Dolgu eritme hakkında yardım

byz133

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
7
0
1
29
Merhaba. 1.5 sene önce elmacık ve cene dolgusu yaptırdım toplamı 3 ml. Ancak kendimde bi türlü begenemedim. Yüzüm büyüdü, cenem sivrileşti. Bu görüntüden rahatsız oldugum icin eritmek istedim ancak burda yazan yorumları görünce korkup hep vazgectim. Kendi dokununda eridigini yazmıslar veya çöküntü olabilecegini. Daha önce eritme işlemi yaptıran biri varsa demeyimlerini iletebilir mi?

Merhaba nasıl erittirdinizmı benımde tam 1,5 yıl oldu yaptıralı yuzumün yarısı baska yarısı baska oldu göz altlerımda hc sorun yokken tobalanma oldu yanak ve sakak dolgusundan ve erıme bunca zaman sadece yuzde 30 yuzde 40 gıbi hatta nıyeyse goz altlarımın tekı cokuk tekı degıl felaket yanı bende ozamanlar eritmeden korkmustum dr da bır yılda kalmıycak hıc demıstı bende sabır ettım bır yıl ama hala erime yok erıtsemmı dıye dusunuyorum burda okuyorum bazıları 3 senede erimiş bır 1,5 yıl daha sabredemem sızde nasıl oldu durum

Merhaba nasıl erittirdinizmı benımde tam 1,5 yıl oldu yaptıralı yuzumün yarısı baska yarısı baska oldu göz altlerımda hc sorun yokken tobalanma oldu yanak ve sakak dolgusundan ve erıme bunca zaman sadece yuzde 30 yuzde 40 gıbi hatta nıyeyse goz altlarımın tekı cokuk tekı degıl felaket yanı bende ozamanlar eritmeden korkmustum dr da bır yılda kalmıycak hıc demıstı bende sabır ettım bır yıl ama hala erime yok erıtsemmı dıye dusunuyorum burda okuyorum bazıları 3 senede erimiş bır 1,5 yıl daha sabredemem sızde nasıl oldu durum
Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm. Ben eritmedim korktugum icin açıkcası. Hala mutlu degilim. Eritmek istiyorum ama korkuyorum. Bende sizin gibi erir diye bekledim ama 2 sene oldu nası bi dolguysa erimiyor asla

Merhaba. Hiç korkulacak birşey değil. Ufak bir kesi ile tamamen çıkarılabiliyor dolgu malzemesi vücudun neresinde olursa olsun. Önemli olan ehil bir cerrahın yapması.Bizzat şahidim tamamen eritilip çıkarıldığına.

Merhaba. Hiç korkulacak birşey değil. Ufak bir kesi ile tamamen çıkarılabiliyor dolgu malzemesi vücudun neresinde olursa olsun. Önemli olan ehil bir cerrahın yapması.Bizzat şahidim tamamen eritilip çıkarıldığına.
Merhaba kesiyle nasıl çıkarılıyor? hyaluronidaz dolgu eritme maddesini enjekte ederek eritiliyor diye biliyorum. Birde eritildikten sonra eriyen bölgede sarkma, gevşeme olmuyor mu?

Merhaba kesiyle nasıl çıkarılıyor? hyaluronidaz dolgu eritme maddesini enjekte ederek eritiliyor diye biliyorum. Birde eritildikten sonra eriyen bölgede sarkma, gevşeme olmuyor mu?
Maksimum yarım-1 cm kesi ile tahliye ediyor. Hyaluronidaz ile yapılmıyor cünkü bu madde tamamını eritmiyor ve dokularda travma olusturuyor. Erimeden sonra gevşeme oluşuyor fakat sarkma olmuyor.

Merhaba benimde tam 2 sene oldu ancak sizinde dediginiz gibi %40 ı gibi bi erime mevcut. Korktugum icin erittiremedim. Suandada gözüme daha az batıyor eskiye göre daha iyi geliyor biraz eridigi için. Ama cok arastırdım ben eriten cok kişi var ve bi sorunla karşılasmamıslar. Ben eritsemde tekrar ceneme yaptırmam gerekecegi icin maddi anlamda iki kere masraf etmek istemedigim icin kararsızım. Hala düşünüyorum ama bence çok mutsuzsanız eritin. Yüzünüzdeki asimetri sebebine bi tarafını daha cok kullanmanızdan kaynaklı o taraf daha cabuk erimiş olabilir

Back
X