Dolapda toz böcekleri

Fosforlukuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
1.404
831
kizlar lutfen yardim edin karsi komsunun evinde mutfak dolaplarinin alt kisminda kucuk toz gibi bocekler cikmaya baslamis bocek ilaclari falan fayda etmiyo yasayan bilen cozum bulan varsa lutfen yardim edin kadin bize gelip gittikce korkuyorum benim evime de musallat olur diye o igrenc bocekler

kizlar lutfen yardim edin karsi komsunun evinde mutfak dolaplarinin alt kisminda kucuk toz gibi bocekler cikmaya baslamis bocek ilaclari falan fayda etmiyo yasayan bilen cozum bulan varsa lutfen yardim edin kadin bize gelip gittikce korkuyorum benim evime de musallat olur diye o igrenc bocekler
Eğer çözüm olmazsa evet size ve bütün apartmana gelir böcekler ve çözümü bir ilaç firması tarafından bütün apartmanın ve apartmanda ki evlerin,bahçe,loğar gibi yerlerin,merdiven boşluğu vs her yerin ilaçlaması gerek,eğer bir tek kendi evini ilaçlatırsa komşunuz çözüm olmaz yine çıkar ama dediğim gibi bütün heryer ilaçlanırsa çözüm olur.

Eğer çözüm olmazsa evet size ve bütün apartmana gelir böcekler ve çözümü bir ilaç firması tarafından bütün apartmanın ve apartmanda ki evlerin,bahçe,loğar gibi yerlerin,merdiven boşluğu vs her yerin ilaçlaması gerek,eğer bir tek kendi evini ilaçlatırsa komşunuz çözüm olmaz yine çıkar ama dediğim gibi bütün heryer ilaçlanırsa çözüm olur.
tesekkur ederm ya herkes diyo ilaclatin diye ama benim dusundugum kadar bayanin kendisi dusunmuyo aklima geldikce kaşıntı basiyo beni tum vucudum kabardi ufacik bebegim var cildirmak uzereyim

tesekkur ederm ya herkes diyo ilaclatin diye ama benim dusundugum kadar bayanin kendisi dusunmuyo aklima geldikce kaşıntı basiyo beni tum vucudum kabardi ufacik bebegim var cildirmak uzereyim
Şimdiden önlem alınması gerek,daha yeni çünkü bütün apartmanla konuşun eğer oturduğunuz yer site ise site yönetimi ile konuşun.Böcekler çoğaldık sıra büyür ve her yere yumurta bırakır önlem alınmazsa, sonrada ısırabilir yani hele de küçük bebeğiniz varmış.

Şimdiden önlem alınması gerek,daha yeni çünkü bütün apartmanla konuşun eğer oturduğunuz yer site ise site yönetimi ile konuşun.Böcekler çoğaldık sıra büyür ve her yere yumurta bırakır önlem alınmazsa, sonrada ısırabilir yani hele de küçük bebeğiniz varmış.
bilmiyorum insanlarla ugrasmak cok zor site degil malesef yonetim diye bisey de yok hepsi yasli insanlar apartmandakiler ve biz bisey dedigimizde kaale bile almiyolar herseyi onlar bilir cunku.cevabin icin tesekkur ederim bu arada

komşunuza güzel bir dille, belediye ye haber verip ilaçlatsak mı? zehirlenirsiniz bu böceklerden, yemeklerinize karışır fark etmeden dersiniz. razı olur umarım.

benim arkadaşımın evinde de cıktı, ama üzgünüm ilaçlama fayda etmiyor... ama kolonyada buldu çözümü :KK73:

Kolonyamı ? enteresan bir fikir o_Onasıl yapmış ki kolonya ile çözmüş durumu merak ettim:KK17:acaba üstlerine kolonya döktü böcekler de kör olup toplu intihara mı kalkıştı :KK70:

Aşırı derecede böcek fobisi olan biri olarak evlenirken evime taşınma sırasında gördüğüm onlarca kalorifer böceğini 1 günde yok ettim. 1 buçuk yıldır evliyim ama hala böcek yok çok şükür. Nasıl mı? Eczaneden toz halinde borik asit alıyorsun. Bir tüm büyük patatesi haşlıyorsun ve çatalla ezerek içine borik asiti karıştırıyorsun. Elde ettiğin püreyi küçük gazete kağıtlarının üzerine birer kaşık koyarak dip, köşe, dolap içi, karanlık ve nemli neresi varsa koyuyorsun. Bundan daha kesin çözümü yok. Tarım ilacıyla ilaçlatsan da fayda etmiyor o mahluklara.

kadindan mi yayiliyor bocekler? ne sacma bi dusunce..

kadindan mi yayiliyor bocekler? ne sacma bi dusunce..
kadindan yayiliyo demedim dikkat ederseniz toz bocekleri oldugu icin kiyafette farketmeden gelebilir bi tane bile gelse eve yayilmasi cok olagan. kapi acik olsa kapidanda gelebilir.kadin yayiyo vs dusunmedim. sadece magduriyetimden bahsettim.dusunemi sacmaligi yada mantigi bana kalsn sadee yardim istedim

kadindan yayiliyo demedim dikkat ederseniz toz bocekleri oldugu icin kiyafette farketmeden gelebilir bi tane bile gelse eve yayilmasi cok olagan. kapi acik olsa kapidanda gelebilir.kadin yayiyo vs dusunmedim. sadece magduriyetimden bahsettim.dusunemi sacmaligi yada mantigi bana kalsn sadee yardim istedim
ben boyle yorumladim.. benim gorusum.. yorum istediysen hepsine razi olacaksin, sadece isine gelenlere degil :KK66:

X