evetben yaptırdım dogu maddesi.korkunç oldu benimki.doktorunu iyi seç
aynı şekilde bende öğrenmek istiyorum,benim yanaklarım da çok çöktü kilo alsam bile başka yerlerim alıyor yüzüm hep aynı lütfen fiatınıda söylerseniz çok iyi olur.teşekkürler.
magicplast var cnm..etilerin girişinde.dr.güner uysal..onda kalıcı dolgu maddesi var vücutla uyumlu..zaten bu dolgu konusunda çok uzman..ona gidebilirsin..çok güzel yapıyo..biz denedik:))
cnm ben poliakrlamid diye bi dolgu maddesi yaptırttım..aquamid ve bioalcamid türeci..yani aynı maddeler..isimleri değişik..içerikleri aynı..çokta memnun kaldık..çok doğal ve ihtiyaç karşılayıcı..
rica ederim cnm..ömür boyu kalıcı dedi ama bilemem tabi..doğrudur heralde neden yanlış bişi sölesinlerki:))
işte benimde en çok istediğim şey dudak dolgusu ama pek bilgim yok ben kalıcı istiyorum bunun için illede silikonmu yaptırmak lazım yoksa Restylane işe yararmı yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar[/Qo dediğin dolgu maddesi 3 ayda erir cnm..sen kalıcı olanlardan yaptırırsan ama ii biyere memnun kalırsın...bioalcamid,aquamid,poliacralamid türevi dolgu maddeleri..insan vücuduna hiçbir zararı olmayan ve uygulandıkları yerde kalan maddelerdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?