ay dolgun yanagı napcaksınız
benim dolgunda noluyo
fotolarda karpuz gibi çıkıyorum
Merhaba Selisha ben de 2 hafta önce üst dudağıma restilen enjekte ettirdim. Benim doktorum kalıcı dolgudan yana değil, zararlıymış. 1 yıl gidiyomuş bunlarda. İnanılmaz doğal ve güzel oldu, ördek dudağı gibi olacak diye çok korkuyodum walla. Kutusunu 400tl 'ye yaptırdım canım. Etiler Akmerkez karşısında, Dr Aylin hanıma yaptırdım
cnm ben poliakrlamid diye bi dolgu maddesi yaptırttım..aquamid ve bioalcamid türeci..yani aynı maddeler..isimleri değişik..içerikleri aynı..çokta memnun kaldık..çok doğal ve ihtiyaç karşılayıcı..
Ben dudak kenarımdaki çöküntüler için dolgu yaptırdım. Çok doğal durdu, gerçi iki seans daha gideceğim. Dokununca hissedilmiyor, üst dudağımın çerçevesine de yaptırmak istiyorum ama dokunulduğunda sertlik olur diye korkuyorum.
canım senin muhittin aktaş'ını aradım çok komik bir drben adana'da doktor muhittin aktaş diye medikal uzmanda yaptırmıştım bende gören begenen 6kişiyi götürmüştüm buralarda olsan zevkle yardımcı olurdum ;ama dokturum egitime,seminere istanbula geliyo h.alanında buluşun dermişim lülülülülülülülülülülülü
ben bir plastik cerraha yuzume dolgu yaptirdim ama goz kenarlarimda top top kaldi cok kötü görünüyor 3 aydir böyle dolasiyorum eski halime dönmek icin neler vermezdim lutfen yaptirmayin cizgilerim daha iyiydi
Arkadaşlar herkese merhaba..Ben de yıllar içinde zayıflayan ve çöken yüzüm ve kaz ayaklarım yüzünden çok rahatsızdım.Fotoğraf çektirmekten kaçıyordum.Gayrettepe Florance Nihgtingale Hastanesi'nden Op.Dr.Serkan Dinar'a tavsiye üzerine başvurdum.Son derece doğal bir dolguyla beni aynalarla barıştırdı.Alnıma da botox yaptı.Kesinlikle abartılı olmadı,artık fotograflarda gururla poz veriyorum.Eli de çok hafif,hiç acı çekmedim.Tavsiye ederim..
Ben op.dr. serkan dinara yaptırıyorum hem dolguları çok kaliteli marka hem de çok doğal yapıyor istesen de abartılı dolgu yapmıyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?