Doldurulmasi zor bosluk

Aynı yaştayız Evlilik bile dudak uçuklatırken çocuğu düşününce fena oldum Hele de kuraklığın kapıda olduğu, virüslerin kol gezdiği ve mahvettiğimiz doğa yüzünden daha nice virüslerle uğraşacağımızı bas bas bağırarak söyledikleri bir dünyaya yani
Bu kadar kasmayın lütfen Yaşınız aşırı genç Rahatlayın baska seylere odaklanın o zaman olur belki

33 yaşındayım, bebek yok mu bebek diyen herkese daha ben bebeğim diyorum. Az önce 40 yaşında bi kadın arkadaşımla aynı muhabbeti yaptık. Ya ben hiç hazır hissetmiyorum anneliğe diyor, ben de dedim. Vallahi Allah bizi affetsin =) Çok gençsiniz, evliliğiniz otursun, tadını çıkarın baş başa olmanın. Allah inşallah isteyen herkese doğru zamanda anneliği tattırır.

Amin canım, bu da bir imtihandır, kimi evladıyla imtihan olur kimi evladının olmamasıyla. Çok gençsin yol uzun zamanı vardır elbetteki. Biz ne desek yalan olur ama seni çok iyi anladığımı bil lütfen. Rabbim zamanı gelince nasip edecektir ınş canım. Sen çevreye kulağını tıkamaya çalış çünkü onlar hep konuşacaklar unutma. Allahım tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş sana ve isteyen herkese inş 💕🙏

Nasil bir imtihandır bu boğazı düğüm düğüm oluyor insanin.Yaşın daha ufaktir seversin evlenirsin tam hayaline kavuşursun sevdigin adamla mutlu bir yuva kurdum muradima erdim dersin hayatının ortasina kocaman bir boşluk olusur EVLAT!!! ignler narkozlar yersin ama hic biri insanlarin "kiz daha doğurmadın mi bitane getir"demeleri kadar acitmaz insani.
Annene ablana anlatmazsin üzülürler diye dertlesecek kimsen yoktur kendini kendini yer bitirirsin.
Her ay adet oldugunda yastığı agzina alir ağlarsın hüngür hüngür.Benim gibi binlerce kadin vardir ANNE olmak isteyen ama olamayan...
ALLAHIM BEBEGINI COPE ATAN ONU ÖLÜME TERK EDEN KADINLAR YERİNE BIZIM GIBI DEGIL BEBEGI COPE ATMAK BEBEK OLSUN DIYE DÜNYANIN ILACINI KULLANAN ANNELIGI HAK EDEN BANA BENIM GIBI OLAN KARDESLERIME VER...

Pesssss gören de 40 sanır

Nasil bir imtihandır bu boğazı düğüm düğüm oluyor insanin.Yaşın daha ufaktir seversin evlenirsin tam hayaline kavuşursun sevdigin adamla mutlu bir yuva kurdum muradima erdim dersin hayatının ortasina kocaman bir boşluk olusur EVLAT!!! ignler narkozlar yersin ama hic biri insanlarin "kiz daha doğurmadın mi bitane getir"demeleri kadar acitmaz insani.
Annene ablana anlatmazsin üzülürler diye dertlesecek kimsen yoktur kendini kendini yer bitirirsin.
Her ay adet oldugunda yastığı agzina alir ağlarsın hüngür hüngür.Benim gibi binlerce kadin vardir ANNE olmak isteyen ama olamayan...
ALLAHIM BEBEGINI COPE ATAN ONU ÖLÜME TERK EDEN KADINLAR YERİNE BIZIM GIBI DEGIL BEBEGI COPE ATMAK BEBEK OLSUN DIYE DÜNYANIN ILACINI KULLANAN ANNELIGI HAK EDEN BANA BENIM GIBI OLAN KARDESLERIME VER...
Canım benım sana dua edecegım.Ablamda 2 kere dış gebelık gecırdı .Gecen elyısı ıkız dogurdu .Beraber gormeye gıttık.Benım yuregım yandı .Allahım sen herkese ısteyem herkese nasıp et.

23 yaşında muradıma ermek olarak tabir ettiğim şey paramı kazanıp kariyer sahibi olmaktı. neyse. herkesin derdi başka.
iki yıl çocuk tedavisi oldum.
bildiğim tek şey çocuk istemeyi bırakıp tedaviyi sonlandırdığımda hamile kaldığımdı.

Ne güzel hayaller kurmuş sevdiğiniz adamla evlenmişsiniz, tadını çıkarın 😉
Bebeğiniz olacaktır, neden olmasın? Allah takdir ettiyse olur, zamanını bekliyordur. Bu kadar karamsar olmayın.
Çok gençsiniz,sonra pişman olursunuz kendinizi yediğiniz bu günler için.Çünkü böyle ağlamakla elde edilmiyor.
Kafanızı meşgul edecek şeyler bulun, kimseye aldırış etmeyin. Üzülmeyin de. Stres de tetikler olumlu olmakta fayda var.
Sizinle aynı yollardan geçmiş biri olarak yazdım bunları.
İnşallah Allah kalbinize göre versin, her isteyene versin.

Bu nasil bir isyandir..
23 yasindasin daha. Yir-mi uc... Sandim ki menapoz caginda bir kadinin isyani...
Genceciksin. Bir dur, bir rahatla... Su evliligi dota doya bir yasa.
Benim de olmuyordu. senin gibi isyan etmedim ama. Sonra olmuyorsa olmuyordur diye biraktim. Ne zamanki dusunmedim, sadece bebek yapmak icin cinselligi yasamadim, kendimi serbest bıraktim, sonra anne oldum.

Pesssss gören de 40 sanır
Yas mühim mi sizce ? Sacmaliyosunuz ve inanin 40 yasindaki kadinlarda benim yaslarda anne olmak icin cabalamistir ve 40 yasina hala cabaliyodur.
Ben evlat kokusu derken siz ve siz gibiler bunu kınayıp pes diyosnz yorum yapmamissnz zaten sadece pes demissiniz ona da gerek yoktu

Bu nasil bir isyandir..
23 yasindasin daha. Yir-mi uc... Sandim ki menapoz caginda bir kadinin isyani...
Genceciksin. Bir dur, bir rahatla... Su evliligi dota doya bir yasa.
Benim de olmuyordu. senin gibi isyan etmedim ama. Sonra olmuyorsa olmuyordur diye biraktim. Ne zamanki dusunmedim, sadece bebek yapmak icin cinselligi yasamadim, kendimi serbest bıraktim, sonra anne oldum.
Isyan etmedim dua ettim

Yas mühim mi sizce ? Sacmaliyosunuz ve inanin 40 yasindaki kadinlarda benim yaslarda anne olmak icin cabalamistir ve 40 yasina hala cabaliyodur.
Ben evlat kokusu derken siz ve siz gibiler bunu kınayıp pes diyosnz yorum yapmamissnz zaten sadece pes demissiniz ona da gerek yoktu

Evet pesss
Yaş 23 ya
Hatta yuh

23 yaşında muradıma ermek olarak tabir ettiğim şey paramı kazanıp kariyer sahibi olmaktı. neyse. herkesin derdi başka.
iki yıl çocuk tedavisi oldum.
bildiğim tek şey çocuk istemeyi bırakıp tedaviyi sonlandırdığımda hamile kaldığımdı.
Malesef bende ilk bir yil dusunmedim ama sonrasinda doktorlar zor olur dedi sperm sayisi sifir amh düşük keske bende sizin gibi kafadan atinca hamile kalsam bebeğinizi saglicakla kucaginiza alin

Kaç yıllık evlisin

Her nasip vaktine esirdir canım. yaşın da çok genç , hormonlarına baktırdıysan, eşin de muayene olduysa bişey çıkmadıysa akışına bırak. Vaktinde olucak sabret.🙏🏼

Back
X