Arkadaslar gecen hafta burna dolgu maddesiyle sekil veren guner uysal la gorustum 2 kez ameliyat gecirdim su an yan profilden cok duzgun bir burnum war ama onden bakildiginda bazi yerleri doldurtarak sorunlu yerleri kapatmak istiorum(burun kanatlari ve kikirdak arasinda ki bolumu doldurarak daha dolgun bir burun ucu ve daha kalkik bir gorunum icin) ... doktorun yaklasimi iyiydi dolgu uyguladigi hastalara baktim gayet basariliydi...mesela onden bakildiginda cok ince gorunen burunlari kalinlastirmis ... kemerli bir burunu dumduz yapmis ve cok estetik duruodu ... bana 1 cc den fazla dolgu gitmeyecegini 200 euro maliyeti oldugunu istersem kalici istersem gecici yapabilecegimizi ikisininde maliyetinin ayni oldugunu soledi,herhangi bir zarari olmadigini eger estetik ameliyatta kikirdak konulmussa kikirdaklara zarari olmayacagini kullandigi maddenin poliaclamid hidrojen %80 inin su oldugunu vs anlatti ... aranizda guner uysal a bu yontem icin basvurmus gorusmus arkadslar war mi ? benim kendi doktorum bu yontemi yaptirmak istiorum dedigimde iki isim sundum bana guner uysal a git dedi ... forumda sanki bir arkadas bu yontem icin basvurmus fakat sonuctan memnun kalmadigini solemisti ... ameliyat gerekmeyen kucuk kusurlu burunlar icin bence ameliyata gerek yok bu uygulama cok basarili ve yararli duruo ...yardimlarinizi bekliorum ...