Dolgu topuklu ayakkabı tavsiyesi

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Ben 26 yaşındayım ve hep babet ve spor ayakkabı giydim bu zamana dek.Bugün eşimle alışverişe çıkmıştık bir topuklu ayakkabı almak istedim denemek ve alışmak için.Ama bir türlü karar veremedim.Çok ince olmadığı sürece her topukluda yürüyebiliyorum o konuda sorun yok ama yinede ayağımı burkmaktan korktuğum için dolgu topuk tercih edicem sanırım.Şimdi sizden ricam bana tavsiye edebileceğiniz bir ayakkabı varmı yaşıma uygun ve beğendiğiniz modelleri varsa paylaşırsanız sevinirim.Birde dolgu topuk hakkında ne düşünüyorsunuz?

ben dolgu topuğu çok severim canım.mesela platformu hiç sevmiyorum o da rahat dersen bence onu hiç düşünme.koyabileceğimiz çok model var ama en iyisi ayağında görüp hoşuna gideni alman

dolgu topuklar 2 çeşit oluyor biri topuk yüksek oluyor ve tabana inen kısım inceliyor ki ben tercih etmiyorum bilek burkan bir model.2.si ise daha alçak topuğun indiği yer çok incelmeden bitiyor.ayak çok daha rahat ediyor.benim tercihim 2.den yana.birazda önden yüksek olmalı ama yoksa rahat edemezsiniz.ben hep babet ve spor ayakkabı giyordum doktor eğimli giyilmesi daha doğru dedi.nerde yaşıyorsunuz mesela izmir'de taşpınar markasının çok rahat modelleri var tavsiye ederim.bazı mağzalardada satışı var hangar ve tarçın ayakkabı mağzalarında bulabilirsiniz

ben dolgu topuğu çok severim canım.mesela platformu hiç sevmiyorum o da rahat dersen bence onu hiç düşünme.koyabileceğimiz çok model var ama en iyisi ayağında görüp hoşuna gideni alman
Ben platform topuklu ayakkabılarıda beğeniyorum.Ama günlüğe uygun bulmuyorum.Dolgu topuk yada daha küçük topuklu ayakkabılar günlük daha hoş olur gibi geliyor.
dolgu topuklar 2 çeşit oluyor biri topuk yüksek oluyor ve tabana inen kısım inceliyor ki ben tercih etmiyorum bilek burkan bir model.2.si ise daha alçak topuğun indiği yer çok incelmeden bitiyor.ayak çok daha rahat ediyor.benim tercihim 2.den yana.birazda önden yüksek olmalı ama yoksa rahat edemezsiniz.ben hep babet ve spor ayakkabı giyordum doktor eğimli giyilmesi daha doğru dedi.nerde yaşıyorsunuz mesela izmir'de taşpınar markasının çok rahat modelleri var tavsiye ederim.bazı mağzalardada satışı var hangar ve tarçın ayakkabı mağzalarında bulabilirsiniz

Bu şimdi beni korkuttu.Acaba ayak burkan ve daha rahat olan iki tercih arasındaki farkı daha iyi anlamak için resim ekleyebilirmisiniz.Ben dün birkaç model denedim rahat hatta ayakta ayakkabı yokmuş gibiydi.Ama çok beğendiklerimin ya rengi kalmamıştı ya numarası.Bugün eşimle başka bir yere gidicez.Ben istanbuldayım.Hangardaki ayakkbıları beğenmiyorum belkide istanbuldaki hangara aynı modeller gelmiyor.

Bu kırmızı benekli olan ayakkabının düz lacivert olanı vardı onu çok beğendim.

$2MUZY05R066005_1_large.webp

Bunuda şimdi gördüm denemediğim için bir fikrim yok bu nasıl sizce

$2PUZY01R091001_1_large.webp

Dolgu topuk olrak bu topuktan bahsediyorum bununla ayağımı burkarmıyım acaba?

Bu kırmızı benekli olan ayakkabının düz lacivert olanı vardı onu çok beğendim.

Eki Görüntüle 425634

Bunuda şimdi gördüm denemediğim için bir fikrim yok bu nasıl sizce

Eki Görüntüle 425635

Dolgu topuk olrak bu topuktan bahsediyorum bununla ayağımı burkarmıyım acaba?

2 SIDE COK GUZELLL 2.yı bıcok seyle gıyebılrsın rengınden dolayı nerde buldun bunları bend edolgu topuk aryrm ama hala ıstedgım gıbı bulamadımm mudoda vardı ama oda cok agırdı:(

2 SIDE COK GUZELLL 2.yı bıcok seyle gıyebılrsın rengınden dolayı nerde buldun bunları bend edolgu topuk aryrm ama hala ıstedgım gıbı bulamadımm mudoda vardı ama oda cok agırdı:(

Bunlar flo da var dün üstteki modeli denedim çok çok rahattı ikinciyi denemedim ama oradaki dolgu topuklar çok hafifti.Fikir olması açısından sende beğendiğim modelleri eklersen sevinirim.:34:

Bunlar flo da var dün üstteki modeli denedim çok çok rahattı ikinciyi denemedim ama oradaki dolgu topuklar çok hafifti.Fikir olması açısından sende beğendiğim modelleri eklersen sevinirim.:34:

ben mudodakılerı bırz begendım ıstersne bak ama cok agr bunlrdn kaba duruyor ben bunlr gıbı kıbar bişlr ıstyrmmm

birde tommy nın var dolgu topuk sadeee amaaa cok pahalı paramam kıyamadım onn kapalısını alcammm kısında gıyebıleym dıyee

Bugün istediğim gibi birşey buldum ve aldım:46::46::46:

$t_p_detail.webp
Çok rahat ve modelide hoşuma gtti.Burada siyah gibi görünmüş ama ben lacivertini aldım.Ayakta güzel duruyor.Sizce nasıl?

Birde bu resimdeki pantalonun kırmızısını aldım.Yüksel bel skinny jeans

$fergie.webp

Son düzenleme:
Back
X