Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özeller uyguluyor.23 yaşında bir insana bu bahsi geçen tedaviler uygulanıyor mu bu arada?
Nasil bir imtihandır bu boğazı düğüm düğüm oluyor insanin.Yaşın daha ufaktir seversin evlenirsin tam hayaline kavuşursun sevdigin adamla mutlu bir yuva kurdum muradima erdim dersin hayatının ortasina kocaman bir boşluk olusur EVLAT!!! ignler narkozlar yersin ama hic biri insanlarin "kiz daha doğurmadın mi bitane getir"demeleri kadar acitmaz insani.
Annene ablana anlatmazsin üzülürler diye dertlesecek kimsen yoktur kendini kendini yer bitirirsin.
Her ay adet oldugunda yastığı agzina alir ağlarsın hüngür hüngür.Benim gibi binlerce kadin vardir ANNE olmak isteyen ama olamayan...
ALLAHIM BEBEGINI COPE ATAN ONU ÖLÜME TERK EDEN KADINLAR YERİNE BIZIM GIBI DEGIL BEBEGI COPE ATMAK BEBEK OLSUN DIYE DÜNYANIN ILACINI KULLANAN ANNELIGI HAK EDEN BANA BENIM GIBI OLAN KARDESLERIME VER...
Canım benım sana dua edecegım.Ablamda 2 kere dış gebelık gecırdı .Gecen elyısı ıkız dogurdu .Beraber gormeye gıttık.Benım yuregım yandı .Allahım sen herkese ısteyem herkese nasıp et.Nasil bir imtihandır bu boğazı düğüm düğüm oluyor insanin.Yaşın daha ufaktir seversin evlenirsin tam hayaline kavuşursun sevdigin adamla mutlu bir yuva kurdum muradima erdim dersin hayatının ortasina kocaman bir boşluk olusur EVLAT!!! ignler narkozlar yersin ama hic biri insanlarin "kiz daha doğurmadın mi bitane getir"demeleri kadar acitmaz insani.
Annene ablana anlatmazsin üzülürler diye dertlesecek kimsen yoktur kendini kendini yer bitirirsin.
Her ay adet oldugunda yastığı agzina alir ağlarsın hüngür hüngür.Benim gibi binlerce kadin vardir ANNE olmak isteyen ama olamayan...
ALLAHIM BEBEGINI COPE ATAN ONU ÖLÜME TERK EDEN KADINLAR YERİNE BIZIM GIBI DEGIL BEBEGI COPE ATMAK BEBEK OLSUN DIYE DÜNYANIN ILACINI KULLANAN ANNELIGI HAK EDEN BANA BENIM GIBI OLAN KARDESLERIME VER...
Yas mühim mi sizce ? Sacmaliyosunuz ve inanin 40 yasindaki kadinlarda benim yaslarda anne olmak icin cabalamistir ve 40 yasina hala cabaliyodur.Pesssss gören de 40 sanır
Isyan etmedim dua ettimBu nasil bir isyandir..
23 yasindasin daha. Yir-mi uc... Sandim ki menapoz caginda bir kadinin isyani...
Genceciksin. Bir dur, bir rahatla... Su evliligi dota doya bir yasa.
Benim de olmuyordu. senin gibi isyan etmedim ama. Sonra olmuyorsa olmuyordur diye biraktim. Ne zamanki dusunmedim, sadece bebek yapmak icin cinselligi yasamadim, kendimi serbest bıraktim, sonra anne oldum.
Yas mühim mi sizce ? Sacmaliyosunuz ve inanin 40 yasindaki kadinlarda benim yaslarda anne olmak icin cabalamistir ve 40 yasina hala cabaliyodur.
Ben evlat kokusu derken siz ve siz gibiler bunu kınayıp pes diyosnz yorum yapmamissnz zaten sadece pes demissiniz ona da gerek yoktu
Malesef bende ilk bir yil dusunmedim ama sonrasinda doktorlar zor olur dedi sperm sayisi sifir amh düşük keske bende sizin gibi kafadan atinca hamile kalsam bebeğinizi saglicakla kucaginiza alin23 yaşında muradıma ermek olarak tabir ettiğim şey paramı kazanıp kariyer sahibi olmaktı. neyse. herkesin derdi başka.
iki yıl çocuk tedavisi oldum.
bildiğim tek şey çocuk istemeyi bırakıp tedaviyi sonlandırdığımda hamile kaldığımdı.
Evet pesss
Yaş 23 dilerim başınıza gelmez ama genelde boyle diyenlerin basina geliyo
Dilerim basina gelmez ama kınayan herkesin başına geliuoEvet pesss
Yaş 23 ya
Hatta yuh
Yazdiklarini bir okur musun? Isyan mi degil mi? Buyuk buyuk harflerle yazmissin bir de. Dua ediyor gibi ama isyan edercesine...Isyan etmedim dua ettim
Kaç yıllık evlisinYas mühim mi sizce ? Sacmaliyosunuz ve inanin 40 yasindaki kadinlarda benim yaslarda anne olmak icin cabalamistir ve 40 yasina hala cabaliyodur.
Ben evlat kokusu derken siz ve siz gibiler bunu kınayıp pes diyosnz yorum yapmamissnz zaten sadece pes demissiniz ona da gerek yoktu
2 ilk bir yil düşünmedik sonra hastaneye gittik doktor daha 23 yasindasin amh cok dusuk esim iki defa amelyat oldu sperm 0 elinizi cabuk tutun dedi ama bunu anlamiyolar malesefKaç yıllık evlisin
Yazdiklarini bir okur musun? Isyan mi degil mi? Buyuk buyuk harflerle yazmissin bir de. Dua ediyor gibi ama isyan edercesine...