- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Kuşum sen mezun olmustun diymibak ben onu unuttum hep takimdayiz ya çıkmış aklimdan tadida cok guzeldi keske tattirabilseydim ama denemeni tavsiye ederim mutlaka balım
Haklısın canım biliyorum zehirlendiğini okumuştum Allah tekrarını yaşatmasın oh afiyet olsunBende en cok hamsi ve palamutu severim kuzum :)) cipura levrek te severim ama onlar ayrı.burda taze balık satilmadigi icin 2 defa zehirlenme yaşadım.insallah bunda da yasamam.taze dediler kefiliz dediler ama bakalim :) balıktan sogudum biraz burda ama yarisma vesilesiyle tekrardan yedim ve cok guzeldi ❤❤
Amiinn sagol aslım benim eksik olma canimsinHaklısın canım biliyorum zehirlendiğini okumuştum Allah tekrarını yaşatmasın oh afiyet olsun
Cok tesekkur ederimNefis görünüyor ellerine sağlık :)
Cok sagoll canım nevomm benimm bitanemmEllerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Efseriiimmm canim benimYiyebildiğim balıklar arasında cupra
Ellerine sağlık yarışmada bol şanslar
Amiinn sagol aslım benim eksik olma canimsin
Cok sagol emiramm tesekkur ederimEline sağlık canim süper olmuş. Başlığa da ayrıca bittimbaşarılar diliyorum
Kuzum sevgi pıtırcıgımEfseriiimmm canim benimcok teşekkür ediyorum balımm
Canimin parçasıKuzum sevgi pıtırcıgım
Çok sagol canım hazalim begenmene cok sevindim seninde ellerine sağlık kuşumVuhuuuuuu hatun sen neler yaptin bayildiiim
Hem de en sevdiğim çupira
Çok harika olmuş ellerine sağlık fistigim
Sagol canim benimHarikaellerine saglkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?