçeneğinde ptt kargo ve sürat var. O firmalar da kafalarına göre getiriyorlar veya getirmiyorlar. Salak saçması bir site artık benim için.

Dolap uygulaması benim için bitti artık. Hem satıcıya komisyon uyguluyor, hem de alıcıya hizmet bedeli yansıtıyor. Yansıttığı hizmet bedeli satın aldığın ürünün bedeline göre değişiyor. Bu büyük sahtekarlık. 2. el ürün alıp satıyorsun onu da sıfır ürün parasına getiriyorlar resmen. Ve o kadar kargo bedeli alıyorlar ama kargo seçeneğinde ptt kargo ve sürat var. O firmalar da kafalarına göre getiriyorlar veya getirmiyorlar. Salak saçması bir site artık benim için.
Dolap ilk açıldığında üye olmuştum, kargo her iki taraf için bedavaydı, komisyon %10du, onun dışında bir ücret alınmıyodu, nerde o günler 😅

Dolap ilk açıldığında üye olmuştum, kargo her iki taraf için bedavaydı, komisyon %10du, onun dışında bir ücret alınmıyodu, nerde o günler 😅
evet benim üye olduğum ilk yıllarda iyi gibiydi. resmen bkunu çıkardılar. geçen 30 tl kupon verdi trendyol üzerinden.
iki adet telefon kılıfı seçtim 120 tl tutması gerekiyordu. 18 tl kargo ücreti çıkardı 16 tl hizmet bedeli çıkardı 154 tl hesap çıktı :D :D kuponu bana gani gani geçirmeye çalıştılar ama çilekli entarili ben yer miyim ulen bu numaraları :D :D
kargo ücreti 18 tl olmuş yuh yani sürat kargoya 1 tl bile fazla.. :D :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X