- 3 Ekim 2007
- 3.611
- 968
- 688
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))) Sezeryan olmuştum 10 yıl önce orayada yan etki oluyordur ha gayretABD'de geliştirilen Moderna'nın corona virüsü aşısının yan etkisi olduğu duyuruldu. Aşının, yüz dolgusu yaptıran kişilerde şişlik ve iltihaplanmaya yol açtığı belirtildi.
Haberlerde dedi. Açıp okursanız internettede var:)))) Sezeryan olmuştum 10 yıl önce orayada yan etki oluyordur ha gayret
ABD'de geliştirilen Moderna'nın corona virüsü aşısının yan etkisi olduğu duyuruldu. Aşının, yüz dolgusu yaptıran kişilerde şişlik ve iltihaplanmaya yol açtığı belirtildi.
:)))) Sezeryan olmuştum 10 yıl önce orayada yan etki oluyordur ha gayret
Buyrun, okuyunuz![]()
Moderna’nın aşısında yan etki ortaya çıktı: Dolgusu olana iltihaplanma yapıyor
Moderna’nın aşısında yan etki ortaya çıktı: Dolgusu olana iltihaplanma yapıyor ABD'de geliştirilen Moderna'nın corona virüsü aşısının yan etkisi olduğu duyuruldu. Aşının, yüz dolgusu yaptıran kişilerde şişlik ve iltihaplanmaya yol açtığı belirtildi.www.google.com
Aynen Arzumcum. Okumadan bilgi sahibi olmadan komik bir şeymiş gibi yazmış hanımefendi. Ya bu olay kötü oldu. Ya çin aşısında da bu yan etki varsa ne olacak ? Bende çok dolgu var. Hem de kalıcı. Geçen yıl korkunç enfeksiyon geçirdim bu dolgular yüzünden. Ben aşı yaptırmam. Sadece dolgu değil botoks yaptıranlarda da aynı risk olduğu yazıyor.Buyrun, okuyunuz![]()
Moderna’nın aşısında yan etki ortaya çıktı: Dolgusu olana iltihaplanma yapıyor
Moderna’nın aşısında yan etki ortaya çıktı: Dolgusu olana iltihaplanma yapıyor ABD'de geliştirilen Moderna'nın corona virüsü aşısının yan etkisi olduğu duyuruldu. Aşının, yüz dolgusu yaptıran kişilerde şişlik ve iltihaplanmaya yol açtığı belirtildi.www.google.com
Bende yaptırmamAynen Arzumcum. Okumadan bilgi sahibi olmadan komik bir şeymiş gibi yazmış hanımefendi. Ya bu olay kötü oldu. Ya çin aşısında da bu yan etki varsa ne olacak ? Bende çok dolgu var. Hem de kalıcı. Geçen yıl korkunç enfeksiyon geçirdim bu dolgular yüzünden. Ben aşı yaptırmam.
Bizim ülke şu an sadece Çin aşısının arkasinda birde pfizer'in ne alaka ABD aşısı zaten gelmiyor ülkene dert etmeAynen Arzumcum. Okumadan bilgi sahibi olmadan komik bir şeymiş gibi yazmış hanımefendi. Ya bu olay kötü oldu. Ya çin aşısında da bu yan etki varsa ne olacak ? Bende çok dolgu var. Hem de kalıcı. Geçen yıl korkunç enfeksiyon geçirdim bu dolgular yüzünden. Ben aşı yaptırmam. Sadece dolgu değil botoks yaptıranlarda da aynı risk olduğu yazıyor.
Dert ettim kardeş. Ne olacak ?Bizim ülke şu an sadece Çin aşısının arkasinda birde pfizer'in ne alaka ABD aşısı zaten gelmiyor ülkene dert etme![]()
Ben olacaktım. Ama oğlum bugün bu haberi gönderdi. Ciddi endişelendim. Garip olan insanların tepkileri. Aşıyı savunan biriyim. Ama böyle bir şey varsa yaptırmam. Çünkü bende kalıcı dolgular var. Bu sitede yüzlerce kişide var. Bilgilenelim insanca tartışalım diye konu açtım. Ama insanlar garip.....Bu konuda neden tartısıliyorevet öyleymiş baya bi kimse aşı olamayacak bence
![]()
Ben de okudum bunu ama alternatifleri varmış . 6 ay öncesinde dolgu yapanlarda görülmüş galiba bu etkiBende yaptırmam![]()
Ben de okudum bunu ama alternatifleri varmış . 6 ay öncesinde dolgu yapanlarda görülmüş galiba bu etki![]()
geçmiş olsun. nasıl bir dolgu yaptırmıştınız.Aynen Arzumcum. Okumadan bilgi sahibi olmadan komik bir şeymiş gibi yazmış hanımefendi. Ya bu olay kötü oldu. Ya çin aşısında da bu yan etki varsa ne olacak ? Bende çok dolgu var. Hem de kalıcı. Geçen yıl korkunç enfeksiyon geçirdim bu dolgular yüzünden. Ben aşı yaptırmam. Sadece dolgu değil botoks yaptıranlarda da aynı risk olduğu yazıyor.